• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar yarismaya katilmak isteyen kimse yok mu? Herkes kilosundan memnun mu bayanlar? 1. Takim olarak azimli arkadaslara ihtiyacimiz var hepinizi bekliyorum

merhaba ben öğrenciyim ve sabah hafta içi 7.30da gidiyorum 16.00 gibi geliyorum ve öğle yemeğim okulda geçiyor hepsi ev yemekleri biraz yağlı ama kendimi kısıtlayabilirim diye düşünüyorum kahvaltı alışkanlığım maalesef ki yok ama çorbaya başlamayı düşünüyorum artık simit yemek yok!! küçüklüğümden beri hep orta kiloluyum illaki basenim ve göbüşüm var onlarsız hiç yola çıkmadım maalesef :( ama artık istemiyorum gerçekten motivasyona takım ruhuna ve özgüvene yani fit bir vücuda ihtiyacım var 150 boyundayım 53 kiloyum yağ oranımı düşürmek hedefim ilginizi bekliyorum teşekkürler

merhaba ben öğrenciyim ve sabah hafta içi 7.30da gidiyorum 16.00 gibi geliyorum ve öğle yemeğim okulda geçiyor hepsi ev yemekleri biraz yağlı ama kendimi kısıtlayabilirim diye düşünüyorum kahvaltı alışkanlığım maalesef ki yok ama çorbaya başlamayı düşünüyorum artık simit yemek yok!! küçüklüğümden beri hep orta kiloluyum illaki basenim ve göbüşüm var onlarsız hiç yola çıkmadım maalesef :KK43: ama artık istemiyorum gerçekten motivasyona takım ruhuna ve özgüvene yani fit bir vücuda ihtiyacım var 150 boyundayım 53 kiloyum yağ oranımı düşürmek hedefim ilginizi bekliyorum teşekkürler

43 kiloya düşmek istiyorum

merhaba ben öğrenciyim ve sabah hafta içi 7.30da gidiyorum 16.00 gibi geliyorum ve öğle yemeğim okulda geçiyor hepsi ev yemekleri biraz yağlı ama kendimi kısıtlayabilirim diye düşünüyorum kahvaltı alışkanlığım maalesef ki yok ama çorbaya başlamayı düşünüyorum artık simit yemek yok!! küçüklüğümden beri hep orta kiloluyum illaki basenim ve göbüşüm var onlarsız hiç yola çıkmadım maalesef :KK43: ama artık istemiyorum gerçekten motivasyona takım ruhuna ve özgüvene yani fit bir vücuda ihtiyacım var 150 boyundayım 53 kiloyum yağ oranımı düşürmek hedefim ilginizi bekliyorum teşekkürler
Kararli ve azimliysen 1. Takima beklerim canim

Lütfen yardım....
10 aylık bebeğim var..Doğum yaptıktan sonra kilo veremiyorum...Boyum 1.78. kilom 92

Ne yapmam gerekli...İlk defa görüyorum bu yazılanları...Yardımm...

Merhaba. Ben 150 boyunda ve 60 kiloyum. Kilo vermek icin diyet yaptigim zaman kilo verebiliyorum ve yemek yememek benim icin problem degil fakat bazi donemler oluyor ki istahima dur diyemiyorum ve gece bi bakmisim ki o gun ne kadar da cok yemisim diyorum. Kilomun sebebi cikolatadir en basta. Kmek hamurisi yemeden bi hafta gecirebilirim ama konu cikolatada boyle olmuyor. Ben duzenli bi diyete baslamak ve sizlerle birlikte zayiflamak istiyorum bana yardimci olursaniz cok mutesekkir olurum :)

Merhaba. Ben 150 boyunda ve 60 kiloyum. Kilo vermek icin diyet yaptigim zaman kilo verebiliyorum ve yemek yememek benim icin problem degil fakat bazi donemler oluyor ki istahima dur diyemiyorum ve gece bi bakmisim ki o gun ne kadar da cok yemisim diyorum. Kilomun sebebi cikolatadir en basta. Kmek hamurisi yemeden bi hafta gecirebilirim ama konu cikolatada boyle olmuyor. Ben duzenli bi diyete baslamak ve sizlerle birlikte zayiflamak istiyorum bana yardimci olursaniz cok mutesekkir olurum :)

1. takıma gelebilirsin :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X