Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.takıma gel tanışalım32 yaşında iki çocuk annesi bir ev hanımıyım 160 boyunda 88 kloyum zayıflamak istiyorum lütfen benide bir gruba alırmısınız ihtiyacım var zayıflamak istiyorum.
Arkadaslar merhaba uzun zamandan beri sitede yazilanlari takip ediyorum ama yazmak kismet olmadi,bn hamilelikte aldigim kilolari vermeye ugrasiyorum,bundan once dukan yaptim ama 1 hafta surdurebildim,bogazima ozellikle cikolataya falan cok duskunum cunku..yeni bi diyete basladim simdi iyi gidiyo 73.4 ten 71.4e dustum 1 haftada ama yawasladim bu arada boyum 164 hedefim 65 kilo tabi bu ilk hedefim ... nasi yapcaz bu cuma yarislarini?
Tmm geleyim:)napicam peki simdi ? kurallarinizi okudumanladim
2. takıma beklerim canımMerhaba yeni uye oldum bende bi takıma girerek zayiflamak istiyorum 82 kiloyumbana yardımcı olabilecek bir takim var mi acaba teşekür ederim
Hoşgeldin canım bol paylaşım yaparım veçokk azimliyim diyorsan 8. Takıma bekliyorumMerhaba herkese, bir arkadaşımın tavsiyesi üstüne bu foruma geldim, 90 küsür kilodayım, bir takıma dahil olmak istiyorum.![]()
Hoşgeldin canım bol paylaşım yaparım veçokk azimliyim diyorsan 8. Takıma bekliyorum![]()
4.takıma gelebilirsin canımMerhaba , her evlenen kadının kilo aldığı tezini bende doğruladım 52 kiloydum evlendiğimde 2.5 yıl önce:) 5 kilo aldım 2 ayda nasıl oldu anlamadım:) daha sonra hamile kaldım 90 kiloydum hastaneden eve geldiğimde. Oğlum 1 yalımda ve şuan 68 kiloyum. Saçma sapan bir suru diyet yaptım kilo verdim geri aldım vücut çatlaklarla dolu artık düzenli olarak kilo vermek istiyorum . Eliptik bisiklet mekik aleti Twister ip pilates lastikleri topu herşey mevcut:) yeter ki azimli arkadaşlarım olsun beni de bi gruba alırsanız çok sevinirim:) herkese bol zayıflamalı günler diliyorum:)
Hemen geliyorum:) teşekkürler4.takıma gelebilirsin canım
Bende 76.500 kiloyum bende katilmak isturm almak isteyen var mı
3. Takıma bekliyorum kızlarbende 78 kiloyum katılmak istiyorum gruba