Emeklerine saglik kaptanim.Az önce güncellemeleri hata yapmadan bitireyim telaşı ile ayrıntı vermemişim.
Keyfe keder eklemedim yani.
Şöyle bir örnek geliştirdim çünkü.
Diyelim ki benim hedefim 60 idi.
63 kilo ile %80 i sağladım ve karnemi aldım gittim.
Sonra döndüm 62 kiloyum. E şimdi biz bu üyeye yeni hedefin için %10 kuralımız var. Yani sen 6,2 kilo vermelisin diyemeyiz ki.
E mezuniyete yaklaşmış ama bunalmış gitmiş. Hedefine sadece 2 kilo var ama biz ona 4,2 kiloluk ceza veriyoruz.
Bu nedenle istisnai durum gibi ekledim.
Asıl önemli konu da şu:
Yeni mezun olacaklar için de lütfen ilgili kuralı işletin ve hedeflerini güncelleyin. Ben tek tek üyelere yetişemem. Sizler mezuniyete yaklaşmış olanlara yeni kural gereği gerekli düzenlemeyi yapar ve sonuç listelerinde belirtirsiniz.
Kaş yaparken göz çıkartıp adaletsizlik sağlamayalım.
Bu izin haklarından dolayı.bazı üyelerin ayrılışını şaşkınlıkla karşılıyorum.. etap birincisi ol hedefine azıcık kalsın, ayrıl.
tuhaf yani..
neyse bu kendi kendime konuşmaktan sayılsın.
ben etap raporu ile ilgileneyim lak lak yapacağıma.
Kaptanım üyem sağlık problemleri yüzünden ayrıldı hem kızı hem kendi hastaydıbazı üyelerin ayrılışını şaşkınlıkla karşılıyorum.. etap birincisi ol hedefine azıcık kalsın, ayrıl.
tuhaf yani..
neyse bu kendi kendime konuşmaktan sayılsın.
ben etap raporu ile ilgileneyim lak lak yapacağıma.
Bu izin haklarından dolayı.
İzine ayrılamayınca mecburen yarışmadan ayrılmak zorunda kalınıyor. 2 aylık süresiyi kaldırınca bu hafta listeye giriliyor ertesi hafta izine çıkılıyor
izin hakkı niye yok poyraznisamın? hiç izin kullanmamış ki?Kaptanım üyem sağlık problemleri yüzünden ayrıldı hem kızı hem kendi hastaydı
izin hakkı olmadıgı için Mecburi ayrılmak durumunda kaldı
Listeye girdikten sonra 2 ay izin alamıyoruz ya. Ben de o sebeple çıkmak durumda kaldım. Kalktı mıBenim bahsettiğim üye hiç izin kullanmamış.
Ama senin bahsettiğin konuyu anlayamadım. Çünkü daha önce yıllık izni 3 e çıkardık ve sonra yine 2 ye indirdik. Bu durumda ne yapabiliriz bilmiyorum.
2 aylık süre için de geçerli bu. Önce 2 ay dedik zırt pırt gitmesinler diye, sonra ona da hayır denildi onu da kaldırdık.
Daha iki ayı dolmadıgı için izin hakkı olmuyorizin hakkı niye yok poyraznisamın? hiç izin kullanmamış ki?
ve geçmiş olsun bu arada tabii.
yok editledim mesajımı.Listeye girdikten sonra 2 ay izin alamıyoruz ya. Ben de o sebeple çıkmak durumda kaldım. Kalktı mı
Sağlık nedenleri ile ayrıldı mı yazsaydım bunu düşünmemiştimhah anladım nihayet yarışmaya gireli 6 hafta olduğu için..
peki hastalık izni?
üyeler hasta olduğunda da 2 aydan önce hasta olamazsın mı diyorsunuz? sahiden anlayamıyorum.
Sen lsteyi bu şekilde düzelt lütfen kaptanım, ben de benimkini editlerim.Sağlık nedenleri ile ayrıldı mı yazsaydım bunu düşünmemiştim
hah anladım nihayet yarışmaya gireli 6 hafta olduğu için..
peki hastalık izni?
üyeler hasta olduğunda da 2 aydan önce hasta olamazsın mı diyorsunuz? sahiden anlayamıyorum.
Tamam kaptanim tesekkür ederim hemen düzeltiyorum, bu haftada son dakikada bildirimini yaptı ben yetişemedim gercekten cook istikrarlı bir üye insallah sağlık sorunları düzelince yeniden aramıza dönerSen lsteyi bu şekilde düzelt lütfen kaptanım, ben de benimkini editlerim.
Etap birincisi olmuş, kısa sürede büyük gayret gösteren insan ya..
zaten o yüzden dikkatimi çekti.
biz, özellikle de böyle üyeleri tutmalıyız.
Eline sağlık kaptanım ♥633. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2295435
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2295436
5. Takım yarışmacısı melita 633. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
14. Takım yarışmacısı dugi 633. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
633. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2295440
633. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (7 ► 3)
- 5. TAKIM (4 ► 2)
- 8. TAKIM (2 ► 1)
- 14. TAKIM (8 ► 5)
ETAP NOTLARI:
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
Ellerine saglik Baharcim633. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2295435
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2295436
5. Takım yarışmacısı melita 633. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
14. Takım yarışmacısı dugi 633. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
633. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2295440
633. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (7 ► 3)
- 5. TAKIM (4 ► 2)
- 8. TAKIM (2 ► 1)
- 14. TAKIM (8 ► 5)
ETAP NOTLARI:
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?