Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emeklerine saglik kaptanim.

Bir de aklıam şu takılıyor.
8. takım iki haftadır tek kişi ile devam edip yüksek dereceleri alıyor. Geçen hafta güldük geçtik ama bu hafta da 1 kişi takım.

Bu işe de bir çare bulmalıyız diye düşünüyorum. Minimum üye kotası gibi, ne dersiniz. Bu konuyu konuşalım bence sonra da oylamaya geçelim.

Mesela benim aklımdaki şu: minimum üye sayısı 3 değil ise, takım o hafta bildirim yapmasın ve bir sonraki hafta kilo farkı 2 ye bölünsün... gibi.

Siz de düşünün lütfen.

Bu izin haklarından dolayı.
İzine ayrılamayınca mecburen yarışmadan ayrılmak zorunda kalınıyor. 2 aylık süresiyi kaldırınca bu hafta listeye giriliyor ertesi hafta izine çıkılıyor

Kaptanım üyem sağlık problemleri yüzünden ayrıldı hem kızı hem kendi hastaydı
izin hakkı olmadıgı için Mecburi ayrılmak durumunda kaldı

Bu izin haklarından dolayı.
İzine ayrılamayınca mecburen yarışmadan ayrılmak zorunda kalınıyor. 2 aylık süresiyi kaldırınca bu hafta listeye giriliyor ertesi hafta izine çıkılıyor

Benim bahsettiğim üye hiç izin kullanmamış.

Ama senin bahsettiğin konuyu anlayamadım. Çünkü daha önce yıllık izni 3 e çıkardık ve sonra yine 2 ye indirdik. Bu durumda ne yapabiliriz bilmiyorum.

2 aylık süre için de geçerli bu. Önce 2 ay dedik zırt pırt gitmesinler diye, sonra ona da hayır denildi onu da kaldırdık. (burası yalan oldu ben bunamışım: doğrusu)

Listeye girdikten sonra 2 ay izin alamıyoruz ya. Ben de o sebeple çıkmak durumda kaldım. Kalktı mı

Arkadaşlar bir problem var ortada..
Bunları düzeltmemiz gerek.

Ben etap raporunu ekleyip kaçacağım.

Karar defterinin amacı, alınan kararın uygulamada yol açacağı sorunu görmek ve oylama ile düzeltmek.. bunu hiç unutmamamız gerekir.

Laubali üye ile istikrarlı ve motiveli üyeyi aynı kefeye de koymamamız gerekir. Hafta için konuşuruz.

Sağlık nedenleri ile ayrıldı mı yazsaydım bunu düşünmemiştim
Sen lsteyi bu şekilde düzelt lütfen kaptanım, ben de benimkini editlerim.
Etap birincisi olmuş, kısa sürede büyük gayret gösteren insan ya..
zaten o yüzden dikkatimi çekti.

biz, özellikle de böyle üyeleri tutmalıyız.

Tamam kaptanim tesekkür ederim hemen düzeltiyorum, bu haftada son dakikada bildirimini yaptı ben yetişemedim gercekten cook istikrarlı bir üye insallah sağlık sorunları düzelince yeniden aramıza döner

633. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

5. Takım yarışmacısı melita 633. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
14. Takım yarışmacısı dugi 633. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
633. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

633. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM (7 ► 3)
  • 5. TAKIM (4 ► 2)
  • 8. TAKIM (2 ► 1)
  • 14. TAKIM (8 ► 5)

ETAP NOTLARI:
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.

Rapor Kaynağı

Eline sağlık kaptanım ♥

Ellerine saglik Baharcim

Bencede takim üye sayisini min. 3-4 kişi yaparsak iyi olur .
Bu durumda biraz haksiz rekabet oluyor gibi
Takim yeterli üye sayisina ulasincaya kadar etap dışı kalabilir,
Listede olan kisilerin yuzdeleri ayri kaldigi etap sayisina bölünür...

Bu benim düşüncem,
Tabiki çoğunluk nasil karar verirse uyariz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…