Mrb Bende yeni basladim zayiflamaya daha önce defalarca Kilo verdim ama Kilo Almaya maalesef müsait bi vücudum var basladigim yere Geri dönüyorum.bende araniza katilmak istiyorum daha saglikli zayiflamak istiyorum.24 yasindayim.3 ve 1,5 yasinda iki cocugum var .boyum 1.61 Kilom 58 Hedefim 50 Kilo olmak.banada yardimci ve destek olun lütfen
ben de zayıflamak istiyorum... klio geçmişim var ama hayatım da hiç bu kadar kilolu olmamıştım evleninceye kadar da norrmaldim evlendikten sonra 10 kilo aldım sonra buradaki bi zayıflama grubuyla 1 ayda 6 kilo verdim sonra hamile kaldım ik 3 ay bulantıdan 4 kilo verdim doğum sonrasına kadar 17 kilo aldım doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı maalesef ilk ay oğlum az kilo alınca doktor beslenme listesi verdi ve sonuç 15 kilo daha ... tek baaşıma zorlanıyorum motivasyona ihtiyacım var beni de bir gruba alırsanız sevinirim..
paylasim derken ne yediklerimi ne yaptiklarimi yazacaksam sorun degil, yediklerimi zaten yaziyorum hep :)
ama spor konusunda pek emin degilim
daha önce spor yapmadan zayifladigim icin pek cazip gelmiyor
3 hafta boyunca haftalık en az 4 gün spor kuralını ihlal edersek kendi isteğimizle gruptan ayrılıyoruz, kural yani bu grupça alınan bir kararspor dediğimiz yarım saat en az, yürüyüş mesela..tabi ki daha fazlası makbul
ben baya mekik, aerobic felan sandim
yürüyüs zaten ister istemez oluyor okul yolunda, disari ciktigimda, yigenimin pesinden kosusturdugumda, bu aralar birde kar var. kar topu oynamakda baya harekete geciriyor. ama direkt spor olarak yapmadim ama yaparim yani sorun dgl zaten günde bisürü merdivende cikiyorum ister istemez
acilen 10 kg vermem lazım. azimliyim kararlıyım. diyete başladım, spor da yapıyorum. bu gidişle hiç bir gruba dahil olamadan vericem kiloları, 1 haftadır bekliyorum çağırmanızı
Haftada en az 4 gün yarımşar saat spor ve bol paylaşım yaparım,hergün menü spor suyumu paylaşırım,haftasonları da paylaşırım gibi kurallarımıza.. uyarım derseniz 6. takıma bekleriz.
2 kişilik yerimiz var.
6. grup şimdilik dolmuştur.
beni neden kimse çağırmıyor, 4 gündür bekliyorummoralim bozuldu valla, benden sonra yazanları çağırdılar beni gören yok
acilen 10 kg vermem lazım. azimliyim kararlıyım. diyete başladım, spor da yapıyorum. bu gidişle hiç bir gruba dahil olamadan vericem kiloları, 1 haftadır bekliyorum çağırmanızı
Yapmayin sonuncu oliyim lütfen benide alin tam 1 haftadir Hergün pilates yapiyorum yarim Saat. Cumartesi günü tartilma günüm belki vermeye bile baslamisimdir,lütfen alin benide gruba.cok disiplinli olcam
birileri bizi gruplarina dahil etsin lütfen bekliyoruz
kızlar paylaşımımız bol olur, takım ruhuna uygun hareket ederiz, sorumluluk sahibi insanlarız diyorsanız, 13. takıma bekliyorum 3. ünüzü de. 2-3 hafta deneme süremiz vardır, bol paylaşım olduğu takdir de 1 haftada listeye alınabilirsiniz. bekliyorum
beni 6. takıma aldılar, teşekkür ederim. herkese başarılar dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?