- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
Selam canim, 14. Takima bekleriz..slm kolay gelsin beni de aranıza alırmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canim, 14. Takima bekleriz..slm kolay gelsin beni de aranıza alırmısınız
Canm 4. Takima bekleriz seni :)merhabalar.. diyetisyen yardımıyla yaklaşık 10 kilo verdim. 2 ay önce diyetisyeni bıraktım ama kilo vermeye sizinle devam etmek istıyorum. ben de bol paylaşımlı, kararlı üyeleri olan bir takıma dahil olabilir miyim ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.143241/page-9952#post-37145119Merhabalar, ben de yarışmaya dahil olabilir miyim ? :)
8.takıma bekliyorum canımMerhabalar 35 yaşındayım 160 boy 73 kg doğum sonrası 80 kg dan 73 kg indim. devam etmek için biraz teşviğe biraz gaza ihtiyacım var!!
azimliyim bol paylaşım yaparım diyorsan 8.takıma bekliyorum canımmrb hatunlaryaşım 24 boy 1.62 kilo 65 bende katılmak istiyorum aranıza
![]()
Tatlım 8. Takıma bekliyorum yukarda link var ona tıkla ve gelMerhabalar;
29 yaşındayım. 2 kızım var. Ilk dogumumda aldığım kilolarimi fazlasi ile vermistim. Ikinci kizim 5 aylık artık bu doğumunda fazla kilolarindan kisa surede kurtulmak istiyorum. Motive olursam haftada 1 kilo verebilirim. Boyum 1.55 kilom 59. Hedef kilom 52.
iyi gunler hanimlar.Benim kiloyla imtihanim 13 yasinda tartida 71 kiloyu gormemle basladi.Ve iki yil icinde asiri sagliksiz yontemlerle 47 kiloya dustum ama doktorlk oldum.tedaviyle sagligima kavustum ama 55 kiloya ciktim. daha sonra 17 yasindayken evlendigimde 52 kiloydum fakat evliligimden bir yil sonra bebegimi kucagima aldigimda 77 kiloydum.sezaryenle dogum yaptim ve 14 gunluk lohusayken zayiflamak icin mekik cekeyim diye dikislerimi patlatmistim.Bu sebeple sporu 4 ay ertelemistim ama daha sonra devam ettim.Suan kizim 14 aylik ve nihayet 57 ye dusebildim.
Velhasil yasim 19 boyum 159-160 cm kilom 57 hedef kilom ise 50 beni de araniza alin lutfen.Azimli ve hirsli biriyim
2. takıma bekliyorum canım...iyi gunler hanimlar.Benim kiloyla imtihanim 13 yasinda tartida 71 kiloyu gormemle basladi.Ve iki yil icinde asiri sagliksiz yontemlerle 47 kiloya dustum ama doktorlk oldum.tedaviyle sagligima kavustum ama 55 kiloya ciktim. daha sonra 17 yasindayken evlendigimde 52 kiloydum fakat evliligimden bir yil sonra bebegimi kucagima aldigimda 77 kiloydum.sezaryenle dogum yaptim ve 14 gunluk lohusayken zayiflamak icin mekik cekeyim diye dikislerimi patlatmistim.Bu sebeple sporu 4 ay ertelemistim ama daha sonra devam ettim.Suan kizim 14 aylik ve nihayet 57 ye dusebildim.
Velhasil yasim 19 boyum 159-160 cm kilom 57 hedef kilom ise 50 beni de araniza alin lutfen.Azimli ve hirsli biriyim
9. Takıma bekliyoruz cicimMerhaba herkese iyi bayramlar diliyoruum:) Ben daha önce burada çok güzel kilolar vermiştim ama maalesef bazi sebeplerden falan kilo aldim ama simdi tekrar vermek istiyorum tek ihtiyacim bunu beraber yapabilcegim kişiler ve moral:)) 19 yasindayiim 168 boyunda 60 kiloyum inşallah 55e duserriimmBeni de araniza aliin:)