Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar cumartesi düğünüm var yatak döşek yatıorum midemi üşütmüşüm 2 gündür hastanedeydim çıktım sizce cumartesi gününe kadar iyileşirmiyim bide ayin 29.unda regl olmam gerekiyordu olmadım hala 5 gün sonra düğünüm var tatilede gidicez sizce napmalıyım yol gösterin bana (( şimdiden teşekkür ederim
Ben geciktirici kullandım cumartesi ise düğün cuma dan başla kullanmaya artı yanına tampon almayı unutma denize vs2 girerken lazım olur Dr tavsiyesini al mutlaka hayırlı olsun mutluluklar dilerim
Bende de bulantı kusma aşırı vardı idrar yolu enf. Cıktı tahlil yaptılarmi?
Doktor eşime enfeksiyondan dolayı adet olmadıgımı, olmaya başladığımı ve bünyemin kaldırmadıgını söylemiş. Ertesi güne geçti bulantı kusma adette oldum
Bende de bulantı kusma aşırı vardı idrar yolu enf. Cıktı tahlil yaptılarmi?
Doktor eşime enfeksiyondan dolayı adet olmadıgımı, olmaya başladığımı ve bünyemin kaldırmadıgını söylemiş. Ertesi güne geçti bulantı kusma adette oldum