Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ece koşa koşa 13. takıma bekliyorum seni.

Lady cagirmis ama fazla vaktiniz varsa 5. Takima da. Bekleriz

Merhaba ne güzel şeyler düşünmüşsünüz zayıflamak isteyenlere motive %100
Öncelikle 1.57 boyunda 75 kiloyum ve hepiniz gibi bende fazla kilolarımdan fazlaca şikayetçiyim.
Ve artık bana dank etti bir yerden başlaman gerek dedim ve diyet yapmaya karar verdim diyet dediğim öyle ağır diyetler değil yediklerime dikkat ediyorum sabah akşam 45 dakika yürüyüş yapıyorum ve her sabah en az 500 tane ip atlayıp akşamlarıda 1000 tane ip atlıyorum. Hedefim 50-55 kilo olmak ve kurban bayramına kadar 65'i görmek istiyorum ve yolumda çok kararlıyım.
Beni de aranıza alır mısınız

canım azimliyim bnol paylaşım yaparım dersen 5. takıma bekliyoruz seni

Kizlar Selam,
Ben araniza yeni katilanlardanim. Gectigimiz 1 yil icinde stresli bir donem gecirip 15 kilo aldim.. Amacim tekrar 50 kiloya geri donebilmek. Bugun diete basladim, bu hafta once yuruyus haftaya ise fitness'a baslayacagim. Siki bir diyet ve yarisma/paylasma ortami ile 2 ayda eski gunlerime donebilecegimi dusunuyorum.

Ben de bir takima dahil olmak isterim, tesekkurler!

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarışması.38584/page-7494#post-36689103
3. takıma bekleriz canımmm

Selam arkadaslar bende yarismaya katilmak istiyorum hirsli bi takim istiyorum daha onceden 16 kilo verdim diyet yapip 75 ten 59a düşmüştüm ama evlendim fazlasyla aldm suanki kilom 78.7

Selam arkadaslar bende yarismaya katilmak istiyorum hirsli bi takim istiyorum daha onceden 16 kilo verdim diyet yapip 75 ten 59a düşmüştüm ama evlendim fazlasyla aldm suanki kilom 78.7
canım 14. takım ın şu an acil üye ihtiyacı var eğer azimliysen ve kararlıysan oraya gidebilirsin

ben de katılmak istiyorum daha önce de katılmıştım 2 çocuktan sonra çoook kilo aldım hemen vermem lazım bu gidişe bi dur demeliyim boyum 1,70 kilom en son 96 dı sanırım yarın tartılırım

merhaba ,

Daha önce hiç diyet yapmadım ihtiyacımda olmadı . hem yaş hem de kilo olarak şuanda hem sıkılaşmaya hem de zayıflamaya acilen ihtiyacım var . yaş 30 / 64 kg /Boy 1,70 /Hedef kg 57 beni motive edecek bir guruba ihtiyacım var

Selam canım. 14. Takıma gelip, bizimle kilo vermeye başlayabilirsin. :)

merhaba arkadaşlar
daha önce gene bu yarışmada yarışıp kilo vermiştim. istediğim kiloya ulaşamadan ayrılmıştım. şimdide tekrar kilo almaya başladım ve bir türlü motive olamıyorum. yardıma ve desteğe ihtiyacım var . yeri olan bir takımdan davet bekliyorum.

merhabalar...ben hatice 33 yaşındayım 1.65 boyum 86 kiloyum.kullanmış olduğum antidepresanlar yüzünden bu kadar kilo aldım.acilen buna bir dur demeli ve bu hırsımı kaybettirmeden gerçekten bana destek olacak bir takıma ihtiyacım var.

14. takıma katılabilirsin cnmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…