• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi düğünüm var ama :(((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.418
448
123
Kızlar cumartesi düğünüm var yatak döşek yatıorum midemi üşütmüşüm 2 gündür hastanedeydim çıktım sizce cumartesi gününe kadar iyileşirmiyim bide ayin 29.unda regl olmam gerekiyordu olmadım hala 5 gün sonra düğünüm var tatilede gidicez sizce napmalıyım yol gösterin bana :KK43:(( şimdiden teşekkür ederim

Kızlar cumartesi düğünüm var yatak döşek yatıorum midemi üşütmüşüm 2 gündür hastanedeydim çıktım sizce cumartesi gününe kadar iyileşirmiyim bide ayin 29.unda rağmen olmam gerekiyordu olmadım hala 5 gün sonra düğünüm var tatilede gidicez sizce napmalıyım yol gösterin bana :KK43:(( şimdiden teşekkür ederim

Oda sicakliginda su ya bal serbeti iyi gelir
Havalar cok sicak terlememeye bakin
Iyilesirsiniz tabi kac gun var

Bi kadın doğumcuyla görüşseniz en sağlıklı bilgiyi alırsınız.

Belki bu rahatsızlık yüzünden belki de stresten gecikti adetiniz.

Kulaktan dolma bilgilerle adet geciktirici/söktürücü kullanmayın sakın.

Bu arada allah Mesut etsin.

1 gün gecikmiş, ne var bunda.
Papatya ve biberiye al, çayını yap. Günde 3 kere iç. Ben ne zaman yapsam 4. Bardağa geçmeden adet olurum
Hastalığın içinse çok geçmiş olsun.umarim iyilesirsin

Regl ol nolcak bosver. Ilk gecenizi regl bittikten sonra yasarsiniz. Tatile deniz kenarina mi gitceeksiniz? Denize girme dicem ama insan girmek ister. Regl halde denize giren o kadar insan gordum ki :D

Bi kadın doğumcuyla görüşseniz en sağlıklı bilgiyi alırsınız.

Belki bu rahatsızlık yüzünden belki de stresten gecikti adetiniz.

Kulaktan dolma bilgilerle adet geciktirici/söktürücü kullanmayın sakın.

Bu arada allah Mesut etsin.
Teşekkür ederim bende almayı düşünüyorum da gelinliğin altında adetli olursam sorun olur mu diye düşünüyorum

1 gün gecikmiş, ne var bunda.
Papatya ve biberiye al, çayını yap. Günde 3 kere iç. Ben ne zaman yapsam 4. Bardağa geçmeden adet olurum
Hastalığın içinse çok geçmiş olsun.umarim iyilesirsin
Sıcak bişeyler içsem söktürür haklısınız mide bulantım çok kötü hiç düzelemicek gibi hissedıorum düğünüm berbat olcak diye korkuyrm

Sıcak bişeyler içsem söktürür haklısınız mide bulantım çok kötü hiç düzelemicek gibi hissedıorum düğünüm berbat olcak diye korkuyrm
Sıcak bir şeyden ziyade bu ikisinin adet söktürücü özelliği var.
Ayrıca ben günleri kkarıştırmisim. Bugün pazartesi. Cumartesiye tabii ki iyi olursunuz.
Ben de geçen hafta bir rahatsızlık geçirdim. Ayağımın üstüne basamiyordum, coook kötü haldeydim,acılar icindeydim. Ama bir hafta geçti, bisikletle 30 km tur yaptım :p
İnsan vücudu, özellikle gencse hemen topluyor. 5 güne birseyiniz kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X