• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Baya bir üyenin (bir çoğunuz zan altında kaldınız, kusura bakmayın) çoklu üyeliği var. Yani aynı kişi 25. grupta iken aynı anda 54. grupta. 54. grupta kilo vermiş gibi dururken 25 grupta kilo veremiyor bu üyeleri deşifre edeyim mi ? (grupları örnek verdim)Uzun zamandır bu tür üyelikler denk geliyor. Veya gruba katılıyor bir süre sonra yok oluyor 2 ay sonra ben yeniyim beni de gruba alın diye geliyor. Böyle o kadar çok üye var ki ....

Yaklaşık 15 kilo fazlam var. Doğum yaptım 6 ay önce emzirmeye devam ediyorum ama artık bu kilolarıda vermek istiyorum. İddialı bir takım arıyorum bana gaz verecek

Merhaba 2,5 yaşında bi kızım ve üstüme yapışıp gitmeyen fazla kilolarım var:( doğum Hipotiroidi stres vs vs...Bolca motivasyon ve yeni bir başlangıca ihtiyacım var:) beni de aranıza alır mısınız?

Merhaba 2,5 yaşında bi kızım ve üstüme yapışıp gitmeyen fazla kilolarım var:KK43: doğum Hipotiroidi stres vs vs...Bolca motivasyon ve yeni bir başlangıca ihtiyacım var:) beni de aranıza alır mısınız?

3.takıma gel cnm bana da yeni hevesli insanlar lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X