5. Takima bekleriz canim83 kilo 1 64 boyundayım 46 bedenım yardıma ıhtıyacım var(( bı yarısma olursa ınat edıp verebılecehını bılıyorum evde yanlızken olmuo
bende katılmak ıstıyorum yas 24 kılo 107beden 46 bazen 48
tmm nasıl olucak pekı pek bılmıyorum
6,takıma beklerim cnm
tmm nasıl olucak pekı pek bılmıyorum
1.takima beklerim cnimMerhaba,
40 yaşımdayım ve tam 88.3 kiloyum, boyum da 1.66
Kendimi bildim bileli 65-66 kiloydum ama doğum yapıp, üstüne de işten ayrılıp evde çocuğuma bakmaya başlayınca hızla kilo da almaya başladım..Zayıflama zamanımın geldiğini ve desteğin,paylaşmanın motive edici olacağını düşündüğüm için, zayıflama gruplarından birine katılmak istiyorum ben de...
Birlikte zayıflamak dileğiyle.
Selamlar,
34 yaşında, mühendisim. 81 kgım. Hedefim 9 Aralık'a kadar (15 hafta var) 14 kg a vermek. Boyum 1.70.
En hırslı ve iddialı grupta bulunmak istiyorum :)
Memnuniyetle. Bundan sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? Takıma katılmak için13. takımda bizimle birlikte olmak istersen bekleriz.
1. Takima beklerizMerhaba.
Berbat haldeyim. Hayatım darmaduman. Kilom aldı başını gitti. Kendimi motive edecek hiçbir şey bulamıyorum. Bir yerden başlamam lazım ama her yer karanlık. Bana yardım etmek isteyen bir takım olursa o takıma katılmayı çok isterim. Daha önce yarışmaya katılmışlığım var, ama uzun zaman geçti, artık engel değil. O zamanlar ben üyelere yardımcı olmaya çalışırdım ama şu an benim yardıma ihtiyacım var. O yüzden affınıza sığınarak az ama öz üyesi ve samimi diyaloğu olan bir takım istiyorum. Azıcık kendime gelsem ben de bomba gibi olurum. Rejimimi de sallamam, kilo veririm. Takımda da aktif ve de özverili olurum. Ama dediğim gibi, lütfen gerçekten güzel bir takımınız varsa ve de benim gibi depresyon kapısında birine yardım etmek isterseniz beni çağırın. Takımlara biraz göz atabilirdim ama kendimi kaderin rüzgarına bırakmak istiyorum.
Biraz da kendimden bahsedeyim.
Boy: 166
Kilo: 80.5
Konuşkan biriyim, hatta yerimi bulursam belki biraz da geveze olabilirim.Yirmi yedi yaşımdayım, bekarım, dünyaya geniş pencereden bakan çağdaş biri olduğuma inanıyorum.
Umarım yerimi bulurum. Sevgiler...
Merhaba arkadaşlar,
Boyum 166, kilom ise 60 bende 56 kiloya düşmek istiyorum beni de aranıza dahil edersiniz mutlu olurum.
4.takıma bekliyorum seni canımmerhaba,
Boyum 172 kilom 75 çok azimliyim 65 kiloya ne kadar çabuk ulaşsam o kadar iyi beni de dahil edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?