Cok sevindim bu habere cunku mezuniyetimden sonra suan hala yarisiyorum1 Ağustos 2019 itibari ile
ilk mezuniyetlerden sonra olacak olan mezuniyetlere de karne hazırlayacağım.
Bilginize.
Eki Görüntüle 2294486
Ellerine emeklerine saglik kaptanimSevgili arkadaşlar, karar defterimizde gerek hedef kilo belirlenmesi ve mezuniyet karnesine hak kazanılma koşullarını, gerekse ilk mezuniyet sonrası mezuniyetler için de karne hazırlayacağımı belirterek güncelledim.
Gözümden kaçan, başka bir bağlantıda yer alan eski bilgi var ise uyarın lütfen.
Kolay gelsin herkese.
Ikinizde cok guzelsiniz.Profil fotoğrafımı dün çektim.
Yakışıklı Odin ellerinizden yalar.
Süper haber bu1 Ağustos 2019 itibari ile
ilk mezuniyetlerden sonra olacak olan mezuniyetlere de karne hazırlayacağım.
Bilginize.
Eki Görüntüle 2294486
Yaaa maşallah ikiniz de çok tatlısınız amaProfil fotoğrafımı dün çektim.
Yakışıklı Odin ellerinizden yalar.
Sen bi daha kilo al en iyisiTam oturup aglasammi diye düşünürken alttaki mesajını gördüm kaptanim vazcaydim
Eline sağlık kaptanım
OYLAMA
SORUNUN TESPİTİ:
Biliyorsunuz ki; karar defterimizde
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
Böyle bir maddemiz var. Bu maddeye istinaden izne ayrılan üyeler yeniden listeye girmek için uzun süre beklemek zorunda kalıyor ki neredeyse izne ayrılan bütün üyeler maalesef ki kilo alarak dönüyor. Bu nedenle hali hazırda listeye girmek için çabalayan üyelerimizin motivasyonunu kaybetmeden yeniden yarışmaya dahil olabilmelerini sağlamak. Bu nedenle;
ÖNERİ:
Ekstrem durumun 2. Maddesindeki 6 aylık sürenin 3 aya indirilmesini teklif ediyorum.
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET / HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 07/08/2019 Çarşamba günüdür.
- Oy çokluğu esastır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Duramıyordu , durdurulamıyordu, boş durduramıyordukkkYok tatlım.. geçen hafta da demiştim ya karneler yeni düzenleme sonrası kısacık bir sürede bitiveriyor.
Eskisi gibi zahmetli değil artık.
Tekrar tekrar mezun olan üyelerin sayısı da zaten fazla olmuyor.
Yani mesele yok.
OYLAMA
SORUNUN TESPİTİ:
Biliyorsunuz ki; karar defterimizde
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
Böyle bir maddemiz var. Bu maddeye istinaden izne ayrılan üyeler yeniden listeye girmek için uzun süre beklemek zorunda kalıyor ki neredeyse izne ayrılan bütün üyeler maalesef ki kilo alarak dönüyor. Bu nedenle hali hazırda listeye girmek için çabalayan üyelerimizin motivasyonunu kaybetmeden yeniden yarışmaya dahil olabilmelerini sağlamak. Bu nedenle;
ÖNERİ:
Ekstrem durumun 2. Maddesindeki 6 aylık sürenin 3 aya indirilmesini teklif ediyorum.
4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 07/08/2019 Çarşamba günüdür.
- Oy çokluğu esastır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Aa 3 ayım dolmak uzere 3 4 alsammi dicemde yiyorum almıyorum bu araSüper haber bu
Yaaa maşallah ikiniz de çok tatlısınız ama
Sen bi daha kilo al en iyisinasılsa veriyorsun
Eline sağlık kaptanım
Duramıyordu , durdurulamıyordu, boş durduramıyordukkk
Ve bu oylama da an itibariyle kabul edilmiştir. Oy veren parmaklarınıza sağlık
3 ay izinden dönenler icin,Aa 3 ayım dolmak uzere 3 4 alsammi dicemde yiyorum almıyorum bu arave baya baya yiyorum dün menü yazdım kızlar şok
Oylama istiyorummm mezunlar icinde gecerli olsunn3 ay izinden dönenler icin,
mezun uyeler icin degil :))
En iyisi bosver alma sen
Aaaa dur o kural mezun olanlara geçerli değil kiAa 3 ayım dolmak uzere 3 4 alsammi dicemde yiyorum almıyorum bu arave baya baya yiyorum dün menü yazdım kızlar şok
Küsüp gidicem banane yaAaaa dur o kural mezun olanlara geçerli değil ki
Senin bahtın kapalı git bi okuttur kendiniKüsüp gidicem banane ya
Bilemedim neye elimi atsam biyeri elimde kalıyorSenin bahtın kapalı git bi okuttur kendini
Ayni teklifi sunuyorumHazır anket yapılmışken birde mezun üyelerin dönüşünü 6 aydan daha kısa bir süreye indirilse olmaz mı....
Hazır anket yapılmışken birde mezun üyelerin dönüşünü 6 aydan daha kısa bir süreye indirilse olmaz mı....
İyi de bu sefer yeni çıkan hedef kilo kuralına uymuyorsunuz kiAyni teklifi sunuyorum
Bunu ayrı planlasak izin kilosu dönüşü olarak değil yani.mesala mezun olan üye 3 ay sonra listeye dönebilir gibi ....kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi ?İyi de bu sefer yeni çıkan hedef kilo kuralına uymuyorsunuz kibaya kilo almanız lazım liste için
Yeni üye gibi geleceksiniz ya hedef kilo kuralı geldi yeni ona diyorum.Bunu ayrı planlasak izin kilosu dönüşü olarak değil yani.mesala mezun olan üye 3 ay sonra listeye dönebilir gibi ....kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi ?.. hayal işte benimki
Sen diyince fark ettim bu durum mezuniyet kilosu altında olan geri dönüşleri baya azaltacak :) onlarda süre kısıtı yoktu normalde ama kilo kısıtı gelmiş olduİyi de bu sefer yeni çıkan hedef kilo kuralına uymuyorsunuz kibaya kilo almanız lazım liste için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?