- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
3. Takıma geel cnm104 kiloyummm ben de zayıflamak istiyorumm 35 yaşındayken evliym
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-14529
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Takıma geel cnm104 kiloyummm ben de zayıflamak istiyorumm 35 yaşındayken evliym
3. Takıma gelebilirsinMerabalar 74kiloyım.hamilelikten kalma kilolarımı vermek istiyorum.boyum 1.60 54 kilo olmam lazım.ben de katılabilir miyim size
Merhabalar. Evlilik hazırlığındayım kilo vermek istiyorum nasıl katılabilirim?
8.takıma gelebilirsiniz72 kiloyum 90kgya cıkmıstım dogumda 22 kg aldım
Düzenli katılabilirim dersen 9.takıma gel cnm78 kg yım ilk hedefim 69 ikinci hedefim 59. Daha önce 16 kg verdim hamilelikte geri aldım. Simdi yeniden vermek istiyorum.
5.taki.a beklerizMerhaba bende kilo vermeye karar verdim şuan 73.3 kiloyum hedefim 58 olmak boyum1.60 ben de doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum..ufak rekabetli bir ortam herzaman iyidir![]()
Mrb bende diyet gruplariniza katilmak istiyorum kilom 80 ilk etapta 70 olmak istiyorum boyum 1.65
4. Takıma gelebilirsin canımMerhabalar aktif olan bi takıma katılmak istiyorum.
Ben de bir takıma katılmak istiyorum beni de aranıza alın ne oluuur![]()
Off 2 dk farkla nasıl kaçırdım ben seniiiBen de bir takıma katılmak istiyorum beni de aranıza alın ne oluuur![]()