Çok iyi olduSen diyince fark ettim bu durum mezuniyet kilosu altında olan geri dönüşleri baya azaltacak :) onlarda süre kısıtı yoktu normalde ama kilo kısıtı gelmiş oldu
Anlıyorum bahar açısından gerçekten yorucu bir durumYeni üye gibi geleceksiniz ya hedef kilo kuralı geldi yeni ona diyorum.
Ya o kadar suistimal ediliyor ki gerçekten bu kuralların hepsinin geçerli sebepleri var. Çocuk oyuncağına çevriliyor bi anda.
Mesela ben mezun olduktan sonra mezuniyet kilosunun altındaysa tekrar listeye girsin diye öneri sundum. Ama benim hayal gücüm sınırlı. Tahmin edemiyorum yapılacakları.
Bu sefer üye geldi hedefinin %80 iniyle mezun oldu. Geldi yeniden 3 kilo için listeye girdi.
Yazık değil mi bahar bi ordan alıyor bi oraya aktarıyor üyenin kararsızlığı yüzünden zaman harcıyor.
Seni anlıyorum canım liste seni tutuyor daha azimli oluyorsun ama emin ol bu kural esnerse işin içinden zor çıkılır.
Seni seviyorum
Cuma cuma burayı oyalamayalım. Bu hafta yapılan 2 oylamayı bi sindirelim bi gidişatına bakalım sonra o konulara da bakarızAnlıyorum bahar açısından gerçekten yorucu bir durum.. benim söylemek istediğim benim gibi 6 ayı geçmesini bekleyen kişiler var sırf bu yüzden bekliyor beklerken de yemeye devam ediyor hahahaha ... bizler bu platformu çok seviyoruz ve çok faydası dokundu bize liste olmazsa korkuyoruz kilo alırız mazallah diye acaba bişeyler yapılamazmı demek istedim... elbette bizler kurallara olaylara sizler kadar hakim değiliz bizlerinki sadece istek talep )
bende seni seviyoreee
ben sadece kendim için demiyorum kız kolu komşu için istiyorumCuma cuma burayı oyalamayalım. Bu hafta yapılan 2 oylamayı bi sindirelim bi gidişatına bakalım sonra o konulara da bakarız
Bu kadar gürültüyü 1 kilo için yapıyorsun biliyorsun di mi1 kilo verip listeye girebilirsin
Bu gazla tekrar mezun olacağına eminimCok sevindim bu habere cunku mezuniyetimden sonra suan hala yarisiyorum
Ellerine emeklerine saglik kaptanim
Ikinizde cok guzelsiniz.
13 yil kopek dostum vardi kaptanim, bizimle yasadi.
Sonra onu kaybettik, bir daha cesaret edip bir dost edinemedik.
Fotografiniz bana onu hatirlatti, bazen yanlis anlasilmasin, insanlardan daha dost oluyorlar..
Almıyorum diye alışkanlık haline getirmeyesin.Aa 3 ayım dolmak uzere 3 4 alsammi dicemde yiyorum almıyorum bu arave baya baya yiyorum dün menü yazdım kızlar şok
Ne de güzel anlamış ve de yorumlamışsın Ankacım.Yeni üye gibi geleceksiniz ya hedef kilo kuralı geldi yeni ona diyorum.
Ya o kadar suistimal ediliyor ki gerçekten bu kuralların hepsinin geçerli sebepleri var. Çocuk oyuncağına çevriliyor bi anda.
Mesela ben mezun olduktan sonra mezuniyet kilosunun altındaysa tekrar listeye girsin diye öneri sundum. Ama benim hayal gücüm sınırlı. Tahmin edemiyorum yapılacakları.
Bu sefer üye geldi hedefinin %80 iniyle mezun oldu. Geldi yeniden 3 kilo için listeye girdi.
Yazık değil mi bahar bi ordan alıyor bi oraya aktarıyor üyenin kararsızlığı yüzünden zaman harcıyor.
Seni anlıyorum canım liste seni tutuyor daha azimli oluyorsun ama emin ol bu kural esnerse işin içinden zor çıkılır.
Seni seviyorum
Bunu ben de düşündüm.Sen diyince fark ettim bu durum mezuniyet kilosu altında olan geri dönüşleri baya azaltacak :) onlarda süre kısıtı yoktu normalde ama kilo kısıtı gelmiş oldu
OYLAMA
SORUNUN TESPİTİ:
Biliyorsunuz ki; karar defterimizde
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
Böyle bir maddemiz var. Bu maddeye istinaden izne ayrılan üyeler yeniden listeye girmek için uzun süre beklemek zorunda kalıyor ki neredeyse izne ayrılan bütün üyeler maalesef ki kilo alarak dönüyor. Bu nedenle hali hazırda listeye girmek için çabalayan üyelerimizin motivasyonunu kaybetmeden yeniden yarışmaya dahil olabilmelerini sağlamak. Bu nedenle;
ÖNERİ:
Ekstrem durumun 2. Maddesindeki 6 aylık sürenin 3 aya indirilmesini teklif ediyorum.
4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET
9. TAKIM : EVET
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 07/08/2019 Çarşamba günüdür.
- Oy çokluğu esastır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Fikir aslındaOylamamız sonuçlanmıştır arkadaşlar. Karar defterini güncellerken ilgili maddeyi de değiştireceğim yarın.
Sevgili kaptanımızLAydLiNe a fikri için ve takımlara oy kullandıkları için teşekkür ediyor ve çenemi kapatıyorum.
Bugün Cuma farkındayım.
Son bildirim mesajını şimdi öne çekeceğim.
Oradan devam edersiniz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?