• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selammmm :130: ben çocuklugumda tombul değildim aslında hep zayıf büyüdüm ama ergenlik çağında hızla kilo almaya başladım 45 kiloyken bi baktım 70 kilo olmusum lise yıllarıma 70 kiloyla başladım sürekli kilo alıyodm bi yaz okadar hırslandım kiii 2 ay içinde 70 den 55 e düştüm herkes hayret etmişti :D kilomu bi müddet korudum 55 56 arasında gidip geldm hep lise bitince işe girdim işe girdiğimde 57 kiloydum cok agırdı işim ve bi anda 49 a düştüm sonra bıraktım bi müddet boş durdum sonra başka bir işe başladm 59 kiloyla bu iş yerimdede kilo aldm işten cıktıgımda 70 kiloydum :) 3 4 gün önce tartıldm tartı yanlıs değilse suan 72 kiloyum azimliyim ve kararlıyım hedefim 55 kiloma geri dönmek takım arkadaşları arıyorum şimdiden teşekkür ederim :21:

selammmm :130: ben çocuklugumda tombul değildim aslında hep zayıf büyüdüm ama ergenlik çağında hızla kilo almaya başladım 45 kiloyken bi baktım 70 kilo olmusum lise yıllarıma 70 kiloyla başladım sürekli kilo alıyodm bi yaz okadar hırslandım kiii 2 ay içinde 70 den 55 e düştüm herkes hayret etmişti :D kilomu bi müddet korudum 55 56 arasında gidip geldm hep lise bitince işe girdim işe girdiğimde 57 kiloydum cok agırdı işim ve bi anda 49 a düştüm sonra bıraktım bi müddet boş durdum sonra başka bir işe başladm 59 kiloyla bu iş yerimdede kilo aldm işten cıktıgımda 70 kiloydum :) 3 4 gün önce tartıldm tartı yanlıs değilse suan 72 kiloyum azimliyim ve kararlıyım hedefim 55 kiloma geri dönmek takım arkadaşları arıyorum şimdiden teşekkür ederim :21:
5. takıma bekleriz.

Merhaba bende yeni başladım 1 temmuzda 173 boy kilo 97 ilk başladığımda 102.25 kiloydum hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum inşallah hedefimize ulaşırız azimle herşeyin üstesinden geliriz düşüncesindeyim dün spora başladım bile.hangi gruba katılmam lazım yardımcı olurmusunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende yeni başladım 1 temmuzda 173 boy kilo 97 ilk başladığımda 102.25 kiloydum hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum inşallah hedefimize ulaşırız azimle herşeyin üstesinden geliriz düşüncesindeyim dün spora başladım bile.hangi gruba katılmam lazım yardımcı olurmusunuz

4.takima bekliyorum

Merhaba ben yaklaşık 2 ay önce diyete başlamıştım bir iki kilo verebildim çokta zorlamamıştım. Ama şimdi çok kararlıyım gidecek bu kilolar.
168 cm boy 62.4 kilodaym 24 yaşındayım.Hedefim 52 kg olmak .Benide aranıza alırsanız sevinirim. :8:

Son düzenleme:
Merhaba ben yaklaşık 2 ay önce diyete başlamıştım bir iki kilo verebildim çokta zorlamamıştım. Ama şimdi çok kararlıyım gidecek bu kilolar.
168 cm boy 62.4 kilodaym 24 yaşındayım.Hedefim 52 kg olmak .Benide aranıza alırsanız sevinirim. :8:

5. takıma bekleriz.

sevgili takım kaptanlarım bir iki hafta yeni üye alımı yapmamanızı ve yeni üye olmak isteyen arkadaşlarımızı 8.takıma yönlendirmenizi rica ediyorum.şu an takımın yarışan tek üyesi benim çünkü:25:
Destekleriniz ve yardımlarınız için çok çok teşekkürler canlarım:16::54:

sevgili takım kaptanlarım bir iki hafta yeni üye alımı yapmamanızı ve yeni üye olmak isteyen arkadaşlarımızı 8.takıma yönlendirmenizi rica ediyorum.şu an takımın yarışan tek üyesi benim çünkü:25:
Destekleriniz ve yardımlarınız için çok çok teşekkürler canlarım:16::54:

Elbette Monicimmm ben gördüğüm an 8, takıma yönlendiriyorum zatennn en doğru kararı verdin bitanemm :38::38:

pj bu hafta izinli fakat haftaya dönecek sanırımmm bizi bırakmadığın için biz tşk ederiz Monicimm:16::16:

Ben katılmak isterim
102,7 kıloyum
40 yaşındayım
2 oğlum var
İnsülin direncim ve tansiyonum var
Acil kilo vermeliyim
Bu vücut beni taşımıyor artık

Kabul ederseniz beni sevinirim

Ben katılmak isterim
102,7 kıloyum
40 yaşındayım
2 oğlum var
İnsülin direncim ve tansiyonum var
Acil kilo vermeliyim
Bu vücut beni taşımıyor artık

Kabul ederseniz beni sevinirim

8.takimda yer var canim oraya msj atabilirsin

Merhaba ben 15 -12 gün sonra 16- yaşında bir kızım.
1.50 cm boyum ve 80.3 kiloyum.
İnsülin direncim var ve 55 kiloya düşmek istiyorum beni de diyet gruplarına alır mısınız?

Merhaba ben 15 -12 gün sonra 16- yaşında bir kızım.
1.50 cm boyum ve 80.3 kiloyum.
İnsülin direncim var ve 55 kiloya düşmek istiyorum beni de diyet gruplarına alır mısınız?

8. Takıma gidebilirsin canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de katılmak istiyorum. Karatay diyeti yaparak zayıflamaya çalışacağım ama aslolan sağlıklı beslenme benim için.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X