Cuma saati diye magazadan cıkarılmak

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
karsılastıgım en buyuk sacmalıklardan biriyle yuzyuze geldim magazanın birine girdim 15-20 dk onceydi urunlerimi aldım kabine gectim 5 dk olmadan magazayı kapatıyoruz icerdekileri cıkartmaya basladılar sesleri duyuyorum cuma saati diye kabine girmisim deniyorum ve boyle sacmalıkla karsılastım ilk defa..kabinden cıktım nasıl birsey bu ya dedim madem oyle yarım saat oncesinden almayın kimseyi olayın dini boyutunada girmek istemiyorum ama tezgahtar cuma saati alısveris yapmak cok gunah deyince iyice sinirlendim acıkcası sizin suan yaptıgınız daha gunah dedim neyse bıraktım herseyi tam cıkarken biride saygı duymanız lazım deyince zıvanadan cıktım ozaman almıycaksınız musteri dedim yaptıgınız saygısızlık musteri memnuniyeti diye birsey var haberiniz varmı dedim vıyk vıyk birseyler dedi ..yerel bir magaza baska yerde subesine rastlamadım ama sikayet etmeyi dusunuyorum abarttıgımıda dusunmuyorum acıkcası boyle seyler yasayan varmı yoksa sanslı kisi benmiyim

Hassasiyetlerini anlarım ama bastan belirtmeleri gerekir.
Bircok defa rastladim, girdim alisveris icin ama 10 dakika sonra kapatacagiz vs gibi uyarilarla karsilastigim icin hic magduriyet yasamadim. Ayip etmisler.

hangi şehir, başka böyle yapan mağza var mı, yerel adet gibi bişey değilse bu kafaya batar zaten

cuma saati alışveriş yapmak günah diye de fetva vermiş, kapına camına bi uyarı as o zaman, müşteriyi kabinden çıkarmak nedir ya

laıklık ıste bu yuzden gereklı.Ben cumaya gıttıgı ıcın 3-4 saat hasta almayan dr da gormustum.Bır bayan vardı cocugunun karnında olu olsdugundan suphelenıyordu.dr ıse ortada yoktu baya gec gelmıstı

Bazı mağazalar yapıyor ben de şaşırmıştım.
Kapıda kalmıştım ucuz gıda marketlerinden birinde,şu meşhur olan 3 harflide
Bir tane kadın eleman bırakıp erkekler gidebilirdi aslında eğer çözüm isterlerse ama hayır amaç sanki farklı gibi.
Şikayet et ama sonuç alacağını sanmıyorum.

Şikyet etsen bırsey elde edemezsın.ınsanların duyarlı olup gıtmemesı gerekır

Ben de bir kere kapatıyoruz denilerek çıkarılmıştım mağazadan. Kapatıyorsalar kapı kilitli olup, herhalde ışıkların falan da sönük olması gerekirdi. Gayet açık gibi görünüyordu, zaten çok deneyeceğim bir şey değildi ürün, alıp çıkacaktım. Öyle deyince gittim başka yerden aldım.
Yani açıkçası haklısınız, kapıyı kilitleyip müşteri almamaları lazımmış. İçerideki müşteriyi kovmak affedilemez bir yanlış.

laıklık ıste bu yuzden gereklı.Ben cumaya gıttıgı ıcın 3-4 saat hasta almayan dr da gormustum.Bır bayan vardı cocugunun karnında olu olsdugundan suphelenıyordu.dr ıse ortada yoktu baya gec gelmıstı

Benim bidiğim laiklik din ve devlet işlerinin karıştırılmamasıdır, mağaza hangi devlet kurumudur? Ayrıca şu an zaten laik bir ülkeyiz, yönetim biçimi değişti de haberim mi yok?
O doktor da keyfinden almamıştır cuma 3 4 saat sürmez ayrıca yemek paydosuna denk gelir zaten.

Heryerde var bu adet. Son bir kaç yıldır malum nedenlerden. Hayır tamam erkekler namaza gidiyor da kadın çalışanlar dursun.

Bunun tek çaresi var. Cuma namaza giden erkekler bir saat geç çıkacak mesaisini dolduracak diye kural getirseler namaza gidecek erkeklerin sayısı kaça düşer merak ediyorum

Bu arada konu kapanır...

Aynı şekilde biraz önce bende bir mağazadan apar topar çıkarıldım.
Burda alıştık zaten de dediğiniz gibi keşke yarım saat önceden yada 10 dakika önceden falan uyarılsa da kaçıyor gibi çıkmasak mağazadan.

Başıma geldi.
Ama çıkın kapatıyoruz gibi değil de 15 dakika sonra kapatıcaz gibi.
Şikayet etmeyi düşünmedim.
Sonuç alınır mı bilemem.

ankara ben ilk defa rastladım ankarada boyle birseye hersey vızır vızır isliyor zaten ..bana giriste deselerdi hic kabine giripde ustumu basımı cıkartmazdım acayip sinirlendim ya

valla ben bulunduğum şehirde hiç böyle bişeyle karşılaşmadım, ilk defa da burda duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…