Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de bu sefer yeni çıkan hedef kilo kuralına uymuyorsunuz ki baya kilo almanız lazım liste için
Ay tamam girmiyorum yahu
Surekli tarti basindayim kaptanim kontrol altinda kilo ama biraz daha vermek istiyorum aslinda. Fazla degil 3 4 kilo kadar ama daha o motive yok sanırım suan
Beklerim kaptanim acele etmenize gerek yok
Arkadaslar sonuc listeleri hazir, umarim bir hatam yoktur, sevgiler.
Elinize saglik kaptanim :)

Rica ederim canim

Fikir aslında Anka cığımın fikriydi. Huzurlarınızda bende ona teşekkür ederim

Ellerine sağlık püsküütümm
Ya evet ya.. ben nasıl unuttum Ankacığıma teşekkür etmeyi. Asıl fikir onundu elbette.
Teşekkür ederiz Ankacım, dalgınlığıma gelmiş kusura bakma ne olur.

Arkadaslar sonuc listeleri hazir, umarim bir hatam yoktur, sevgiler.
Ellerine sağlık kaptanım.

Sevgili arkadaşlar, benim oylamaya sunduğum ve kabul edilmiş olan hedef kilo kuralı ile ilgili kararımıza bir istisna madde ekledim. Önemli bölümünde yer alıyor. Şöyle ki;

• Mezuniyet sonrası dönen üyemiz eğer mezun olduğu kilonun altında dönüş yaptı ise; hedef kilo sınırı uygulanmayacaktır. Ancak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulu yine yukarıda belirtildiği gibi işleyecektir.

Aklınızda olsun, fikirlere açık.

Az önce güncellemeleri hata yapmadan bitireyim telaşı ile ayrıntı vermemişim.
Keyfe keder eklemedim yani.

Şöyle bir örnek geliştirdim çünkü.
Diyelim ki benim hedefim 60 idi.
63 kilo ile %80 i sağladım ve karnemi aldım gittim.
Sonra döndüm 62 kiloyum. E şimdi biz bu üyeye yeni hedefin için %10 kuralımız var. Yani sen 6,2 kilo vermelisin diyemeyiz ki.

E mezuniyete yaklaşmış ama bunalmış gitmiş. Hedefine sadece 2 kilo var ama biz ona 4,2 kiloluk ceza veriyoruz.

Bu nedenle istisnai durum gibi ekledim.

Asıl önemli konu da şu:
Yeni mezun olacaklar için de lütfen ilgili kuralı işletin ve hedeflerini güncelleyin. Ben tek tek üyelere yetişemem. Sizler mezuniyete yaklaşmış olanlara yeni kural gereği gerekli düzenlemeyi yapar ve sonuç listelerinde belirtirsiniz.
Kaş yaparken göz çıkartıp adaletsizlik sağlamayalım.

Son düzenleme:
Bu hafta bizde hedefleri yeniden gözden gecirip hedefleri güncelleriz kaptanım eline sağlık tekrardan

Favorilere eklendi dönüp dönüp bakarız bir süre ama zamanla oturur kaptanim eline sağlık

Eski üyelerde kurallara uymayan durum varsa nasıl düzelteceğiz. Hedefi mi düşüreceğiz
Bundan sonraki üyeler için uygulanması daha adaletli olmaz mı?

Eski üyelerde kurallara uymayan durum varsa nasıl düzelteceğiz. Hedefi mi düşüreceğiz
Bundan sonraki üyeler için uygulanması daha adaletli olmaz mı?

Ya işte ben de tam emin olamadım.
Geçen hafta kayıt olan kafasına göre hedef belirledi, bu hafta kayıt olan belirlemeyecek.

Ama sanırım haklısın.
Tüm kurallarımız kararı aldığımız tarihten itibaren geçerli değil mi..

misal ikinci mezuniyete karneye de bu hafta başladık.. geçen haftaki ikinci kez mezun olan hani bana demez mi.

Ne yapalım bu konuyu, netleştirmek lazım.
Kaptanlardan ses çıkarsa konuşuruz üzerinde. Bu konuyu ben nasıl olsa karar defterine geçirmedim, sadece paylaşımda sehven söyledim.

Tamam.. neyse.
Biz köpek Odin'le birlikte karar verdik.

Diğer her kararımız gibi, bu karar da alındığı tarih itibariyle geçerli olsun. Yani 633. etap itibari ile.

Yeni üyelere bakmadım henüz, yeni kurala göre revize ettiniz mi bilemiyorum. Etap raporunda görürürüz.

633 te yeni üye ve mezun yok sorun yok

Elinize sağlık kaptanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…