- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
6. takıma gelebilirsinMerhaba kizlar bende daha önce bu gruplardan birine katılıp 17 kilo vermiştim.Yeniden desteğe ihtiyacım var.Şöyle iddalı bir takım bana da sahip çıkabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. takıma gelebilirsinMerhaba kizlar bende daha önce bu gruplardan birine katılıp 17 kilo vermiştim.Yeniden desteğe ihtiyacım var.Şöyle iddalı bir takım bana da sahip çıkabilir mi
1. takima gidenilirsin canimMerhaba. Bende aranıza katılmak istiyorum .
2 ye gel tatlimMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum.
Sende gel tatlim 2yeBeni de alır mısınız?
8. Takıma gidebilirsin canımBeni de alır mısınız?
Afedersin görmedimSende gel tatlim 2ye

Hic önemli değil tatlimAfedersin görmedim![]()
6. takıma gelebilirsin canımYaklaşık 15 kilo fazlam var. Doğum yaptım 6 ay önce emzirmeye devam ediyorum ama artık bu kilolarıda vermek istiyorum. İddialı bir takım arıyorum bana gaz verecek
Merhaba 2,5 yaşında bi kızım ve üstüme yapışıp gitmeyen fazla kilolarım vardoğum Hipotiroidi stres vs vs...Bolca motivasyon ve yeni bir başlangıca ihtiyacım var:) beni de aranıza alır mısınız?
Geliyoruuuum:))3.takıma gel cnm bana da yeni hevesli insanlar lazım
Tatlım 1.takıma git kuzu2 sene önce doğum yaptım , suanda doğuma gittiğim kilodan fazlayım gerçekten artık bir yerden başlamak istiyorum kendimi hic mutlu hissetmiyorum böyle