cuma günü spinal sezeryan olcm ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeynebinannesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ilki normal ...ikinci de mecburen sezeryan ama genel anestezi istedim uyandım ama allh kimseye vermesin 3,şimdi spinal isityorum ama ellemeleri ve az kesilince caaartt diye yırtıyotlar ya
o yıtrma sesini duyuyormuşsunuz ben kulağıma ıpod takacağım yırtma esnasında...benim ikinci sezeryanda sondayı doğumhane ye girmeden hemşireler taktı acımıyor sadece çok utangacım çok utandıım o kadar..ben genel anesteziden sonra çok acı çektim ağrı kesici falan fayda etmedi 3 gün sızlandım ama yan odada spinal le yapan ip atlayacaktı nerdeyse...

Son düzenleme:
kızlaarr....

saatler kaldı .. sabah 8 buçukta alcak doktoum :ecrin_bebek:

heycan ve cesaret tavan yaptı ...

toparlanır toparlanmaz paylaşıcm sizinle....

canım inşallah miniğinle sen iyisinizdir şimdiden gözünüz aydın canım şöyle böyle derken şu an sanırım dünyanın en mutlu annesi sensin canımcım kesin şu an minik bebişin kucağındadır ayyy yaa varmı böyle bir mutluluk daha:1hug::asigim:

Yok canım ne cart curt diye yırtması
ınsanları korkutma lütfen
Allah yardım eder inşallah hepimize de....
Bu arada zeynebinannesine de hayırlı doğumlar
ınşallah çabucak atlatırsın canım
Haberlerini bekliyoruz

:):):):)caart diye yırtamazar yaa hiç video izlemedinmi ne güldüm ya karın 7 kat 7 kat kesiyolar onu çarşafmı öyle cart diye ayırsınlar:):):):)tek tek kesip dikiyolar onu ayrıca en fazla 15 cm açtıkları yer. herkezde farklı sancı yapıyor sonda sanırım benim idrar yollarım iltihaplı olabilir o esnada yada takan hemşire çok hunharca takmışdı benim çok yandı berbat bişidi.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay ne güldüm ya saol valla iyi geldi:):)

Yırtmıyorlar canım yaa.. Kesiyorlar sadece.Hem o sesi nasıl duyuyoruzki?Doktorlar konuşup sohbet etmiyorlarmı bizimle o sırada?

zeynebinannesi sanırım doğum yapmıştır .umarım bebeği ve kendisi iyidir.
darısı bizim başımıza :)

caartt hee.:roflol:
ay ne güldüm ayol:roflol:

Yırtmıyorlar canım yaa.. Kesiyorlar sadece.Hem o sesi nasıl duyuyoruzki?Doktorlar konuşup sohbet etmiyorlarmı bizimle o sırada?

meg yırtma falan yok kesiyorar sonra ayırıyorlar elleriyle yırtılırmı o kolay kolay ya korkmayın arkdaşlar hiç doğum yapmamaış ve hamile olan insanlar varken bu sitede böyle yorumlar yapmasanız arkdaşlar.cnm ortam çok sessizde osa öyle cart diye bi ses bekleme:):):)

"canlarım" valla sabah sabah güldürdün bezi. kız ne yırtması sümerbank bezi mi bu ? :)))
valla ben spinal oldum inanılmaz rahattı sadece ilk olduğu için çok heyecenlandım o kadar. tek sorunum doktorum bünyem güçlü diye ağrı kesicilerimin arasını çok uzun tutmuştu klava: ilk gecem biraz ağrılı geçti o kadar .dahası haftası değildi eşime kendim kahvaltı hazırladım . bir de doktorumun en güzel tavsiyesi sakın kendini yatağa bağlama bir yatağa atarsan kendini zor kalkarsın demişti gerçekten de öyle oldu
bu arada arkadaş da hayırlısyla bebeğini kucağına almıştır inşaallah...

Evet canım bende izledim netten sezeryanı.Öyle bir yırtma falan yok.Sadece bebeği çıkarmak için hafif aralıyorlar ki zaten kesilmiş oluyor çoktan.Ayrıca kocaman bir açıklıkta olmuyor.Bebeğin çıkacağı kadar yer açıyorlar diye biliyorum.Hayırlısıyla sağlıklı,sıkıntısız,sancısız bir doğum yapsaydıkda kurtulsaydık şu korkularımızdan.Sonlara doğru iyice kafayı sıyırmaya başladık galiba? kaydirigubbakcemile3

inşallah canım hayırlısı olsun ya çok belirgin iz bile kalmıyor ben çok net belli değil.sıyırcak bişi yok canım ya hafif ağrıların bile gözükmüyor gözüne emzirirken gögsüm kopcak gibi olurduda ağlaya ağlaya emzirirdim güzel acılar bunlar allahım sağlıkla gelmelerini nasip eylesinde gerisi boş.

sümerbank bezi:):):):hehehehhe koptum bende yaa canım peki kestigini falan hissediyormusun ben genel anestezi oldum belden aşagısı uyuştugu için acı hissetmek mümkün değil ama kestigini bebegi çıkardıgını diktigini hissediyomusun???.

kızlaaarrrr.......

artık resmi olarak zeynebin annesiyim

cuma günü spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım...ilk 5. dk da kzıımı kokladım,,yarım satte de odamdaydım..baş ağrısı falan olmadı ben de
çok rahat geçti
2 gece kaldım çıktım bana kalsa 1 gecede yeterdi
allhım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın...doğumdan korkmayın derim ben..ağrı sızı tabiki de oluyor ama meleğiniz le uğraşırken hepsi unutuluyor ,,,insanın baktıkça bakası geliyor,,gözünü ayırmak istemiyorsun,,o mutlulukla zaten ağrı sancı hissedilmiyor,,sonra da geçip gidiyor şimdi kızım melekler gibi uyuyor karşımda...saatlerce gözümü ayırmadan yüzüne bakabilirim

allh hepinize kolay doğumlar nasib etsin..şimdilik hoşçakalın.............

cnm hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün inşallah..hastane hakkında tereddütlerin vardı,memnun kalmana sevindim..minik zeynep'e kocaman öpücükler annesi..

gözün aydın canım rabbim bizlerede böyle kolay ve güzel doğumlar nasip eğlesin o kadar güzel anlatmışsınki bzen okuduklarımdan aşırı etkileniyorum ister istemez ne olur doğum yapan arkadaşlar anlatırken kullandıkları kelimelere biraz daha dikkat ederlerse seviniriz çünkü hamilelikte anneler çok daha hassas oluyo zaten

Oh ne güzel geçip gitmiş endişe dolu günlerin. Bundan sonra sana ve yavruna sağlıklı sıhhatli bol sütlü günler diliyoruz annesi :Saruboceq:

oyy allahım analı babalı büyütmeyi nasip eylesin küçük hanıfendiyi memnun kalmana çok sevindim canım allahım bizede göstersin o günleri.

Çok sevindim canım maşallah size
Darısı başımıza inşallah:ecrin_bebek:

masallah Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

hayırlı olsun .allah analı babalı sağlıkla büyütsün bende salı yada çarşamba günü spial sez.olacam .dr pazartesi günü salımı çarşambamı söylüycek çok korkuyorum .umarım az ağrılı atlatırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…