bende doğumumu spinal ile yaptım. belde iğne vuruyorlar ve hemen uyuşuyorsun zaten.
yanlız bende yan etkisi olarak şiddetli derecede baş ağrısı yaptı.hemde öyle böyle değil.1 hafta sürdü.bazı insanlarda bu yan etki görülüyormuş.
kızlar ayrıca sondadan hiç korkmayın.bana uyuşturulmadan odamda sonda takıldı.hiçde korkulacak birşey yok arkadaşlar içiniz ferah olsun
spinal nedir yahuu benim ilki anestezi ile oldu.yani yarım saat uyudum hem spinal hem anestezi nasıl oluyor?
kızar bu fikret nasıl 7 aylık bebek doğurdu ya 40 çıkmış gibi:):)bu sahte olurya bide acil sezeyana alındı hemen ayılmışdı hemen doğruluyo bebek gelince emzirmek için keşke bizde öyle olabilsek 7 aylık bebek ama cigerleri falan maşşallah pek gelişkin:):):):)küvöze bile girmedi çocuk maşşallahı var:):):)öyle görünce doğurasım geldi:):)
ayy ilahi canım güldürdün beni bende dedim bu akşam eşime benden sonra hamile kaldı benden önce 7 aylık olmuş dedim doğurdu bile dedim oda güldü kaydirigubbakcemile3
bende doğumumu spinal ile yaptım. belde iğne vuruyorlar ve hemen uyuşuyorsun zaten.
yanlız bende yan etkisi olarak şiddetli derecede baş ağrısı yaptı.hemde öyle böyle değil.1 hafta sürdü.bazı insanlarda bu yan etki görülüyormuş.
kızlar ayrıca sondadan hiç korkmayın.bana uyuşturulmadan odamda sonda takıldı.hiçde korkulacak birşey yok arkadaşlar içiniz ferah olsun
evet aynı şey sütlü gayfeepiduralde belden vuruluyor iğne, belden aşağı uyuşuyor spinalde epiduralde aynı şey sanırım.
valla arkadaşım ben hiç bi acı falan hissetmedim.sadece biraz sızlamıştı o kadarvalla sondadan korkuma bu kadar geciktirdim doğumu berbat bişiya banada uyuşturmadan takdılar lanet olsun dedim ya ne işim var burda dedim çok iğrenç anlatılmaz bi andı bence uyuşturuldukdan sonra yapılması gerekn bişi bişidikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Merak etme duygu bende spinal olmuştum ilk doğumumu baş ağrısı falan olmadı hiç
Zaman geçtikçe bende çok düşünmeye başladım ama sanırım spinal yada epidural olucam
ya berbat bir ağrıydı.hatırladıkça diken diken oluyorum.
benim şöyle olmuştu yatar pozisyonda çok hafifti ağrı.ama bebeğimi emzirmek için kalkayım diyorudum işşte o zaman anlatılmaz derecede ağrıyordu.ağrıdan hiç abrtmıyorum gözlerimmi açaıyordum.
ilaçla geçip geçmediğini bilmiyorum cnm.bebek süt emdiği için ilaç akılım ucundan geçmemişti.ama dediğim gibi herkesite baş ağrısı yapacak diye birşey yok.
eltimde spinal ile oldu ve onda ne baş ağrısı ne bişi.hiç bişi yaşamadı.
cnm ben ağrı falan hisstemedim .nasıl anlatayım sanki böyle karnına dokunuyorlar gibi hissettim ben.canım belden aşagsı uyuşturuldukdan sonra kestigini falan hissediymusun arkdaşım bugun öyle anlattı bana acı yok ama kestigini bebegi çıkardıgını tekrar diktigni hepsini hissettim diyor.sadece acı yokdu diyor öylemi ya:sm_confused:
kızlaarr....
saatler kaldı .. sabah 8 buçukta alcak doktoum :ecrin_bebek:
heycan ve cesaret tavan yaptı ...
toparlanır toparlanmaz paylaşıcm sizinle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?