karsılastıgım en buyuk sacmalıklardan biriyle yuzyuze geldim magazanın birine girdim 15-20 dk onceydi urunlerimi aldım kabine gectim 5 dk olmadan magazayı kapatıyoruz icerdekileri cıkartmaya basladılar sesleri duyuyorum cuma saati diye kabine girmisim deniyorum ve boyle sacmalıkla karsılastım ilk defa..kabinden cıktım nasıl birsey bu ya dedim madem oyle yarım saat oncesinden almayın kimseyi olayın dini boyutunada girmek istemiyorum ama tezgahtar cuma saati alısveris yapmak cok gunah deyince iyice sinirlendim acıkcası sizin suan yaptıgınız daha gunah dedim neyse bıraktım herseyi tam cıkarken biride saygı duymanız lazım deyince zıvanadan cıktım ozaman almıycaksınız musteri dedim yaptıgınız saygısızlık musteri memnuniyeti diye birsey var haberiniz varmı dedim vıyk vıyk birseyler dedi ..yerel bir magaza baska yerde subesine rastlamadım ama sikayet etmeyi dusunuyorum abarttıgımıda dusunmuyorum acıkcası boyle seyler yasayan varmı yoksa sanslı kisi benmiyim
laıklık ıste bu yuzden gereklı.Ben cumaya gıttıgı ıcın 3-4 saat hasta almayan dr da gormustum.Bır bayan vardı cocugunun karnında olu olsdugundan suphelenıyordu.dr ıse ortada yoktu baya gec gelmıstıkarsılastıgım en buyuk sacmalıklardan biriyle yuzyuze geldim magazanın birine girdim 15-20 dk onceydi urunlerimi aldım kabine gectim 5 dk olmadan magazayı kapatıyoruz icerdekileri cıkartmaya basladılar sesleri duyuyorum cuma saati diye kabine girmisim deniyorum ve boyle sacmalıkla karsılastım ilk defa..kabinden cıktım nasıl birsey bu ya dedim madem oyle yarım saat oncesinden almayın kimseyi olayın dini boyutunada girmek istemiyorum ama tezgahtar cuma saati alısveris yapmak cok gunah deyince iyice sinirlendim acıkcası sizin suan yaptıgınız daha gunah dedim neyse bıraktım herseyi tam cıkarken biride saygı duymanız lazım deyince zıvanadan cıktım ozaman almıycaksınız musteri dedim yaptıgınız saygısızlık musteri memnuniyeti diye birsey var haberiniz varmı dedim vıyk vıyk birseyler dedi ..yerel bir magaza baska yerde subesine rastlamadım ama sikayet etmeyi dusunuyorum abarttıgımıda dusunmuyorum acıkcası boyle seyler yasayan varmı yoksa sanslı kisi benmiyim
bu daha da saçma. bi taraflarından yeni günah uydurmaktan bıkmadı bu tayfa. yalnız tartışma çıkar konu kapanır söyleyeyim.uma saati alısveris yapmak cok gunah
Şikyet etsen bırsey elde edemezsın.ınsanların duyarlı olup gıtmemesı gerekırkarsılastıgım en buyuk sacmalıklardan biriyle yuzyuze geldim magazanın birine girdim 15-20 dk onceydi urunlerimi aldım kabine gectim 5 dk olmadan magazayı kapatıyoruz icerdekileri cıkartmaya basladılar sesleri duyuyorum cuma saati diye kabine girmisim deniyorum ve boyle sacmalıkla karsılastım ilk defa..kabinden cıktım nasıl birsey bu ya dedim madem oyle yarım saat oncesinden almayın kimseyi olayın dini boyutunada girmek istemiyorum ama tezgahtar cuma saati alısveris yapmak cok gunah deyince iyice sinirlendim acıkcası sizin suan yaptıgınız daha gunah dedim neyse bıraktım herseyi tam cıkarken biride saygı duymanız lazım deyince zıvanadan cıktım ozaman almıycaksınız musteri dedim yaptıgınız saygısızlık musteri memnuniyeti diye birsey var haberiniz varmı dedim vıyk vıyk birseyler dedi ..yerel bir magaza baska yerde subesine rastlamadım ama sikayet etmeyi dusunuyorum abarttıgımıda dusunmuyorum acıkcası boyle seyler yasayan varmı yoksa sanslı kisi benmiyim
Insanlarin gitmemesi degil magaza yetkililerinin duyarli olup dukkani kapatmak uzere olduklarini belirtmeleri gerekir.Şikyet etsen bırsey elde edemezsın.ınsanların duyarlı olup gıtmemesı gerekır
laıklık ıste bu yuzden gereklı.Ben cumaya gıttıgı ıcın 3-4 saat hasta almayan dr da gormustum.Bır bayan vardı cocugunun karnında olu olsdugundan suphelenıyordu.dr ıse ortada yoktu baya gec gelmıstı
yok 10 dk olmadı gireli haydi kapatıyoruz oldu alısveris sektorunde bu tarz seyleri uygun bulmuyorumYaklaşık yarım saat evvelinden kapanır benim karşılaştığım her alışveriş dükkanı, marketler.
Şikayet etmeye gerek duymazdım ama siz bilirsiniz.
ankara ben ilk defa rastladım ankarada boyle birseye hersey vızır vızır isliyor zaten ..bana giriste deselerdi hic kabine giripde ustumu basımı cıkartmazdım acayip sinirlendim yahangi şehir, başka böyle yapan mağza var mı, yerel adet gibi bişey değilse bu kafaya batar zaten
cuma saati alışveriş yapmak günah diye de fetva vermiş, kapına camına bi uyarı as o zaman, müşteriyi kabinden çıkarmak nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?