Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb bende 73 kiloyum...iki yıl oncesınde 58-59 dum..tekrar eski formuma donmek ıstıyorum.
beni de gruplardan birine alırmısınız?
Canım daha önce yarıştım deyince birazcık araştırdım. Ve paylaşım yetersizliğinden dolayı diskalifiye olduğunu gördüm. Maalesef ki diskalifiye olduğun için tekrardan yarışman mümkün değil. Yarışmadan motive olmak istersen eğer 13. takıma beklerim her zaman.![]()
AnladımTekrar yarışamasam da takım desteğini hissetmek için gelebilirim 13. takıma teşekkürler
![]()
kızlar benide aranız alın 165 boyunda 87 kiloyum 16 yaşındayım arkadaşlarımın yanında gerçekten cok moralim bozuluyor ben hep kiloluydum zaten ama arkadaşlarım 34 bedenken ben44 beden giyiyorum o deneme kabinlerinde kaç kere ağladığımı bile sayamadım o yüzden benide aranız alın bayramda karşılaştıklarında dalga geçmek yerine bakakalsınlar öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
Merhaba ben 158 boyunda 57 kiloyum 24 yasindayim hedefim 50 kilo olmak. Araniza katilmak ve zayıflamak istiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hala katılabiliyor muyuz??
Bende katilmak istiyorum
Nasıl yapiyoruz peki?
Ben yarin seyda coskunun diyetine basliyorum 69 kiloyum 1.65 boyum 21 yasindayim hangi gruba girmeliyim var mi yeni basliycak benimle hedef 53 :)