Ben 28 yasında 160 cm boyunda 62 kiloyum tek basıma denedim başarılı olamadım daha önce bir kez daha üye olmak istedim ama hiç bir gruptan davet gelmedi umarım bu sefer gelir :)
Bu sefer ben davet edeyim 8. takıma buyurun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 28 yasında 160 cm boyunda 62 kiloyum tek basıma denedim başarılı olamadım daha önce bir kez daha üye olmak istedim ama hiç bir gruptan davet gelmedi umarım bu sefer gelir :)
 üç ayda ortalama 20 kilo alarak kilo almaya başladım meğerse troidlerim bozulmuş bunun sebebi de buymuş bu günlerde acil zayıflamam lazım hemde çok acil 28 yaşındayım bana yardımcı olursanız çok sevinirim ... Grup olunca ve sürekli destek olununca bunu başara bileceğime inanıyorum tek başıma yapamıyorum ... Şimdiden desteklerden dolayı teşekkür ederim ... :) ayrıca önerileriniz varsa hızlı zayıflayabilmek için onları da alabilirim :)
 üç ayda ortalama 20 kilo alarak kilo almaya başladım meğerse troidlerim bozulmuş bunun sebebi de buymuş bu günlerde acil zayıflamam lazım hemde çok acil 28 yaşındayım bana yardımcı olursanız çok sevinirim ... Grup olunca ve sürekli destek olununca bunu başara bileceğime inanıyorum tek başıma yapamıyorum ... Şimdiden desteklerden dolayı teşekkür ederim ... :) ayrıca önerileriniz varsa hızlı zayıflayabilmek için onları da alabilirim :)slm arkadaşlar ben öykümü anlatmaya başlim hemen 2002 ye kadar 55 kilo civarlarında bir çıtırken şu günlerde 79 kiloyumüç ayda ortalama 20 kilo alarak kilo almaya başladım meğerse troidlerim bozulmuş bunun sebebi de buymuş bu günlerde acil zayıflamam lazım hemde çok acil 28 yaşındayım bana yardımcı olursanız çok sevinirim ... Grup olunca ve sürekli destek olununca bunu başara bileceğime inanıyorum tek başıma yapamıyorum ... Şimdiden desteklerden dolayı teşekkür ederim ... :) ayrıca önerileriniz varsa hızlı zayıflayabilmek için onları da alabilirim :)
düzenli paylaşımda bulunurum dersen 4. takıma bekleriz.slm arkadaşlar ben öykümü anlatmaya başlim hemen 2002 ye kadar 55 kilo civarlarında bir çıtırken şu günlerde 79 kiloyumüç ayda ortalama 20 kilo alarak kilo almaya başladım meğerse troidlerim bozulmuş bunun sebebi de buymuş bu günlerde acil zayıflamam lazım hemde çok acil 28 yaşındayım bana yardımcı olursanız çok sevinirim ... Grup olunca ve sürekli destek olununca bunu başara bileceğime inanıyorum tek başıma yapamıyorum ... Şimdiden desteklerden dolayı teşekkür ederim ... :) ayrıca önerileriniz varsa hızlı zayıflayabilmek için onları da alabilirim :)
canım merhaba ben de tiroid hastasıyım.hashimato troidi ben de 9 ayda 12 kg alarak öğrenmiştim hastalığımı. Sana tavsiyem ilacın varsa düzenli kullan bir haftada ödem atarsın sonra başlarsın rejimine.Allah şifa versin.
 ( benden de sana bir tavsiye olsun sabahları ilacını iç tabi ama bunun yanında dere otu ye aç karnına ben de bunu bir tv programında duymustum ve cok işe yaradı troidleri şahane bir şekilde düzenliyorr... :))
( benden de sana bir tavsiye olsun sabahları ilacını iç tabi ama bunun yanında dere otu ye aç karnına ben de bunu bir tv programında duymustum ve cok işe yaradı troidleri şahane bir şekilde düzenliyorr... :))canım yanlış yere yazıyorsun yukarda 4. takımın linki var oraya gelmen gerekiyor. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5917.htmlarkadaslar hemen öğle yemeğimi de yazmak istedim
1 kase cacık
patlıcan yemeği
2-3 kaşık bulgur pilavı
ekmek yokkkk
sizce nasıl cezalık mı
Merhabalar ben 1.70 boyunda ve 93 kiloyum 2 dogum yaptim sonrasinda kaldi kilolar 2 aydir diyet yapiyorum 103 kiloydum su an 93 um devam etmek icin destege ihtiyacim var cvp gelirse sevinirim


 Amacım 62 kiloya kadar düşmek ama bunu tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum. Ve yarışmanın bunun için fırsat olduğunu düşünüyorum.. Umarım yarışmaya dahil olabilirim..
 Amacım 62 kiloya kadar düşmek ama bunu tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum. Ve yarışmanın bunun için fırsat olduğunu düşünüyorum.. Umarım yarışmaya dahil olabilirim.. 
Herkese merhaba:) 21 yasinda 163 boyunda ve 62 kiloyum. gecen yaz 54e kadar dusmustum 1 yil icinde 10 kilo aldim 2 kilosunu verebildim koca bir yaz icindefazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum yenidenn! :2:
arkadaşlar herkese merhaba. 21 yaşında 71 kiloyum boyum 1 60. sporla uğraşıyorum ilkokul2. sınıftan beri ancak ne boyum uzadı ne kilom azaldı geçen yıla kadar hep 60 larda idim ancak voleybolu sevgilimin sözüyle bıraktım ve 71 e kadar çıktım şimdi zayıflamak için desteğe ihtiyacım var yarışmayı başka bir topic te bi arkadaş önerdi aranıza katılmak istiyorum. öğrenciyim ve mezuniyete kadar gerçekten zayıflamak istiyorum bunun için evi spor salonuna çevirmiş durumdayım yediklerimide ayarlayarak aranızdaki yerimi almak ve yarışmaya dahil olmak istiyorum.. lütfen yardım
merhabalar, 1.68 boyundayım 71 kiloyum, Haziran'ın 8'in de 78 kiloyla diyete başladım Temmuz'un 8'inde 72 yi gördüm daha sonra Ramazan ayının sonuna kadar 69 da kalmayı başarabildim.. Bayram ve sonrası istikrarımı kaybedip 71'e geri döndümAmacım 62 kiloya kadar düşmek ama bunu tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum. Ve yarışmanın bunun için fırsat olduğunu düşünüyorum.. Umarım yarışmaya dahil olabilirim..

 http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
 http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.htmlmerhaba bende zayıflamak istiyorum ve tek başına olmuyor katılmak istiyorum, 60 kiloyum 1.54 boyum var. 72 kg kadar çıkıp 52 kadar düştüm fakat son 5 aydır kendımı tutamıyorum tekrar kılo almaya başladım artık dur demelıyım
herkese merhabaa 1.72 boyundayım 20 gün oncesine kadar 72 kiloydum ama an itibariyle 67 68 arasında gidip geliyor kilom çok mutluyum ama bu bana yetmiyor hedefim 60 olmak bu yuzden de benimle beraber diyet yapcak birilerini arıyorum umarm burda bulurumm :)
