• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi düğünüm var ama :(((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar cumartesi düğünüm var yatak döşek yatıorum midemi üşütmüşüm 2 gündür hastanedeydim çıktım sizce cumartesi gününe kadar iyileşirmiyim bide ayin 29.unda regl olmam gerekiyordu olmadım hala 5 gün sonra düğünüm var tatilede gidicez sizce napmalıyım yol gösterin bana :KK43:(( şimdiden teşekkür ederim
Ben geciktirici kullandım cumartesi ise düğün cuma dan başla kullanmaya artı yanına tampon almayı unutma denize vs2 girerken lazım olur Dr tavsiyesini al mutlaka hayırlı olsun mutluluklar dilerim

Sıcak bişeyler içsem söktürür haklısınız mide bulantım çok kötü hiç düzelemicek gibi hissedıorum düğünüm berbat olcak diye korkuyrm
Bende de bulantı kusma aşırı vardı idrar yolu enf. Cıktı tahlil yaptılarmi?
Doktor eşime enfeksiyondan dolayı adet olmadıgımı, olmaya başladığımı ve bünyemin kaldırmadıgını söylemiş. Ertesi güne geçti bulantı kusma adette oldum

Bende de bulantı kusma aşırı vardı idrar yolu enf. Cıktı tahlil yaptılarmi?
Doktor eşime enfeksiyondan dolayı adet olmadıgımı, olmaya başladığımı ve bünyemin kaldırmadıgını söylemiş. Ertesi güne geçti bulantı kusma adette oldum
Düzeldim cok şükür iyiyim gecti hepsi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X