cuma günü spinal sezeryan olcm ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeynebinannesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese tşk eetiimmm...

korkulck hiçbişi yok ben bikaç tane daa doğurabilirim

herkese kolay doğumlar diliyorum..vakit buldukça da okuyorum sizi ... malum yoğun bi tempodayım

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ınşallah...

Hayırlı,sağlıklı evlat olsun inş. güle güle büyüt kızını...

Amin canım inş. :Saruboceq:

iyii olv-cakk herşeyy kuzum..allahın izniyle merak ettme sen canım arkadşim...
yanında olcammmmŞenizŞeniz

iyii olv-cakk herşeyy kuzum..allahın izniyle merak ettme sen canım arkadşim...
yanında olcammmmŞenizŞeniz

Sağol canım benim inş. öyle olur.Kolay,sancısız,sıkıntısız,çabuk ve sağlıklı bir doğum olur.Aylarca dert ettiğim şey bumuymuş demeyi çok isterim... Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben sırayı savıcam sana Allahın izniyle.Sonrada senin bebişi bekleriz inş. :Saruboceq:

heee sen dahaçok bekklen korkuyom ben yaaa(neolcak buhalim bilmeem..geçen zaflarda soguyorum giiitgidee işte...sana aklım takılıyo biliyosun buğün konuşştuk normal birden dogacakkCADIARZUgbiiii geliyoo minoşum.....iyolarak çıkta biiiii :Saruboceq:

inş. canım şu doğum sağ salim,sıkıntısız sancısız kolayca olup bitse herkes kurtulacak çenemden.İnsan korkunca iyice çeneye vuruyor galiba.Sende bebiş karnına gelecek diye korkuyorsun ama inan alışıyorsun zamanla.Gerçi arada bir ne oluyor benmi yaptım bunu nasıl buraya geldik diyorsun ama sonra bebişin tekmeledikçe onlarıda unutuyorsun... Ailecek tatile gitmeyi bile hayal eder oluyorsun... Hem kocişine bu güzelliği yaşat derim.İyi adam o.Büyük aile olun artık Allahın izniyle...Evin içinde anne-baba diyen güzel bir yavrunuz olsun inş.

heekızz kanndıırrıyon benii senn kova buurcuuuuuopuyorumnanaktan

merhaba kızlar,
bende ilk bebeğimi genel anestezi sezaryanla doğurdum.14 yıl önce hacettepe ün.hastanesinde. o zaman sezaryan kesi yerini dikişle değil yapıştırma yöntemiyle kapatmışlardı.doğumdan 1 gün sonra bile baktığımda neredeyse hiç bir iz yoktu çok muntazamdı. yakın zamanlarda sezaryanla doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak; dikişlemi yoksa yapıştırma yöntemiylemi kesi yerini kapattılar. hamileliğimin ortalarında olduğum için dr.uma henüz böyle bir soru sormadım.ama çok merak ediyorum. 3 yıl önce büyük doğumda sezaryan olmuş bir bayanın kesi yerini görmüştüm torba diker gibi dikmişlerdi. oradaki k.d.dr.un tekide benim sezaryan izime bu ne izi diye sormuştu. sezaryan izi dediğimde çok şaşırmıştı. 14 yıl önce hacettepe ün.hastanesinde yapıştırma (estetik) yöntemiyle sezaryan yaparlarken yakın zamanlarda başka hastanelerin halâ dikişle dikmeleri ve iz bırakmaları beni biraz korkuttu. sizler dr.larınıza bu konuda soru sorarsanız eğer lütfen burda paylaşın.hepinize bebeklerinizle sağlıklı günler...:

benim ilk doğumum dikişliydi bi çok arkdaşımınki yapıştırmaydı ama benimkini dikmişdi doktor 4 5 gün sonra gittim un çuvaını açar gibi çekdi sökdü ipi:):)::):)ama benimde hiç iz yok belli bile değil 5 yıl oldu doğum yapalı şuan 28 haftalık hamileyim bi sorunum yok banada birçok arkdaşım şaşırmışdı

eyvahedigeldismilecart diye yırtma sesimi kızlar bu soruya cevap bekliyorummmmmmmmmm :1shok: korkutmayın insanları ya

yaaa ne yırtması ne cart sesi yaa böyle kulaktan dolma saçma sapan şeyler yazıp insanı korkutuyolar lmaz: .adam zaten kestiği yeri niye yırtsın.baktı ki dar olmuş azıcık daha kesiverir ucundan.ağda bezi mi bu kaydirigubbakcemile3 kaç kat deri yağ tabakası var eliyle caaart diye yırtsın.bütün arkadaşlarım spinal sezaryenle doğum yaptı kimse de yırtılmadı hepsi çoook memnun kaldı.çok güldüm ya cart diye yırtmış demek doktor değil terzi mübarek kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismilecart diye yırtma sesimi kızlar bu soruya cevap bekliyorummmmmmmmmm :1shok: korkutmayın insanları ya

Cart diye yırtma olmuyor merak etmeyin kolay ve acısız, sadece mide bulantıısı oluyor..

bende 4 gün önce sezeryan oldum herseyi hissediyorsunuz ama acı yok sakinleştirici veriyolar ben çok memnun kaldım herseye tanık olmak süperdi korkulaca hiç bişey yok çok rahat olun.. allah hayırlı doğumlar nasip etsin..

hayırısı olsun canım epidural anesteziyle spinal anestezi aynımı ne farkı var

bende epidural olacağım ama spinal anesteziyi merak ediyorum arasında ne fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…