- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
9. Takıma gelebılırsınMerhaba kızlar.. 30 yaşında 1.78 boy 90 kiloyum hem birlikte eğlenmek hemde motive olmak için benide aranıza alırmısınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. Takıma gelebılırsınMerhaba kızlar.. 30 yaşında 1.78 boy 90 kiloyum hem birlikte eğlenmek hemde motive olmak için benide aranıza alırmısınız![]()
teşekkürler:)canım 5. takıma gelenilirsin
canım 5. takıma bekliyoruzSlm,28 yasinda 150 cm boyunda ve 71 kiloyum.50 kiloyla universiteye basladim ilk donem bittiğinde 67 kilo olmustum hareketsizlik ve fastfood yüzünden.is,evlilik,dogum derken kilo verdim aldim verdim aldim 74,5 kiloda artik yeter dedim.2 aydir yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve evde egzersiz yapmaya çalışıyorum.3.5 kilo vermisim.devaminda da desteklerinizle istedigim kiloya gelmek istiyorum.hedefim 53 kilo civari.beni de alin grubunuza.teşekkürler iyi zayiflamalar: )
Merhaba Ben 28 yaşındayım.
İki sene önce yaklaşık 40 kilo belki daha fazla verdim 1 yıl içerisinde. Bir yıldırda kilom 80-85 arasında değişti..Açıkçası biraz vücudum otursun diye son bir senedir kilo vermek yerine korumayı tercih ettim.Korunacak bir rakam değildi kilom ama sarkmayı min düzeyde tutmak için bu benim tercihim=)
Şimdi 85 kiloyum. Ve artık tekrar zayıflamaya başlamamın zamanı geldi. Takımlardan birine bu sebeple girmek istiyorum.
Bu arada boyum 174.
memnuniyetle geliyorum=) teşekkür ederim.Kararliysan 14. takima bekliyoruz seni - asagidaki linke tiklayip merhaba de tanisalim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-10593
aslinda atlanmiyor callenimkızlar ece prenses isimli arkadaşın isteği atlanmış ,takımda yeri olan dikkat ederse,arkadaşımızın isteğini yanıtlarsa güzel olur
canım ideal kilonda olduğunu düşündüğümüz ve yeterince zayıf olduğun için takımlara katılman uygun olmayabilirmerhaba arkadaşlar;
38 yaşında,1.58 cm boyunda 56 kilodayım.bir süredir kilo vermeye çalışıyorum ama kilo vermek bir tarafa kilo alıyorum bu yüzden yardıma ve desteğe ihtiyacım var. beni de kabul ederseniz sevinirim.
ilginiz için teşekkür ederim.canım ideal kilonda olduğunu düşündüğümüz ve yeterince zayıf olduğun için takımlara katılman uygun olmayabilir
istersen spor gruplarına ya da muhabbete 5. takıma da bekleriz
sevgiyle kalın![]()
4.takıma bekliyorum canım.Merhaba arkadaşlar bn kadınlar klubune dün üye oldum ünterneyi aktif kullanıyorm aslnda ama çok ama çok acemiyim forumda aslında doğru yere yazdıgıma da emin değilim 28 yaşındayım 4.5 yaşında kızım 11.5 aylık oğlm war boyum 155 kilo 74 ...oğlum çok huysuz we uykusuz oldugundan bir türlü veremedim kilo sabahlara kdr uyanık kalıyıruz aslında yemek çok az yiyorm gıbı gelıodu ama farkettim ki bnhep ayaküstü atıyormusum ağzıma bişiler .. 2.hamileliğimdn önce lahana çorbası kürüyle epey kilo vermiştim ama bi düzenim olmadıgı için yapamadm... doğumdan beri kılo almıyorm ama veremıyormda bşrilerinin bni gazlaması sirkelemesi gerekıyor ..beni de alsanız gruba çok sevinirim ayrıca bu sayfayı bir daha nasıl bulacağımı da bilmıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-11154#post-38781621İnşallah gelmeyi becerebilirim ☺☺☺
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa