Cuma saati diye magazadan cıkarılmak

yuh gercekden şaka gıbı
ağır sacmalık
e madem oyle 15 dk evvelden kapı kapasınlar musterı almayı bıraksınlar yahu
cuma saatı alısverıs yapılmaz dıye seymı olur be
herkes musluman mı ?
dınımız hosgoru saygı dını degıl mı ?

guzelım islami boyle mundar edıyorlar ya yazık...
herseyın bı adabı vardır ben hayatımda boyle edepsızlık duymadım

Valla ben tebrik ederim mağaza sahiplerini.Inançları paradan daha ağır basmış günümüzde pek görebildiğimiz bi durum değil.

Tabi bunu daha kibar ve uygun bi dille yapabilirlerdi yine de abartmışsınız gibi geldi bana.Takdir yine sizin tabi

ankara ben ilk defa rastladım ankarada boyle birseye hersey vızır vızır isliyor zaten ..bana giriste deselerdi hic kabine giripde ustumu basımı cıkartmazdım acayip sinirlendim ya
Semtle alakalı olabilir mi?
Ben İstanbul'da gittiğim yerlerin hiçbirinde rastlamadım ama eminim tutucu semtlerde çoğu dükkan kapatıyordur. Eğer zincir mağaza değilse şikayet etseniz de sonuç alamazsınız bence.

laıklık ıste bu yuzden gereklı.Ben cumaya gıttıgı ıcın 3-4 saat hasta almayan dr da gormustum.Bır bayan vardı cocugunun karnında olu olsdugundan suphelenıyordu.dr ıse ortada yoktu baya gec gelmıstı
herseyin sacmalıgı bizim ulkemizde bide bana gelmis cuma saati satıs yapmak cok gunah diyor orda sattıkları urunler baska yerde daha ucuz bile oluyor ama olsun bunlar gunah degil cuma saati satıs yapmak gunah

ankara ben ilk defa rastladım ankarada boyle birseye hersey vızır vızır isliyor zaten ..bana giriste deselerdi hic kabine giripde ustumu basımı cıkartmazdım acayip sinirlendim ya

sinirlenmekte gayet haklısın, ama şikayet edip daha da sinirini bozma bence, bi daha gitmezsin, hiç bi arkadaşını da göndermezsin, face adresi, foursquare puanına falan da 1 ver, insanlar bunları önemsiyor çünkü

benimde başıma geldi ama sorun yapmadım tabi kimse bana cuma saati alışveriş yapmak günah dememişti o biraz gereksiz olmuş

aslında tutucu bir semt degil cunku onların dısında diger magazalar acık marketler isliyor cafeler aynı sekilde anlamadımkı hangi mantıkla hareket ediyorlar

Kaç kere acil ihtiyactan dolayı bakkala ve eczaneye gıtmıslıgım var kapı duvar oluyor ...

Bazen aynı Türkiyede mi yaşıyoruz emin olamıyorum
Hiç başıma gelmedi/görmedim böyle bir uygulama

Yaşadığınız saçma olmuş gerçekten.
Öncesinde dediğiniz gibi mağazayı kapatabilirlerdi veya müşterileri girişlerinde uyarabilirlerdi.

ya gerildim cok fazla alıcagım seylerde vardı ve kabinde ustumu basımı cıkartmıs kıyafet deniyorum kendimi baskı altında hissettim birden bir daha asla girmem yakınımda bulunan herkesede soyliycem zaten buyuk saygısızlık bu

Valla laık bır ulkede dın kullanılamaz.Bır dr cumaya gıdıyorum dıyıp 2-3 saat gelmemezlık yapamaz.Hatta ınsan canı herseyden onemlıdır.o saatte o acıl durumdakı hastaya bakar ...ama tabı gosterıs daha onemlı

Nasıl çalışma saatleri 09:00-2200 şeklinde yazıyorlarsa, cuma günleri cuma namazında mağazamız hizmet vermemektedir şeklinde yazmaları gerekiyor.
Ayrıca cuma saatinde alışveriş yapılmaz, ne demek çok saçma. Herkesin dini inancı kendinedir, o şekilde size ithamda bulunması ayrı bi saçma

Son derece haklisin canim.benim de basima geldi.sinirden delirdim.bu uygulama son yillarda cikti.bizim burda cuma gunleri pazar kuruluyor.ne guzel herkes tezgahini birakip namaza gidiyor diyenini bile duydum

İstanbulda yaşıyorum ilk kez böyle birşey duydum yeni çıkmış herhalde, ee sebebide belli..
Hele cuma saati satış yapmak cümlesini hayretle okudum, yeni ayetler, hadisler indi de bizim mi haberimiz yok acaba
bide oyle bir soyleyisi varki ..hayretler icinde sanki sen nasıl bilmiyorsun der gibi

Son derece haklisin canim.benim de basima geldi.sinirden delirdim.bu uygulama son yillarda cikti.bizim burda cuma gunleri pazar kuruluyor.ne guzel herkes tezgahini birakip namaza gidiyor diyenini bile duydum
bu sekilde kul hakkına girmis oluyorlar bide saygı duymalısınız diyor bogasım geldi baya bagırdım cagırdım sustu kaldı bari kes sesini iyice sinirlendirme insanı

Ben Türkiye nin en büyük firmalarından birinde çalışıyorum.
Cuma günü yemek molasına geç çıkıyor uz
1 saat molamız var.isteyen rahatlıkla Cuma ya gidebiliyor. Gitmeyen dedinleniyor.çalışma olmuyor o saatte.

Sizi girerken uyarmalıydılar orada haklısınız. Ama büyütmeyin bence.
Alış veriş yapmassınız olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…