cuma günü spinal sezeryan olcm ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeynebinannesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merak etme duygu bende spinal olmuştum ilk doğumumu baş ağrısı falan olmadı hiç
Zaman geçtikçe bende çok düşünmeye başladım ama sanırım spinal yada epidural olucam

bende doğumumu spinal ile yaptım. belde iğne vuruyorlar ve hemen uyuşuyorsun zaten.
yanlız bende yan etkisi olarak şiddetli derecede baş ağrısı yaptı.hemde öyle böyle değil.1 hafta sürdü.bazı insanlarda bu yan etki görülüyormuş.
kızlar ayrıca sondadan hiç korkmayın.bana uyuşturulmadan odamda sonda takıldı.hiçde korkulacak birşey yok arkadaşlar içiniz ferah olsun

Son düzenleme:

epiduralde belden vuruluyor iğne, belden aşağı uyuşuyor spinalde epiduralde aynı şey sanırım.

spinal nedir yahuu benim ilki anestezi ile oldu.yani yarım saat uyudum hem spinal hem anestezi nasıl oluyor?

canım spinal anestezi sadece sezeryanda uygulanıyomuş biraz araştırdım.birde epidural var oda hem sezeryanda hemde normal doğumda uygulanıyomuş omirilikden iğne yapıyolar sadece belden aşagısı uyuşturuluyor bebeginin doğdugu anı falan görebiliyosun valla bende koydum kafaya epidural anesteziyi doktorumla konuşcam eşimde gelsin yoksa çatlarım ben:):)

kızar bu fikret nasıl 7 aylık bebek doğurdu ya 40 çıkmış gibi:):)bu sahte olurya bide acil sezeyana alındı hemen ayılmışdı hemen doğruluyo bebek gelince emzirmek için keşke bizde öyle olabilsek 7 aylık bebek ama cigerleri falan maşşallah pek gelişkin:):):):)küvöze bile girmedi çocuk maşşallahı var:):):)öyle görünce doğurasım geldi:):)

ayy ilahi canım güldürdün beni bende dedim bu akşam eşime benden sonra hamile kaldı benden önce 7 aylık olmuş dedim doğurdu bile dedim oda güldü kaydirigubbakcemile3

ayy ilahi canım güldürdün beni bende dedim bu akşam eşime benden sonra hamile kaldı benden önce 7 aylık olmuş dedim doğurdu bile dedim oda güldü kaydirigubbakcemile3

valla sütüde geldi hemen ben sezeryanla yapdım ilk doğumu kızım geç doğmasına rağmen bu kadar çabuk gelmemişdi sütüm:):):)karnıda küçükdü:):):)nerden çıkdı o bebek anlamadım:):):)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla sondadan korkuma bu kadar geciktirdim doğumu berbat bişiya banada uyuşturmadan takdılar lanet olsun dedim ya ne işim var burda dedim çok iğrenç anlatılmaz bi andı bence uyuşturuldukdan sonra yapılması gerekn bişi bişidikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla arkadaşım ben hiç bi acı falan hissetmedim.sadece biraz sızlamıştı o kadar

Merak etme duygu bende spinal olmuştum ilk doğumumu baş ağrısı falan olmadı hiç
Zaman geçtikçe bende çok düşünmeye başladım ama sanırım spinal yada epidural olucam

canım ya ne güzel,hiç sorun yaşamamışsın.inşallah bende de olmaz.ama bak işte cok siddetli ağrı yasayanlarda var hemde 1 hafta diyorlar.Şans işte sanırım...

canım ya nasıl bi ağrı peki bu.Ben migren hastası olduğum için çok şiddetli ağrılar cekiyorum.ama 1 iğneyle geçiyor.Bu ağrı ilaçlada geçmiyormuş galiba doğrumu ya((

ya berbat bir ağrıydı.hatırladıkça diken diken oluyorum.
benim şöyle olmuştu yatar pozisyonda çok hafifti ağrı.ama bebeğimi emzirmek için kalkayım diyorudum işşte o zaman anlatılmaz derecede ağrıyordu.ağrıdan hiç abrtmıyorum gözlerimmi açaıyordum.
ilaçla geçip geçmediğini bilmiyorum cnm.bebek süt emdiği için ilaç akılım ucundan geçmemişti.ama dediğim gibi herkesite baş ağrısı yapacak diye birşey yok.
eltimde spinal ile oldu ve onda ne baş ağrısı ne bişi.hiç bişi yaşamadı.

saol canım.Ama bende zaten herseye karsı başağrısı olduğu için bunada olur..Allah kolay doğum nasip etsin herkese....

canım belden aşagsı uyuşturuldukdan sonra kestigini falan hissediymusun arkdaşım bugun öyle anlattı bana acı yok ama kestigini bebegi çıkardıgını tekrar diktigni hepsini hissettim diyor.sadece acı yokdu diyor öylemi ya:sm_confused:

cnm ben ağrı falan hisstemedim .nasıl anlatayım sanki böyle karnına dokunuyorlar gibi hissettim ben.
birde bebeği çıkardıktan sonra mideme sanki baskı uyguluyorlar gibi geldi.doktora sorduğumda rahmini yerine yerleştiriyoruz o yüzden ağrı hissedebilirsin demişti.o biraz rahatsız etmişti beni.

kızlaarr....

saatler kaldı .. sabah 8 buçukta alcak doktoum :ecrin_bebek:

heycan ve cesaret tavan yaptı ...

toparlanır toparlanmaz paylaşıcm sizinle....

ayy canım hayırlı doğumlar sana.
bende heyecan yaptım yaf

kızlaarr....

saatler kaldı .. sabah 8 buçukta alcak doktoum :ecrin_bebek:

heycan ve cesaret tavan yaptı ...

toparlanır toparlanmaz paylaşıcm sizinle....

ayy yaa bende heyecan yapdım valla:):)allahım minigi göz açıp kapayıncaya kadar versin kucagına:):)sağlıklı gelsin inşallah dualarım seninle darısı başımıza valla ayyy ne heyecanlısındır sen şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…