- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
arkadaşlar bende katılmak istiyorum. boy 163 kilo 63
meraba arkaadaslar ben 2 çocuk annesıyım.2.dogumdan sonra çoo..k kılo aldım.oğlum suan 8 aylık.kendı cabalarımla 2 haftadır ekmegi yemegi azalttım.suyu arttırdım.97,300 den94.100 ldum.lutfen banada yardımcı olabılırmısınızbende takıma katılmak istıyorum
arkadaşlar bende katılmak istiyorum.boyum 1,64 kilom 77,5.4 ayda yaklaşık 12 kilo verdım ve durdum.tekrar vermek istıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.123779/page-8552#post-37635936arkadaslar nasıl katılıyoruz gruba
4. Takıma bekliyorum canım.arkadaşlar ben de bir gruba dahil olmak istiyorum boyum 163 kilom 73 hedefim önce 60 sonra 55'tir. cevaplarınızı bekliyorummm :)
çoook teşekkür ederimm :)4. Takıma bekliyorum canım.
Rica ederimçoook teşekkür ederimm :)
Canim 4. takima gelebilirsinmerhaba kızlar ben de zayıflamak istiyorum 32 yaşında 3 çocuk annesiyim 77 kilo boy 168 tek hayalim 68 kilo olmak
9. takıma gelebilirsin tatlım ...merhaba arkadaşlar bende yarışmaya katılmak istiyorum
slm arkadaslar bende kilo vermek ,sağlıklı bir kiloya inmek istiyorum. 34 yaşında evli 2 çocuk annesiyim 93 kiloyum ve artık kilo vermek istiyorum ... bol paylaşımlı ,neşeli takım arkadaşlarına ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?