Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azimliyim ve bol paylaşımda bulunurum dersen 8. Takıma bekliyorum canımMerhaba 168 boyundayım 74 kiloyum 19 yaşındayım memleketimin plakası olan 58e inmek istiyorum![]()
Canım senide azimliyim ve bol paylaşım yaparım diyorsan 8. Takıma bekliyorumMerhaba,
boyum 1,62 40 yaşındayım haziran sonuna kadar 55 kg olmam lazım.
Tabiki de gelmek isterim ama aklıma bir şey takıldı bugün çarşamba yarın cuma ben cumadan itibaren mi takımla etkileşime geçmeliyim beni bitaz aydınlatırsan sevinirimAzimliyim ve bol paylaşımda bulunurum dersen 8. Takıma bekliyorum canım
Direk geliyorsun canım şu a günlerin önemi yok o ikinci aşamaTabiki de gelmek isterim ama aklıma bir şey takıldı bugün çarşamba yarın cuma ben cumadan itibaren mi takımla etkileşime geçmeliyim beni bitaz aydınlatırsan sevinirim![]()
8. Takıma bekleniyorsunMerhabalar....bbende yarışmaya katılıp Zayıflamak istiyorum 72 kiloyum boyun 162 yardimci olabilecek birileri varmi
Canım aşkolsun gel 3. Takıma unuttun mu biziMerhaba, daha önce zayıflama yarışmalarına katılmış biri olarak boş yeri olan bir gruba katılmak istiyorum.
86 kg'dan 66'lara kadar indim fakat kilomu korutamadımŞuan 73,9 kg'ım spora başladım bu beni motive etti fakat doğru mu beslenemiyorum bilmiyorum kilo veremiyorum
Beni de gruplardn birine alırsanız sevinirim.
2. takıma beklerim canım..Selam 26 yasindayim hic kilo verme drdim olmadi bu yasima kadar hatta hep zayiftim ye ye sunu ye bunu ye suan kendini durduramayan surekli yiyen biri oldum. Pko hastasi m 6 sene surekli hormon ilaclari igneler sonunda kizim oldu. Hamilelikte bile az kilo aldim 58 le hamile kaldim dogumdan 10 gun sonra 58 dim. Ama sezeryan gobegim var. Bazen 60 lari goruyorum tartida beynim uyusuyo ama az yiyeyim diye dusunurken daha cok yiyorum ve abur cubura dustum iyice. Tokluk hissimi kaybettim 50 kilo olmak istiyorum. 160 boyum. Kizim 1 yadinda ve emziriyorum. Diyet ve spora tesvik ve motivasyon olmaya ihtiyacim var. Zumba dansi vidyolarini yapmaya bayiliyorum ama bir iki gun sonra hevedim kaciyo yaza kadar 50 olmak istiyorummmmmmmm gobegim varrrr((
azimliyim, aktif katılım diyorsan bekliyorum tatalım 14. takıma.Dört senede uç gebelik ve üst üste binen kilolar derken 25 kiloya yakin aldim 157 boyum, şuan 72,kiloyum En son gebeligimden bir uç ay öncesinde 12 kilo vermiştim sonrasında yine hamile kalmisim doğumdan sonra suanki kilomdaydim ama lohusaligimdada doğum kiloma kadar ciktim baktimki boyle balon gibi sisiyorum ocak ayiindan beri yememe icmeme dikkat etmeye basladim şubat ayindan beride düzenli spor yapiyorum simdilik 78 den 72 te düştüm 48 kiloya kadar düşmek istiyorum çok ciddi iradeliyimdir zayiflamaya karar verdiğim an asla gözüm hic birşey görmez...şuan instagramdaki hesabimlada bir yarismaya katildim iki haftada beş kilo hedefimiz arkadaşlarla, beş kilo olmasa da verebildiğim kadar vericem...haftanin beş günüde spor yaparim bir workout programı satin aldin her gün yada iki günde bir programa uyarim ama kosu bandimi asla ihmal etmem haftanin beş günü yaparim,beş günlük aktivitelerinde ortalama 700-1000 kalori arasiinda yakiyorum velhasil kelam yediklerime dikkat ediyorum spor yapiyorum verebildigim kadar sabirla vericem egerki gruplarin kontejaninda boşluklar olursa bende araniza katilmal istiyorum.eminim boyle bir gruba girmek zayiflama şevkini daha çok artiricak umarim Benide araniza alirsiniz kizlar
gel hadi konuşuruz.Memnuniyetle katilirim azim konusuna gelince benden azimlisini göremezsiniz...yurt disindayim atamizda dokuz saat fark var dokuz saat geriyiz turkieyeden yarismaya yada paylasimlarima engel olmaz dimi?
9. takima gelebilirsinMerhabalar,
Ben 30 yasindayim ve kendimi bildim bileli kiloluyum. Kolay kilo verebiliyorum ama istikrarli degilim, faxla kilolarimdsn dolayi da cok huzursuzum. 81 kiloyum, kusuratini soylemiyorum bile.. 82 diyebiliriz. Boyum 1.62. Belim incecik, tipim tam bir kum saati:) acikcasi kilo verebilecegime dair umudum yok. En az 15 yildir zayiflama hayalim oldugu icin biraz umudumu yitirdim galiba..
1 yasinda dunyalar tatlisi bir kizim var. O dogduktan sonra biraz tembellestim, cabuk yoruluyorum ve uykulu olabiliyorum bazen gun boyu.
Beni de araniza alirsaniz belki desteginiz bana guc verir ve azmimi arttitit. Kimbilir?![]()