Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar ben buse 26 yaşındayım 160 boy 83.5 kilodayım 3 gündür kendi capimda diyete ve spora başladım araniza katılmak ıstiyorum kabul ederseniz

Merhabalar ben buse 26 yaşındayım 160 boy 83.5 kilodayım 3 gündür kendi capimda diyete ve spora başladım araniza katılmak ıstiyorum kabul ederseniz
4.takıma gelebilirsin canım

slm herkese boyum 165 cm 67 kilo hedef 58 benide eritecek takim ariyorum ,hamilelik kilolari bunlar 40 yasindayim 4 aylik oglusum var

slm herkese boyum 165 cm 67 kilo hedef 58 benide eritecek takim ariyorum ,hamilelik kilolari bunlar 40 yasindayim 4 aylik oglusum var
4. takima bekleriz, linke tiklamaniz yeterli.

Merhaba 1.70 boyum 69 dan 65 e dustum ama 58 e dusmeye calisicam bende bir gruba girebilir miyim

Merhaba..
Ben geldim.. Tabii kilolarımla birlikte geldim..
Var mı boş kadronuz?

Mrb bende zayıflamak istyrm. Aç 61 tok 62 kiloyum. Boyum 169-170. 4 ay once bebegim oldu. Emziriyrm.( sadece anne sütü) bu nedenle sert bi diyet yapamiyrm. Doğum öncesi 59 idim şuanda hedefim 58. Beni de alır mısınız?

13. Takıma gelebilirsin canım

Ben zayıf bir çocukluk ve gençlik dönemi yaşadım. Üniversiteye başlarken 49 kiloydum. Üniversitede yurt yemeklerini yiyemediğim için abur cubur ve fast food tüketmeye başladım. Oysaki lisede çok sağlıklı besleniyordum. Beslenme alışkanlığım değişince kilo almaya başladığımı farkettim ve spora başladım sporla kilomu dengelemiştim 4 yıl kadar step plates fitness ve tenis gibi sporlarla beraber bol bol yürüyüş yaptım. Elimden geldiği kadar az yemeğe çalıştım. 4 yılın sonunda 54 kiloydum ama 4. Sınıfta stajlar ve sözlü sınavlar başladı ayrıca nenemi ( yani beni büyüten kadını bir nevi annemi ) kaybettim. Sınavlardan kaldım. Çok zor bir sene geçirdim. Ve sene sonunda 67 kiloydum. Bu iyice moralimi bozmuştu. 4. Sınıfı tekrar okurken sağlıklı beslenme ve sporla 2,5 3 ayda 59 kiloya düştüm. Bu kilomu 2 yıl korudum ara ara 57-58 oluyordum. Derken 6. Sınıfta Tus stresi başladı ve kilo almaya başladım. Tusu kazanamadım ve memlekete döndüm. Evdeki karbonhidrat ağırlıklı ve bol yağlı salçalı yemekler annemlerin kilolusun baskıları ve arkadaş çevremden ayrı kalmam da eklenince depresyona girdim. Deprsyon süreci geçen seneydi ve en son 75i gördüm. Bu süreçte akupunktur denedim ve birkaç kilo verdim ama devam edemedim. Son olarak diyete başladım. Diyete başladıktan sonra kilo vermeye de başladım. Duygusal ve motivasyon desteğine ihtiyacım var. Şu an sınava çalışıyorum. İstifa ettim. Eylülde spora başlıyorum. Ve diyete devam ederken eylülde aranıza katılmak istiyorum.

13. Takıma bekliyorum canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…