• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam.Bende zayiflamaya karar verdim (nihayet :))) fazla kilom yok ama beni rahatsiz ediyor nasil katila bilirim acaba yardim edermisiniz? InsaAllah yalnis yere yazmamisimdir.

Bende katilmak istiyorum araniza. Orta okulda kilo almaya basladim orta okul bittiginde 80 kiloydum yaz tatilinde 3 ayda 25 kilo verdim 65 kiloya düştüm. Lise 3. Siniftan sonra yine kilo almaya basladim. Universite bittigi de 83 kiloydum. 1 yil sonra dugunum oldu dugunde 72 kiloydum evlendikten 1 bucuk yil sonra 90 kiloya ciktim ve hamile kaldim gebeligim boyunca 3. Bucuk kilo aldim 93.5 le doguma girdim. Dogumdan 10 gun sonra 80 kiloya dustum millet dogumdan sinra kilo verir ama ben 10 kilo ekledim ustune suan 92 kiloyum suan malesef. Anladim ki stresli donemlerde kilo aliyorum. Canim sıkılınca en buyuk dostum buzdolabi...
25 yasindayim 1.61 boyindayim 92 kiloyum 1 yasinda bir kizim var. Motivasyona ve destege ihtiyacim var...

Bende katilmak istiyorum araniza. Orta okulda kilo almaya basladim orta okul bittiginde 80 kiloydum yaz tatilinde 3 ayda 25 kilo verdim 65 kiloya düştüm. Lise 3. Siniftan sonra yine kilo almaya basladim. Universite bittigi de 83 kiloydum. 1 yil sonra dugunum oldu dugunde 72 kiloydum evlendikten 1 bucuk yil sonra 90 kiloya ciktim ve hamile kaldim gebeligim boyunca 3. Bucuk kilo aldim 93.5 le doguma girdim. Dogumdan 10 gun sonra 80 kiloya dustum millet dogumdan sinra kilo verir ama ben 10 kilo ekledim ustune suan 92 kiloyum suan malesef. Anladim ki stresli donemlerde kilo aliyorum. Canim sıkılınca en buyuk dostum buzdolabi...
25 yasindayim 1.61 boyindayim 92 kiloyum 1 yasinda bir kizim var. Motivasyona ve destege ihtiyacim var...
6. takıma bekliyoruz canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/
buradan gelebilirsin

Merhaba
Ben daha önce 5.takimdaydim bundan 3 sene kadar önce.arkadaşlarla 5 kilo kadar vermiştim doğum sonrasiydi.Daha sonra beyin damarlarında tıkanma lenfoma biz suru delice teshislerden ve boşanmadan dolayı uxuuunn bi sure ara verdim.bu surede kilo verdim 85 den 64 e düştüm fakat yeni şehre taşınma is yeniden hayat kurma derken dikkat etmem gereken düzene uymadim ve şuan 70 kiloyum :( Bana doktor kararıyla paket urun tuz yasak sadece bunlara dikkat ettiğimde bile çok hızlı kilo verebiliyorum.Ama yine de burada gruptan arkadaslar la sohbet muhabbet destek eşliğinde kilo vermek sevince ortak olmak daha güzel :)

Kendimi tanıtayım
29 yaşındayım.Hasimato troidi + lenfoma teşhisi ( kemo görmedim baslangicti birkaç küçük operasyon ve bitki tedavisi gördüm çünkü bana bakacak kimse yoktu ama ise yaradı sayılır doktor takibindeyim)
Bir oğlum var Allah bagislasin 3 yasında (onu da burada gebe gruplarıyla dogurdum :) )
Öğretmenim
Hırslıyım
Beni alın lütfen :)

Merhaba
Ben daha önce 5.takimdaydim bundan 3 sene kadar önce.arkadaşlarla 5 kilo kadar vermiştim doğum sonrasiydi.Daha sonra beyin damarlarında tıkanma lenfoma biz suru delice teshislerden ve boşanmadan dolayı uxuuunn bi sure ara verdim.bu surede kilo verdim 85 den 64 e düştüm fakat yeni şehre taşınma is yeniden hayat kurma derken dikkat etmem gereken düzene uymadim ve şuan 70 kiloyum :KK43: Bana doktor kararıyla paket urun tuz yasak sadece bunlara dikkat ettiğimde bile çok hızlı kilo verebiliyorum.Ama yine de burada gruptan arkadaslar la sohbet muhabbet destek eşliğinde kilo vermek sevince ortak olmak daha güzel :)

Kendimi tanıtayım
29 yaşındayım.Hasimato troidi + lenfoma teşhisi ( kemo görmedim baslangicti birkaç küçük operasyon ve bitki tedavisi gördüm çünkü bana bakacak kimse yoktu ama ise yaradı sayılır doktor takibindeyim)
Bir oğlum var Allah bagislasin 3 yasında (onu da burada gebe gruplarıyla dogurdum :) )
Öğretmenim
Hırslıyım
Beni alın lütfen :)
6= takıma bekleriz :).http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/

3. Takimda katilimci ihtiyacimiz var ilgilenen olursa bekleriz:KK54:

Iyi aksamlar arkadaslar,paylasim alaninda konuşulmus ama burdan da bi hatirlatmak istedim..En son 8.takimda bi arkadas kendi kendine konusuyodu sadece gelen uyeleri bi sureligine oraya yönlendirelim dediler..Takim gercekten de kapanacak yoksa.. Hepimiz ayni seyi düşünmüyorsak ben de 5.takim adina davetlerime devam edicem-ki gönlüm 8.takimi canlandirmaktan yana kaptani tamam bizim ekibimiz tamamdir diyene kadar-.Ben onlara yardim olsun diye kac gundur gelen arkadaslara yazmiyorum bilerek.
Hatirlatmak istedim,herkese iyi aksamlar,keyifli kilo vermeler

Iyi aksamlar arkadaslar,paylasim alaninda konuşulmus ama burdan da bi hatirlatmak istedim..En son 8.takimda bi arkadas kendi kendine konusuyodu sadece gelen uyeleri bi sureligine oraya yönlendirelim dediler..Takim gercekten de kapanacak yoksa.. Hepimiz ayni seyi düşünmüyorsak ben de 5.takim adina davetlerime devam edicem-ki gönlüm 8.takimi canlandirmaktan yana kaptani tamam bizim ekibimiz tamamdir diyene kadar-.Ben onlara yardim olsun diye kac gundur gelen arkadaslara yazmiyorum bilerek.
Hatirlatmak istedim,herkese iyi aksamlar,keyifli kilo vermeler

Canımmm aynen bizde 1.Takım olarak aynı fikirdeyiz. Şuanda gelen üyeleri 8.takıma yönlendirelim. Orası bitsin isteyen olursa yine takım canlandırmaya devam ederiz ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X