Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar bende katılmak istiyorum.boyum 1,64 kilom 77,5.4 ayda yaklaşık 12 kilo verdım ve durdum.tekrar vermek istıyorum.

arkadaşlar bende katılmak istiyorum. boy 163 kilo 63

arkadaşlar bende katılmak istiyorum.boyum 1,64 kilom 77,5.4 ayda yaklaşık 12 kilo verdım ve durdum.tekrar vermek istıyorum.

kızlar ıstıkrarlıyım dıyorsanız buyurun 8. takıma gelebılırsnız :) sızlerıde aramızda gormek ısterız

arkadaşlar ben de bir gruba dahil olmak istiyorum boyum 163 kilom 73 hedefim önce 60 sonra 55'tir. cevaplarınızı bekliyorummm :)

hayriye demet paylasim alanina yazdiklarini okudum.hala katilmak istiyorsan 5. takima beliyorum canim

sweet birsey yazmasanda bende seni begeniyorum sekerim
hadi cafeye gidelim

hayriyecim beni suan bulamasada en azindan uyemi kimseye kaptirmadim.yasasin kotulukkkkkkkkk

merhaba kızlar ben de zayıflamak istiyorum 32 yaşında 3 çocuk annesiyim 77 kilo boy 168 tek hayalim 68 kilo olmak

slm arkadaslar bende kilo vermek ,sağlıklı bir kiloya inmek istiyorum. 34 yaşında evli 2 çocuk annesiyim 93 kiloyum ve artık kilo vermek istiyorum ... bol paylaşımlı ,neşeli takım arkadaşlarına ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…