cuma günü spinal sezeryan olcm ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeynebinannesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zeynebinannesi

Ziyaretçi
merhabalar...

spinal sezeryanla doğum yapan arkadaşlar bişiler söler misiniz mafoldumben

merhaba cnm ben de 19 aralık 2008de spinal olmuştum:)serum takıyorlar, belden iki iğne yapıyorlar,5 dakikalığına uyuyorsun, uyandığında bebiş doğmuş oluyor hayırlısıyla..korkma cnm,hayırlı doğumlar sağlıkla al bebeğini kucağına...

aaa kocaeli zemuszemus

ben akademi de doğum yapcm..gökhan bey in hastasıyım sen nerde yapmıştın cnm ?

canım bende spinal sezeryan oldum.çok memnun kaldım.belden 2 iğne yapılıyor,ama ben uyanıktım uyumadım yani,çok güzel biran yavrunu ilk sen kokluyorsun.sonrasıda çok rahat,ne ilk ağrılar nede kum torbasını hiç hissetmiyorsun.hayırlı doğumlar diliyorum.

merhaba kızlar bende forumunuza uzun zamandır üyeyim ama ilk kez yazıyorum :)
bendimde 36+4 günlük hamileyim oğlum olacak ve dr la spinal sezeryana karar verdik .gününü 21 inde belirliyceğiz .ama yılbaşından önce olacak .sezeryana girmeden önce herhangibir sakinletirici iğne filan yapılıyormu merak ediyorum .ve sanırım uzun süre uyuşuk kalınacağı için sonda takılacaktır dr uma söylesem sondayı uyuşturduktan sonra takarlarmı acaba son soru uyuşukluk geçtikten sonra çok ağrınız oldumu .

canım spinal çok güzelmiş bende yaşadım kesinlikle tavsiye ederim...genel anesteziye göre çok daha iyi..beline iğne yapıyorlar ama ben hiç uyumadım..hep uyanıktım yavrumu ilk ben gördüm çok güzeldi..sondayıda uyuşturduktan sonra takıyorlar...

aaa kocaeli zemuszemus

cnm gebzede oturuyorum ben,annemlerde kaldım bebek doğmadan ve kırkı çıkıncaya kadar,o nedenle pendik şifada oldu doğumum.hayırlı doğumlar canım..

Benim ilk doğumum spinal anesteziyle oldu ve çok rahattı

bende spinal ile doğum yaptım..kesinlikle mükemmel diyebilirim..ben çok memnun kaldım..
uyanıktım ve kızlarım doğduğunda ilk ben gördüm..harika bir duyduydu...
bana da sondayı uyuşunca taktılar..

canım şimdiden rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah tanıdığım bütün arkadaşlarım spinali öneriyo banada benimde bazı sorunlardan ötürü sezeryan olmam lazım o yüzden bende spinal düşünüyorum rabbim izin verirse inşallah

Spinal anesteziden sonra ameliyathaneden çıkmanız kaç dakika sürüyor.Ve dikiş yerlerinin acısı kaç saat sürüyor.Hemen ayağa kalkabiliyormusunuz?

acaip heycanlıyım...

spinal de çok içime siniyor..inş hemencik atlatırım..

ilk 3 dk da bebeği alırız 20 dk sonra da seni çıkarırız dedi doktorum...muhabbet ede ede geçiririz dedi yerimseniben inş doktorumun anlattığı kadar kolay olur...sondayı da uyuştuktan sonra tkckmış...

çok heycnlıyım yaffff ... : )))))

kızlar valla okudukca bende spinal anesteziye karar verdim hele sondanın iğneden sonra takılıyo olması mükemmel ama ben çatlarım 20 dakika doktorun beynini yerim artık bıdı bıdı doğdumu ne zaman doğcak en iyisi eşim gelsin yanıma:):)
bacakların uyuşuklugu hemen geçiyormu kızlar ne kadar süre sonra ayaga kalkabiliyosunuz???
birde nickini hatırlayamıcam kocaelide KONAK hastanesine giden arkdaşım hastanenin sitesinde epiduralle doğum yapmış bir bayanın videosu var izlemeni tavsiye derim rahatlatıyor..

aaa kocaeli zemuszemus

akademiymiş prdn:):)ama yinede izle istersen allahım kolay doğumlar nasip etsin yavruşunla sana sağlık versin..zemuszemuskaydirigubbakcemile3

spinal nedir yahuu benim ilki anestezi ile oldu.yani yarım saat uyudum hem spinal hem anestezi nasıl oluyor?

o kadar hızlımı yapacaklar kesim işini.3 dk da bebek çıkacak demekki.O zaman rastgele kesmiyorlardır inş. Düzenli fazla açmadan kessinler yaa.... Ben hep sezeryanda ona takılıyorum.Çok açmasınlar karnımı isterim.Demek dikim işide 20 dk sürüyor.O zaman tahmini yarım saat sonra bebişinle sen odanızda olursunuz.Ne güzel.Yarım saatte her şey bitmiş olacak.9 aylık serüven sona erecek miniğin kollarında babasıyla annesine gülümseyecek.Allah kurtarsın canım.Yalnız doğumdan sonra vakit bulursan bir ara yaşadığın spinal anestezi deneyimini ve sonrasını bizlerle paylaş olurmu?Zaman daralıyor bizler içinde.Her şeyi öğrenmeye çalışıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. :Saruboceq::Saruboceq:

Ya bu konu artık rüyalarıma giriyor.Spinalmi,epiduralmi,genel anestezimi derken sıyırıcam kafayı iyice.son kararım epidural(yada spinalden) yana.Ama şu başağrısı korkusu öldürüyor beni.Zaten migren ataklarım çok fazla.O başağrısına nasıl dayanırım bilmiyorum.Morfinle falanda geçmiyormuş.ama genel anestezi istemiyorum kesinlikle,çok korkuyorum bayılmaktan..
çok moralim bozuk çok( insan bu kadar korkarmı doğumdan.Ama gerçi panik atak ve anksiyete hastasıysan korkar tabi!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…