Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhabalar
167 68.5 kgyim.ilk hedef 63 asil hedef 60.
Amacim dogum oncesi kg 63 e donebilmek.bebegim 7 aylik emziriyorum bu sebeple ayda ort 2 kg vermem gerekli.bebgim uyursa gunduz 1 saat uyudugunda yuruyus yapiyorum. .aslinda nedirki ama bebegim cok huysuz ve uykusuz gece yatinca bende stresten birseyler atistiriyorum ve genelde cikolata ama dur demenin zamani geldi.benide araniza alirsaniz kisa surede sonuc alabilecegimi dusunuyorum.

9. takıma katılabilirsin cnmm

Burayi takip etmeyince olmuyor kuzum
Herkez pusuda uye kapma pesinde dermisim.
Gerci Sweet buraya cadir kurdu
ahahaha valla tatlım takıp edıyorumda her baktıgımda baska gruplara davet edılmıs oluyorlar bende böyle şansımı deneyeyim dedimdi

bitanemm hangi takımın ihtiyacı varsa gördüğüm an yönlendiriyorum yanlış bişrey yapmadım umarım
teşekkür ederim swetcim

kızlar ben 26 yasımdayım 2 yıllık evliyim ve evlendikten sonra 10 kilo aldım şu an 67.3 kiloyum ve 158 cm boyum.. en son lisedeyken 62lerde olduğumu hatırlıyorum ve etrafımdakilerin alay konusu olduğum için azimle 1 ayda 55e inmiştim..ama su anda basımda bir koca var ona yemek yaparken tv karsısında falan kaçırıyorum ve o azimli halimi yeniden istiyorum..ancak motive olmaya ihtiyacım var 53 kiloya düşmek istiyorum eğer düşemessem ben daha fena bi hal alıcam biliyorum o zaman benm için daha zor olacak kilo kaybı bebeğimiz olsun istiyoruz çünkü.. beni de arasına alacak sarıp sarmalayacak bir takım istiyorum

Istersen 8. takima gelebilirsin

Merhaba arkadaşlar..ben kulüpte eskiyim. Kilo verme mücadelem hep vardı. İkinci doğumdan sonra haşimato tiroidit hastası oldum dolayısıyla metabolizmam sağlıklı değil. İlaç kullanıyorum sürekli. Dukan diyetiyle 9 kg verdim ama sürekli devam edemiyorum sıkılıyorum bir de bazı sağlık sorunlarım oldu bırakmak zorunda kaldım. Ama üzerine de kg almadım zira hep dikkat ediyorum. 9 kiloyu da aralarda bırakarak diyeti vermiştim zaten bir standardım olmadı yani. Gruplara girsem faydası olur inşallah diye düşündüm. Sweetdimple'nin başaranların öylülerini topladığı konuyu okuyordum herkes gruplarda başarılı olmuş ona dikkat ettim ve buraya yazmaya karar verdim. 34 yaşındayım 2 oğlum var 160 boy kilom da 71. Amacam 58-60 kg arası olabilmek..Teşekkürler..

canım ıstersen 8. takıma geleblırsın

İyi günler arkadaşlar. Doğumdan sonra veremedğim kilolar ve hipotiroidim var.1.64 boy 67 kiloyum hedefim 58 Uygun gördüğünüz takıma katılmak isiyorum

meraba arkaadaslar ben 2 çocuk annesıyım.2.dogumdan sonra çoo..k kılo aldım.oğlum suan 8 aylık.kendı cabalarımla 2 haftadır ekmegi yemegi azalttım.suyu arttırdım.97,300 den94.100 ldum.lutfen banada yardımcı olabılırmısınızbende takıma katılmak istıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…