• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba boyum 1.65, kilom 76.9, hedefim 50-55 civarı ama ilk olarak 69'u görerek moral bulmak istiyorum. en son 5 ay kadar önce 67'ye düşmüştüm ama kilom yine fırladı maalesef.

Merhaba 160 65 kiloyum daha önce75 tim emzirme vs gitti kilolar ama hala kiloluyum hhedefim basta 50 li rakamlari görmek ümidiyle 55 56 .aslında isteyince çok güzel kilo veriyorum istikrarlı olmam gerek

Merhaba 160 65 kiloyum daha önce75 tim emzirme vs gitti kilolar ama hala kiloluyum hhedefim basta 50 li rakamlari görmek ümidiyle 55 56 .aslında isteyince çok güzel kilo veriyorum istikrarlı olmam gerek
2. takıma beklerim canım.

merhaba ben 1.60 boyunda 75 kiloyum.daha önce bi çok kez kilo alıp verdim..hayatım tamamen bi dönem al ve bi dönem ver olarak geçti.bildim bileli bi diyet rejim..yediklerimi korkuyla yeme..hayatımın içinde.ben en son 5 ay için de 15 kilo aldım...ve artık vermek istiyorum hiç bir kıyafetim kalmadı..iş yerine hep aynı kıyafetlerle gitmekten sıkıldım yeni kıyafet de almıyorum ki kilolu duruma pek alışmıyım..en büyük sıkıntım kiloları verdikten sonra bunları koruyamamak :(

merhaba ben 1.60 boyunda 75 kiloyum.daha önce bi çok kez kilo alıp verdim..hayatım tamamen bi dönem al ve bi dönem ver olarak geçti.bildim bileli bi diyet rejim..yediklerimi korkuyla yeme..hayatımın içinde.ben en son 5 ay için de 15 kilo aldım...ve artık vermek istiyorum hiç bir kıyafetim kalmadı..iş yerine hep aynı kıyafetlerle gitmekten sıkıldım yeni kıyafet de almıyorum ki kilolu duruma pek alışmıyım..en büyük sıkıntım kiloları verdikten sonra bunları koruyamamak :KK43:
3. Takıma bekliyorum canım

Merhabalar, 19 yaşındayım boyum 164 pko rahatsızlığım var. Liseye başlarken 62 kiloydum 4 yılda 23 kilo aldım. Geçtiğimiz kasım ayında diyetisyenle kilo vermeye başladım başlangıç kilom 85 ti şu an 75 im. 4 ayda 9 kilo verdim. Giderek kilo verme hızım düşüyor beni motive etmesi için yarışmaya katılmak istiyorum.

Merhabalar, 19 yaşındayım boyum 164 pko rahatsızlığım var. Liseye başlarken 62 kiloydum 4 yılda 23 kilo aldım. Geçtiğimiz kasım ayında diyetisyenle kilo vermeye başladım başlangıç kilom 85 ti şu an 75 im. 4 ayda 9 kilo verdim. Giderek kilo verme hızım düşüyor beni motive etmesi için yarışmaya katılmak istiyorum.
9. takima gelebilirsin

herkese mrb öncellikle..boyum 1.60 ve kilom 81.pkoluyum ve doktor acil kilo ver diye ikazda bulundu diyete basladm ama ayricada motivasyona ihtiyacm var bnide alrmsnz araniza :110:

merhabalar.29 yaşında 1.69 boyunda ve 99.5 kiloyum. zaten balık etli olan ben son 5 yılda daha fazla kilo aldım.tabi aralarda 8-10 kilo vermelerimde oldu ama sanırım tek başıma kendimi motive etmem bu kadarlık oluyor.10 ay önce doğum yaptım ama artık sağlıklı ve hemen yorulmayan güzel bir vücudum olması için daha motive edici olması açısından yarışmanıza katılmak istiyorum...

herkese mrb öncellikle..boyum 1.60 ve kilom 81.pkoluyum ve doktor acil kilo ver diye ikazda bulundu diyete basladm ama ayricada motivasyona ihtiyacm var bnide alrmsnz araniza :110:

merhabalar.29 yaşında 1.69 boyunda ve 99.5 kiloyum. zaten balık etli olan ben son 5 yılda daha fazla kilo aldım.tabi aralarda 8-10 kilo vermelerimde oldu ama sanırım tek başıma kendimi motive etmem bu kadarlık oluyor.10 ay önce doğum yaptım ama artık sağlıklı ve hemen yorulmayan güzel bir vücudum olması için daha motive edici olması açısından yarışmanıza katılmak istiyorum...
kızlar 5. takıma bekliyorum

Merhaba sohbeti bol olan bir gruba katılıp zayıflamak istiyorum. Şu an kilom 82-80 arası bir kaç gün önce tartıldım. Yaklaşık 20 kilo vermek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X