kızlaarr....
saatler kaldı .. sabah 8 buçukta alcak doktoum :ecrin_bebek:
heycan ve cesaret tavan yaptı ...
toparlanır toparlanmaz paylaşıcm sizinle....
benim ilki normal ...ikinci de mecburen sezeryan ama genel anestezi istedim uyandım ama allh kimseye vermesin 3,şimdi spinal isityorum ama ellemeleri ve az kesilince caaartt diye yırtıyotlar ya
o yıtrma sesini duyuyormuşsunuz ben kulağıma ıpod takacağım yırtma esnasında...benim ikinci sezeryanda sondayı doğumhane ye girmeden hemşireler taktı acımıyor sadece çok utangacım çok utandıım o kadar..ben genel anesteziden sonra çok acı çektim ağrı kesici falan fayda etmedi 3 gün sızlandım ama yan odada spinal le yapan ip atlayacaktı nerdeyse...
benim ilki normal ...ikinci de mecburen sezeryan ama genel anestezi istedim uyandım ama allh kimseye vermesin 3,şimdi spinal isityorum ama ellemeleri ve az kesilince caaartt diye yırtıyotlar ya
o yıtrma sesini duyuyormuşsunuz ben kulağıma ıpod takacağım yırtma esnasında...benim ikinci sezeryanda sondayı doğumhane ye girmeden hemşireler taktı acımıyor sadece çok utangacım çok utandıım o kadar..ben genel anesteziden sonra çok acı çektim ağrı kesici falan fayda etmedi 3 gün sızlandım ama yan odada spinal le yapan ip atlayacaktı nerdeyse...
Yırtmıyorlar canım yaa.. Kesiyorlar sadece.Hem o sesi nasıl duyuyoruzki?Doktorlar konuşup sohbet etmiyorlarmı bizimle o sırada?
meg yırtma falan yok kesiyorar sonra ayırıyorlar elleriyle yırtılırmı o kolay kolay ya korkmayın arkdaşlar hiç doğum yapmamaış ve hamile olan insanlar varken bu sitede böyle yorumlar yapmasanız arkdaşlar.cnm ortam çok sessizde osa öyle cart diye bi ses bekleme:):):)
Evet canım bende izledim netten sezeryanı.Öyle bir yırtma falan yok.Sadece bebeği çıkarmak için hafif aralıyorlar ki zaten kesilmiş oluyor çoktan.Ayrıca kocaman bir açıklıkta olmuyor.Bebeğin çıkacağı kadar yer açıyorlar diye biliyorum.Hayırlısıyla sağlıklı,sıkıntısız,sancısız bir doğum yapsaydıkda kurtulsaydık şu korkularımızdan.Sonlara doğru iyice kafayı sıyırmaya başladık galiba? kaydirigubbakcemile3
"canlarım" valla sabah sabah güldürdün bezi. kız ne yırtması sümerbank bezi mi bu ? :)))
valla ben spinal oldum inanılmaz rahattı sadece ilk olduğu için çok heyecenlandım o kadar. tek sorunum doktorum bünyem güçlü diye ağrı kesicilerimin arasını çok uzun tutmuştuklava: ilk gecem biraz ağrılı geçti o kadar .dahası haftası değildi eşime kendim kahvaltı hazırladım . bir de doktorumun en güzel tavsiyesi sakın kendini yatağa bağlama bir yatağa atarsan kendini zor kalkarsın demişti gerçekten de öyle oldu
bu arada arkadaş da hayırlısyla bebeğini kucağına almıştır inşaallah...
kızlaaarrrr.......
artık resmi olarak zeynebin annesiyim
cuma günü spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım...ilk 5. dk da kzıımı kokladım,,yarım satte de odamdaydım..baş ağrısı falan olmadı ben de
çok rahat geçti
2 gece kaldım çıktım bana kalsa 1 gecede yeterdi
allhım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın...doğumdan korkmayın derim ben..ağrı sızı tabiki de oluyor ama meleğiniz le uğraşırken hepsi unutuluyor ,,,insanın baktıkça bakası geliyor,,gözünü ayırmak istemiyorsun,,o mutlulukla zaten ağrı sancı hissedilmiyor,,sonra da geçip gidiyorşimdi kızım melekler gibi uyuyor karşımda...saatlerce gözümü ayırmadan yüzüne bakabilirim
allh hepinize kolay doğumlar nasib etsin..şimdilik hoşçakalın.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?