- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam.:80:Bende yarışmaya katılmak istiyorum.73 - 74 kilo falanım şuan.Diyetime yarın başlayacağım.Dolayısıyla yarın daha net bilgiler verebilirim.İsveç diyeti yapmayı düşünüyorum bu arada.Sevgiler.
![]()
İsveç mi yapacaksın canım ben yapmışdım zor oluyor ama işe yaradığı kesin.Takım ruhuna ihtiyacımız var tek başına olmuyor olmuyor olmuyor![]()
arkadaşlar diger topiktede okumuştursunuz inşallah.kapanan diyet guruplarından 6.gurubu açmak istiyorum.desteginiz olursa ti..ielimden geldigince çabuk ögrenmeye çalışırım..bana yardım etmek isteyen sevgili kaptanlarımızdan bi cevap bekliyorum![]()
Evet canım başladım bugün.1.Takımla deneme sürecine girdim.Boş yer yok.Performansıma göre takıma alınıp alınmayacağıma karar verecekler.Vallahi takım olayı çok güzel.İnşallah sende bir takımla çalışmaya başlarsın hih
![]()
Ay inşallah inşallah.Takımsız olmucak gibi zaten.Şöyle bir yorumları okudum paylaşımlar filan süper.Her hafta olmasıda ayrı bir azimlendirir insanı tabi.İnşallah bende girebilirim.
6. gruba adaylığımı koyuyorum :) Nasıl açılıyor bilmiyorum ama aday olmak beni mutlu edicekdir.Yardıma ihtiyacım var yoksa şişko bir gelin olacağımÇizelgende gerçekden azimlendirici maşallah.
inşallah canım...kapanan bi takım olsunda farketmez hangisi olursa..artık..açılırsa beklerim tabi...![]()
6. takımdan direk yazmaya başlasak cezamı alırız ki kimse oraya yazmıyor.Bu kadar azimli üyeler var takım yok şansımıza![]()
geldimm
kızlar toplaşın bakalım..6. takım açılır yakın zamanda inşallah..ben hemen hızlandırma operasyonu yapıyorum izninizle![]()