Gel bizim takıma derim 9. Takıma bekliyoruz cicimmerhaba herkese..bende kilo vermek istiyorum yarışmalara katılmak istiyorum ..161 boyunda 75 kiloyum..azimliyim ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel bizim takıma derim 9. Takıma bekliyoruz cicimmerhaba herkese..bende kilo vermek istiyorum yarışmalara katılmak istiyorum ..161 boyunda 75 kiloyum..azimliyim ne dersiniz?
2. takıma beklerim canım......merhaba herkese..bende kilo vermek istiyorum yarışmalara katılmak istiyorum ..161 boyunda 75 kiloyum..azimliyim ne dersiniz?
Sorry!....Gel bizim takıma derim 9. Takıma bekliyoruz cicim![]()
Önemli değil cicimSorry!....
Mesajını sonradan gördüm şekerim![]()
Gel canım bekliyoruz3. takım başkanı daha önce 3. takımda baya zayıflamıştım aranıza almanızı rica ediyorum :)
Bi şişko biziz demekkiKizlar yarismaya katilmak isteyen kimse yok mu? Herkes kilosundan memnun mu bayanlar? 1. Takim olarak azimli arkadaslara ihtiyacimiz var hepinizi bekliyorum
Aynen canim yaaBi şişko biziz demekki![]()
1. takımın yeni azimli üyelere ihtiyacı var oraya uğra hemen tatlımselam arkadaşlar, bende yarışınıza katılmak istiyorum ama hangi takım kiloma göre? 175 cm boy, 122 kg
1. Takima beklerim canimselam arkadaşlar, bende yarışınıza katılmak istiyorum ama hangi takım kiloma göre? 175 cm boy, 122 kg
merhaba ben öğrenciyim ve sabah hafta içi 7.30da gidiyorum 16.00 gibi geliyorum ve öğle yemeğim okulda geçiyor hepsi ev yemekleri biraz yağlı ama kendimi kısıtlayabilirim diye düşünüyorum kahvaltı alışkanlığım maalesef ki yok ama çorbaya başlamayı düşünüyorum artık simit yemek yok!! küçüklüğümden beri hep orta kiloluyum illaki basenim ve göbüşüm var onlarsız hiç yola çıkmadım maalesefama artık istemiyorum gerçekten motivasyona takım ruhuna ve özgüvene yani fit bir vücuda ihtiyacım var 150 boyundayım 53 kiloyum yağ oranımı düşürmek hedefim ilginizi bekliyorum teşekkürler
Kararli ve azimliysen 1. Takima beklerim canimmerhaba ben öğrenciyim ve sabah hafta içi 7.30da gidiyorum 16.00 gibi geliyorum ve öğle yemeğim okulda geçiyor hepsi ev yemekleri biraz yağlı ama kendimi kısıtlayabilirim diye düşünüyorum kahvaltı alışkanlığım maalesef ki yok ama çorbaya başlamayı düşünüyorum artık simit yemek yok!! küçüklüğümden beri hep orta kiloluyum illaki basenim ve göbüşüm var onlarsız hiç yola çıkmadım maalesefama artık istemiyorum gerçekten motivasyona takım ruhuna ve özgüvene yani fit bir vücuda ihtiyacım var 150 boyundayım 53 kiloyum yağ oranımı düşürmek hedefim ilginizi bekliyorum teşekkürler
1.takima koş git hemen canımLütfen yardım....
10 aylık bebeğim var..Doğum yaptıktan sonra kilo veremiyorum...Boyum 1.78. kilom 92
Ne yapmam gerekli...İlk defa görüyorum bu yazılanları...Yardımm...
Merhaba. Ben 150 boyunda ve 60 kiloyum. Kilo vermek icin diyet yaptigim zaman kilo verebiliyorum ve yemek yememek benim icin problem degil fakat bazi donemler oluyor ki istahima dur diyemiyorum ve gece bi bakmisim ki o gun ne kadar da cok yemisim diyorum. Kilomun sebebi cikolatadir en basta. Kmek hamurisi yemeden bi hafta gecirebilirim ama konu cikolatada boyle olmuyor. Ben duzenli bi diyete baslamak ve sizlerle birlikte zayiflamak istiyorum bana yardimci olursaniz cok mutesekkir olurum :)
Siz yoneticisi misiniz ? :)1. takıma gelebilirsin :))