Sizede keyifli pazarlar kaptanim, ellerinize saglik.İyi Pazarlar arkadaşlar..
keyifli geçsin gününüz.
Eline sağlık kaptanım ♥Sevgili kaptan arkadaslarım veseaBahAR
Performans uygulaması 37. tur 3. hafta sonuclarına asagıdaki linkten ulasabilirsiniz:
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik cnmSevgili kaptan arkadaslarım veseaBahAR
Performans uygulaması 37. tur 3. hafta sonuclarına asagıdaki linkten ulasabilirsiniz:
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
633. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2295435
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2295436
5. Takım yarışmacısı melita 633. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
14. Takım yarışmacısı dugi 633. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
633. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2295440
633. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (7 ► 3)
- 5. TAKIM (4 ► 2)
- 8. TAKIM (2 ► 1)
- 14. TAKIM (8 ► 5)
ETAP NOTLARI:
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
ellerinize sağlık kaptanlarımSevgili kaptan arkadaslarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Bana da mantıklı geliyor bu fikir.Ellerine saglik Baharcim
Bencede takim üye sayisini min. 3-4 kişi yaparsak iyi olur .
Bu durumda biraz haksiz rekabet oluyor gibi
Takim yeterli üye sayisina ulasincaya kadar etap dışı kalabilir,
Listede olan kisilerin yuzdeleri ayri kaldigi etap sayisina bölünür...
Bu benim düşüncem,
Tabiki çoğunluk nasil karar verirse uyariz.
Aslında sağlık sorunu da hamilelik gibi aniden ortaya çıkabiliyor. Var olan hamilelik ile ilgili esnetmeye sağlık kısmını da ekleyebilirim diye düşünüyorum, oylamaya gerek olmadan.Sizede keyifli pazarlar kaptanim, ellerinize saglik.
*Takimlardaki uye sayisini en az 3 uye olmali seklinde sinirlandirsak bencede daha adil olur.
*Birde uyelerimize saglik durumlarindan oturu izin hakki saglasak guzel olabilir.Benim takimimda da cok istikrarli bir uyem saglik sorunu nedeniyle izne ayrildi, izin hakki vardi, olmasaydi nasil cozebilirdik bu durumu?Simdiye dek boyle bir ihtiyacla karsilasmadigimiz icin aklima gelmemisti.Ama saglik izni , izni bitmis olan uyeler ve takimda 8 haftasini henuz doldurmamis olan uyeler icin yardimci olur.
Herkese sevgiler
Tamam kaptanım notumu aldım. Esktrem bir durum yoksa karar defterini haftada bir ve hafta sonları düzenliyorum.Gunaydinlar , herkese mutlu bir hafta diliyorum.
SevgiliseaBahAR kaptanim , 4.takimimiza yeni bir kaptan yardimcisi sectik, sizi haberdar etmek istedim.
Kaptan yardimcilarimizstitch ve Kozmogirl17 arkadaslarimiz.
Elmasyuzuk arkadasimiz artik kaptan yardimciligina devam etmiyor.
Haftanin ilk gununden basiniza bir is actigim icin affiniza siginiyorum.
Ellerine sağlık sevgili morordekSevgili kaptan arkadaslarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Elinize sağlık kaptanimSevgili kaptan arkadaslarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Yaaa elinize sağlık kaptanimm cok tesekkur ederimSevgiliCurukElma nın toplamda 25,9 kilo verdiği yarışma tarihçesi için buyrun lütfen..
Grafiklerle Cuma Zayıflama Yarışması
Sevgili @Dream00 2019 yılının Haziran ayında 66 kilo ile yarışmamıza katıldın. Henüz 3 aydır bizimle olmana rağmen emin ve istikrarlı adımlarla hedefine doğru ilerliyorsun. Yarıştığın süre çok kısa olduğu için biraz da olsa yorum yapabilmek adına, bugüne kadar hazırlamış olduğum...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik kaptanim:)Sevgili kaptan arkadaslarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Tesekkur ederim kaptanim, ben erkenden yazdim, emeklerine saglik .Bana da mantıklı geliyor bu fikir.
Oylama yaparız.
Aslında sağlık sorunu da hamilelik gibi aniden ortaya çıkabiliyor. Var olan hamilelik ile ilgili esnetmeye sağlık kısmını da ekleyebilirim diye düşünüyorum, oylamaya gerek olmadan.
Oylamalardan başımız döndü bu aralar.
Tamam kaptanım notumu aldım. Esktrem bir durum yoksa karar defterini haftada bir ve hafta sonları düzenliyorum.
Bilgin olsun ve tabii ki hayırlı olsun.
Ellerine sağlık sevgili morordek
Bir de aklıam şu takılıyor.
8. takım iki haftadır tek kişi ile devam edip yüksek dereceleri alıyor. Geçen hafta güldük geçtik ama bu hafta da 1 kişi takım.
Bu işe de bir çare bulmalıyız diye düşünüyorum. Minimum üye kotası gibi, ne dersiniz. Bu konuyu konuşalım bence sonra da oylamaya geçelim.
Mesela benim aklımdaki şu: minimum üye sayısı 3 değil ise, takım o hafta bildirim yapmasın ve bir sonraki hafta kilo farkı 2 ye bölünsün... gibi.
Siz de düşünün lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?