Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşirlerBen çok uygun görüyorum kendi fikrimce. İnanki 1 haftadır çocuklarım hasta bırak diyet yemeği yapmayı dışardan hazır yiyoruz ya da çorba makarna geçiştiriyoruz. Çünkü vakit yok. Sürekli hava veriyorum, ilaç veriyorum, hastaneye iğne yaptırmaya gidiyorum. Listede olsam ve izin hakkım olmasa kendi isteğimle ayrılıp 6 ay beklemem gerekecek o zaman.çocuk, kardeş, anne, baba, kayınvalide vb. hasta olunca bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler gerçekten çok etkiliyor hayatımızı ki diyetimiz etkilenmesin
b ende sonuna kadar sana katılıyorum anka cım benimde eşim yurtdışında olunca oğlanın hastalığında izin almıştım hala listeye dönemedim maalesef düzensiz beslenmedenBen çok uygun görüyorum kendi fikrimce. İnanki 1 haftadır çocuklarım hasta bırak diyet yemeği yapmayı dışardan hazır yiyoruz ya da çorba makarna geçiştiriyoruz. Çünkü vakit yok. Sürekli hava veriyorum, ilaç veriyorum, hastaneye iğne yaptırmaya gidiyorum. Listede olsam ve izin hakkım olmasa kendi isteğimle ayrılıp 6 ay beklemem gerekecek o zaman.çocuk, kardeş, anne, baba, kayınvalide vb. hasta olunca bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler gerçekten çok etkiliyor hayatımızı ki diyetimiz etkilenmesin
Evet evet dönüşü hiç düşünmedim ben. Sadece şu an izin hakkı olmadığı için 6 ay beklemek zorunda kalacağına odaklandımÖncelikle çok çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşirler
North River yazmış canım aslında ben tam açıklayamamışım. Başka bir çözüm bulmak lazım bu olaya. Çünkü arada cidden büyük fark var.
sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Saglik izinleriyle ilgiili olarak bendeİzin hakları ile ilgili durum şu: Listeye giren üyenin iki ay izne çıkma hakkı yok. Bu süre dolmadan hamilelik/sağlık sorunu yaşaması nedeni ile geçmişte yarışmadan ayrılan üyeler oldu. Sonra da bekleme süresi engeline takılma sorunu çıktı vs. Bunu yumuşatmak için de bu ibareyi ekledim. Keyfe keder değil de zaruri bir durum nedeni ile izne ayrılınıyor çünkü.
Ben kişinin sağlık durumu ile örneğin çocuğunun (ya da bakmakla yükümlü olduğu herhangi birinin) sağlık durumunu birbirinden ayrı tutmuyorum. Bir hastanede tedavi sürecinde bir yakınının bakımını üstlenmek ve bir yandan da diyete devam etmek bana açıkçası hiç insani gelmiyor. Bu nedenle de bu dönemde kilo da aldıysa sağlık izni dönüşündeki uygulama bu kişi için de geçerlidir. Bir kişi kendi sağlık sorununda kullandığı ilaçlar ve/ya hareketsizlik nedeni ile kilo alabileceği gibi, bakmakla mükellef olduğu kişiye bakarken de sıkıntıdan, moralsizlikten, rutien hayatını yaşayamıyor olmanın getirdiği deprefis yaklaşımdan ötürü kontrolsüz beslenip kilo alabilir. Bu olaylar birbirinden çok farklı değil bana göre.
Kendi adıma olaya "insani" olarak bakmayı tercih ediyorum. Bu istisnai durumu da kötü niyetli kullanan olduğunu düşünmüyorum. Sonuç listelerine de kabaca göz gezdirirsek sağlık izninine çok rastlanmadığını göreceksiniz.
Uygulama için başka fikri olan elbette her zaman oylamaya sunabilir.
Ben sadece kendi fikrimi yazmak istedim, uygulayıcı sizlersiniz.
İzin hakları ile ilgili durum şu: Listeye giren üyenin iki ay izne çıkma hakkı yok. Bu süre dolmadan hamilelik/sağlık sorunu yaşaması nedeni ile geçmişte yarışmadan ayrılan üyeler oldu. Sonra da bekleme süresi engeline takılma sorunu çıktı vs. Bunu yumuşatmak için de bu ibareyi ekledim. Keyfe keder değil de zaruri bir durum nedeni ile izne ayrılınıyor çünkü.
Ben kişinin sağlık durumu ile örneğin çocuğunun (ya da bakmakla yükümlü olduğu herhangi birinin) sağlık durumunu birbirinden ayrı tutmuyorum. Bir hastanede tedavi sürecinde bir yakınının bakımını üstlenmek ve bir yandan da diyete devam etmek bana açıkçası hiç insani gelmiyor. Bu nedenle de bu dönemde kilo da aldıysa sağlık izni dönüşündeki uygulama bu kişi için de geçerlidir. Bir kişi kendi sağlık sorununda kullandığı ilaçlar ve/ya hareketsizlik nedeni ile kilo alabileceği gibi, bakmakla mükellef olduğu kişiye bakarken de sıkıntıdan, moralsizlikten, rutien hayatını yaşayamıyor olmanın getirdiği deprefis yaklaşımdan ötürü kontrolsüz beslenip kilo alabilir. Bu olaylar birbirinden çok farklı değil bana göre.
Kendi adıma olaya "insani" olarak bakmayı tercih ediyorum. Bu istisnai durumu da kötü niyetli kullanan olduğunu düşünmüyorum. Sonuç listelerine de kabaca göz gezdirirsek sağlık izninine çok rastlanmadığını göreceksiniz.
günaydın arkadaşlar bu konuda hem bahar a hem yawrukuş kaptanıma son derece katılıyorum yurtdışında değilim ama eşim yurtdışında ankarada ben 2 çocukla beraberim ve hiç bir yakınım yok sürekli hastalanan bağışıklık sistemi çok iyi olmayan iki çocuk inanın ben kendi hastalığımda dikkat etsem bile çocukların hastalığında tamamen iptal oluyorumSaglik izinleriyle ilgiili olarak bendeseaBahAR kaptanimla hem fikirim.
2019 yili icinde kucuk oglum 2 kez cok kotu rahatsizliklar gecirdi , uzun sure hastanelerdeydik.
Evde de hastanede de ya ne bulduysak yedik, ya da keyifsizlikten hicbir sey yiyemedik.
Yurtdisinda yasadigimizdan yakinimizda yok etrafimizda , bir kap yemek getirecek..
Bu sebeple ben saglik izni alinabilmesi taraftariyim sevgili kaptanlarim.
Hepinize cok keyifli bir gun diliyorum.
Aslında şöyle bir durum var kaptanım sağlık izni kısmında " üyenin hamile kalması veya sağlık sorunu yaşaması" yazdığı için direk şahıs algiladik ordaki ibare üye ve yakınıni kapsıyor ise değiştirilebilir "üyenin hamile kalması veya üye ve yakinin sağlık sorunu yaşaması" olarak zira şuana kadar sağlık izninde hep kişinin durumunda kullandık biz takım olarak ve birçok kaptanım da aynı şekilde uyguladı zannimca .Şahsım adına konuşursam izin hakkım olmadığı için oğlum 40 derece ateşle 4 gün yandığında bile diyete uymaya çalıştım ki daha da zor rahatsızlıklar atlatanlar var (Rabbim şifa versin )İzin hakları ile ilgili durum şu: Listeye giren üyenin iki ay izne çıkma hakkı yok. Bu süre dolmadan hamilelik/sağlık sorunu yaşaması nedeni ile geçmişte yarışmadan ayrılan üyeler oldu. Sonra da bekleme süresi engeline takılma sorunu çıktı vs. Bunu yumuşatmak için de bu ibareyi ekledim. Keyfe keder değil de zaruri bir durum nedeni ile izne ayrılınıyor çünkü.
o konuyu bilemeyeceğim ama benim bir üyem geçen hafta mezuniyetine 1 kg kalmışken tüp bebek tedavisine başladı kullanacağı ilaçlar ve spor vs yapamayacağı için sağlık izni nedeniyle izne ayırdıkAslında şöyle bir durum var kaptanım sağlık izni kısmında " üyenin hamile kalması veya sağlık sorunu yaşaması" yazdığı için direk şahıs algiladik ordaki ibare üye ve yakınıni kapsıyor ise değiştirilebilir "üyenin hamile kalması veya üye ve yakinin sağlık sorunu yaşaması" olarak zira şuana kadar sağlık izninde hep kişinin durumunda kullandık biz takım olarak ve birçok kaptanım da aynı şekilde uyguladı zannimca .Şahsım adına konuşursam izin hakkım olmadığı için oğlum 40 derece ateşle 4 gün yandığında bile diyete uymaya çalıştım ki daha da zor rahatsızlıklar atlatanlar var (Rabbim şifa versin )
Birde birşey sormak istiyorum biz hamile üyeyi direk izne ayırıyoruz hamilelikte adil olmaz diye malum metobalizma hızlanıyor, düzensiz ödem vs oluyor lakin kilolu hamile kalıp diyetisyen desteği ile devam eden bir üye listede olabilir mi adil olması açısından soruyorum hep aklımı kurcalamisti
Doğru yapmışsınız kaptanım çünkü tüp bebek tedavisinde malesef her seferinde 5-10 kg aliniyoro konuyu bilemeyeceğim ama benim bir üyem geçen hafta mezuniyetine 1 kg kalmışken tüp bebek tedavisine başladı kullanacağı ilaçlar ve spor vs yapamayacağı için sağlık izni nedeniyle izne ayırdık
Aslında şöyle bir durum var kaptanım sağlık izni kısmında " üyenin hamile kalması veya sağlık sorunu yaşaması" yazdığı için direk şahıs algiladik ordaki ibare üye ve yakınıni kapsıyor ise değiştirilebilir "üyenin hamile kalması veya üye ve yakinin sağlık sorunu yaşaması" olarak zira şuana kadar sağlık izninde hep kişinin durumunda kullandık biz takım olarak ve birçok kaptanım da aynı şekilde uyguladı zannimca .Şahsım adına konuşursam izin hakkım olmadığı için oğlum 40 derece ateşle 4 gün yandığında bile diyete uymaya çalıştım ki daha da zor rahatsızlıklar atlatanlar var (Rabbim şifa versin )
Birde birşey sormak istiyorum biz hamile üyeyi direk izne ayırıyoruz hamilelikte adil olmaz diye malum metobalizma hızlanıyor, düzensiz ödem vs oluyor lakin kilolu hamile kalıp diyetisyen desteği ile devam eden bir üye listede olabilir mi adil olması açısından soruyorum hep aklımı kurcalamisti
Ellerine sağlık canım
Nacizane olarak bu liste her yayınlandığında benim mantığıma uymayan yerler var canım
Şimdi bu listeyi hazırlarken hep başlangıç tarihi alınıyor.
Mesela hippocan 2-3 yıl kadar önce başlamış mezun olmuş sonra yeniden kilo almış gelmiş. Yani bu verdiği kiloları aslında çok önceden vermiş. Keza ikinci olarak görülen arkadaşımız ahsen de aynı şekilde. Daha önceden verdiği kilolarla 2. olarak listeye yerleşmiş. Fakat 3. sıradaki arkadaşımız aylardır burada ve bu verdiği kilolar güncel verdiği kilolar.
Sizce de bu işte bir adaletsizlik yok musadece benim mi kafama yatmıyor
Teşekkür ederim cevabın ve kibarlığın için. Ben anladım sanıyorum.Ankacım, dün mesajını okudum ama cevap vermeyi atlamışım tatlım..
İzninle ve şımararak şu şekilde yanıt vermek istiyorum:
Bu konuyu daha önce burada defalarca konuştuk.
O yüzden uzun uzun yeniden yazmak istemiyorum, bağışlanmayı talep ediyorum.
Tek tek bakarsak her kuralda eğrilmeler, istisnai noktalar olabiliyor. Bu nedenle de her defasında ayrıntıya girmek yerine genel bir kuralda buluşmaya çalışmak daha kıymetli.
Bireysel sıralama kişileri motive etme amacı ile benim bulduğum ve üstüme görev gibi yapışan ve oylamaya kapalı olan konulardan biri. Ama aranızda konuşup, başka türlü yapalım derseniz elbette yapabilirsiniz. Ben bu görevi seve seve devretmeye hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?