Alırız tabiki buyur gel 6. TakımaMerhaba herkese
Kilo verme sürecimde biraz bıkkınlık geldi ben de burayı keşfettim ve üye oldum hemen. beni de alır mısınız acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırız tabiki buyur gel 6. TakımaMerhaba herkese
Kilo verme sürecimde biraz bıkkınlık geldi ben de burayı keşfettim ve üye oldum hemen. beni de alır mısınız acaba![]()
6. takıma gelebilirsin canımMerhaba herkese
14. Takima gel canimMerhabalar ben Tuba 24 yaşındayım 1.57 boyundayım iki yıl öncesine kadar tartıda 65 kiloyu görüyordum. 2 yıl sadece yürüyerek kendi çabamla 58 kiloya ulaştım ama artık kilo vermem durdu. 2 aydır spor yapmama rağmen kilo veremedim ve Yaşadığım yerde iyi Tanınmış bir diyetisyene gittim Kan testi Yaptım ve birşey çıkmadı dün listemi aldım bugün başladım 10 günde bir kontrole gideceğim bakalım 2 ayda 8 kilo verip 50e ideal kilona kavuşacaksın dedi bu grupta son 8 kilomu sizinle beraber vermek istiyorum
14. Takima gel canimMerhaba yıllardır kilo problemim mevcut sürekli kilo verip alma durumu canıma tak etti bir an önce zayıflamak ve güzel bir bedene kavuşmak istiyorum 23 yaşındayım bugün tartı alacağım ama tahmini olarak 95 kilo civarıyım belki daha da fazladır azimliyim ve kendime güveniyorum yardımlarınızı bekliyorum bu süreçte desteğe moral ve motivasyona gerçekten ihtiyacım var
Nasıl geleceğim14. Takima gel canim![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-16675#post-49228472Nasıl geleceğim
Merhabalar ben Tuba 24 yaşındayım 1.57 boyundayım iki yıl öncesine kadar tartıda 65 kiloyu görüyordum. 2 yıl sadece yürüyerek kendi çabamla 58 kiloya ulaştım ama artık kilo vermem durdu. 2 aydır spor yapmama rağmen kilo veremedim ve Yaşadığım yerde iyi Tanınmış bir diyetisyene gittim Kan testi Yaptım ve birşey çıkmadı dün listemi aldım bugün başladım 10 günde bir kontrole gideceğim bakalım 2 ayda 8 kilo verip 50e ideal kilona kavuşacaksın dedi bu grupta son 8 kilomu sizinle beraber vermek istiyorum
merhaba arkadaşlar ben de size katılabilir miyim ? :)
Kararlıysan 9.takıma gel cnmMerhabalar,
Ben bundan 3 sene önce 115 kiloydum. Daha sonra ciddi bir depresyona girdim haliyle ve kilo vermeye niyetlendim. 1,5 sene içerisinde 35 kilo verdim ve 1 sene korudum. Masa başı işe başlayınca haliyle kilo aldım ve 95 kiloyu gördüm.
Allah nasip kısmet ederse mart ayında nişanlanacağım ve o zaman kadar 15 ile 20 kilo verme niyetindeyim. Bu süreç zarfında da motivasyon olması için buraya geldim :)
Şu anda 173 boy 95 kilodayım
Kararlıysan 9.takıma gel cnm

8. Takıma gidebilirsin canımMerhaba, liseden mezun olup ünüversiteye hazırlanmaya başladığım zamanda oturmaktan ve stresden 58-59 kilodan 79 kiloya çıktım 2 yıl içerisinde sonra hiç çaba vermeden hareket olduğu için sanrım 72 ye indim. Bir iki ay sabitlendi. Daha sonra tekrardan vermeye başladım 59 kiloya kadar düştüm. Lakin fazla sürmedi. 62 kiloya çıktım ve yaz kış 62-65 arasında gidip geliyordum. Ama şu anda 69 kiloyum hamur işlerini bırakamıyorum. Bende sizinle birlikte vermek istiyorum. Boyum 1,68mt
(Kilo alma ve verme serüvenim 58-79 2 yıl 79-59 2 yıl ortalama süre olarak )
8. Takıma gidebilirsin canımHenüz küçük yaşlarda olmama tağmen arkadaiöarımdan fazlaca kilolu gözüküyorum ve herkes gibi bende kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Kilom 53 hedefim 47