• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar ya sizin takımlar ne alemde bilmiyorum ama 14. takım felaket :olamaz: iki üye var onlarda izine ayrılmak istiyolar ama ayrılamıyolar çünkü bu hafta sadece 1 üye listeye giriş yapcak :eek:
gelenler durmuyo oysa cok ta ilgileniyoruz tek tek:KK51:
Yaa :110: bizde cagiriyoruz takima ama buraya yazip takima ugramiyorlar nasil oluyorsa :/ gelenleri size yönlendirelim madem

Bıkana kadar etiketle. :KK70:
Ben bizim konuyu falan okuyanları hemen etiketliyorum. :KK70:
Gelen hamile kalıyor o ayrı :KK70:
Etiket felan nafile bi gaza gelip yaziyorlar sanirim sonrada pisman olup ugramiyorlar :KK70:sizin takim ugurlu desene o zaman hamile kalmak isteyenleri size yollayalim :KK70:

kızlar ya sizin takımlar ne alemde bilmiyorum ama 14. takım felaket :olamaz: iki üye var onlarda izine ayrılmak istiyolar ama ayrılamıyolar çünkü bu hafta sadece 1 üye listeye giriş yapcak :eek:
gelenler durmuyo oysa cok ta ilgileniyoruz tek tek:KK51:
Yeni üyeler gelmişti deneme süreleri dolmadimi

Yaa :110: bizde cagiriyoruz takima ama buraya yazip takima ugramiyorlar nasil oluyorsa :/ gelenleri size yönlendirelim madem

Yeni üyeler gelmişti deneme süreleri dolmadimi
6 tane yeni üye vardı sadece 2 si devam etti biri bu hafta listeye giricek sanırım diğer arkadas haftaya gircek :ruh:
cokta sert kuralları olan bi takım değiliz aslında ama niye kimse durmuyo anlamıyorum:110:

6 tane yeni üye vardı sadece 2 si devam etti biri bu hafta listeye giricek sanırım diğer arkadas haftaya gircek :ruh:
cokta sert kuralları olan bi takım değiliz aslında ama niye kimse durmuyo anlamıyorum:110:
gerçekten isteyen kalıyor canım birde muhabbet ne kadar çok olursa o kadar baglıyor uyeyı bol gevezelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X