• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bayanlar:halay:
Bende kilo vermek isteyenlerdenim. Yeni doğum yaptim. 77kg hamile kaldim.18 :eek:kg aldım maalesef ki:deli:
95kg ile doğuma girdim:kızgın: doğum yapalı 3ay oldu.
Şuan 85kg oldum hedefim 65kg:KK49: lakin emziriyorum diyet yaparsam sütüm gider mi siz tecrübeli bayanlardan yardım istiyorum bilgilendiriniz beni sütüm azalır korkusuyla hiç diyet yapamadım:KK45:
Psikolojik olarak hiç iyi değilim kiyafetlerime sigamiyorum kendmi beğenmiyorum

Selam kızlar ben 6 ay önce doğum yaptım aslında hamilelikte sadece 10 kilo almışım ama olan ondan sonra oldu. :skandal:Lohusalıkla hızlıca kilo almaya başladım, yediğim helvaların tatlıların hesabı yok. :sinirli:Artık bir dur deme zamanı. Emzirmem çok azaldı zaten. 84 kiloyum boyum 1.73. Hedefim 20 kilo vermek.:dua: Motivasyonu bol bir gruba katılmak istiyorum. En Büyük KKTatlıyı kestiğim anda hızla vereceğim kiloları inşallah çünkü normalde çok yiyen birisi değilim. Yarışa hazırım :halay:

Merhaba bayanlar:halay:
Bende kilo vermek isteyenlerdenim. Yeni doğum yaptim. 77kg hamile kaldim.18 :eek:kg aldım maalesef ki:deli:
95kg ile doğuma girdim:kızgın: doğum yapalı 3ay oldu.
Şuan 85kg oldum hedefim 65kg:KK49: lakin emziriyorum diyet yaparsam sütüm gider mi siz tecrübeli bayanlardan yardım istiyorum bilgilendiriniz beni sütüm azalır korkusuyla hiç diyet yapamadım:KK45:
Psikolojik olarak hiç iyi değilim kiyafetlerime sigamiyorum kendmi beğenmiyorum

Selam kızlar ben 6 ay önce doğum yaptım aslında hamilelikte sadece 10 kilo almışım ama olan ondan sonra oldu. :skandal:Lohusalıkla hızlıca kilo almaya başladım, yediğim helvaların tatlıların hesabı yok. :sinirli:Artık bir dur deme zamanı. Emzirmem çok azaldı zaten. 84 kiloyum boyum 1.73. Hedefim 20 kilo vermek.:dua: Motivasyonu bol bir gruba katılmak istiyorum. En Büyük KKTatlıyı kestiğim anda hızla vereceğim kiloları inşallah çünkü normalde çok yiyen birisi değilim. Yarışa hazırım :halay:
8.takıma gelebilirsiniz

86 kilodan 80 e düştüm. Kalan kilolarımı bi takımla versem daha çok motive olurum diye düşündüm. Hangi gruba katılabilirim ?

Merhaba doğum yapalı 5 ay oldu yaklaşk 20 kilo kadar fazlam var hangi grup beni kabul eder acaba ?

merhaba benim kilom 73.4 hangi takım beni kabul eder acaba 10 kilo vermek isterim kısa zamanda

Herkese merhaba kizlar
Benim 10_15 Kilo vermem lazım. Bu yolda bana destek olabilecek bir takım ve takım arkadaşları arıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X