- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Hayir neden?:)Bunları yazarken arkanda Feridun duzagac alev alev calıyor dı mı dogru soyle.
Asırı melankolıyı sevdıgınden.Hayir neden?:)
Insanin basina kötü bir sey gelmeden ya da kaybetmeden anlamiyor ki. Yalnizliktan nefret ediyorum ama dediginiz gibi bazi seylerin önüne gecilmiyor hayattaKlişe olacak belki ama sağlığınız yerindeyse bu insana en büyük huzur mutluluk sebebi en azından evinizin penceresinden dışarı bakıyorsunuz bir hastanenin odasından değil bunları düşünüp biraz da elimizdekiler için sukretmemiz lazım biliyorum yalnizlikta zor ama akışına bırakmak lazım bazı şeyleri çünkü malesef bazı seyler bizim elimizde değil
Siz evlisiniz hatirladigim kadariyla? Melankoliyi sevdigimden degil gercekten uzun süreli yalnizlik cok kötüAsırı melankolıyı sevdıgınden.Senın konularını okurken bende arka planda, kac kadeh kırıldı sarhoş gonlumden bir turlu kendımı avutamadım calıyor
Peki nasil zaman geciriyorsunuz su an?Evliyim ama yalnızım
Bosanıgım. Tum ailem sevdiklerim dostlarımdan farklı bir sehırde yapayalnızım.Siz evlisiniz hatirladigim kadariyla? Melankoliyi sevdigimden degil gercekten uzun süreli yalnizlik cok kötü
Her cumadan bende basladigi icin adini fobi koydum. Pazartesi sendromu gibi bir sey.:)Bunun adı fobi mi allasen? Ben de bir sey sandim girdim konuya.
Sendrom daha doğruHer cumadan bende basladigi icin adini fobi koydum. Pazartesi sendromu gibi bir sey.:)
Ben de bugün cok sevdigim bir yemegi yaptim kendime. Yeni bir de kitap aldim evde yalnizken okurum diye ama icimden gelmiyor hic su an.Bende bugün yalnızım, esim sabah 24 saatlik nöbetine gitti yarin sabah gelir akşama kadar uyur yani yarında yalnızımama film izledim, kendime hic yapmadığım bir yemeği yaptim keyif yapıyorum :) bende ailemden ve dostlarımdan ayri bir şehirdeyim sizi anliyorum kendini yalnız hissetmek kötü
Şuan Yaz olduğu için çok yoğunum Tarlaya gidiyorum Ekim biçim işleri.. Evde olduğum zaman kahvaltı sonra temizlik sonra yemek yapıyorum kalan vakitte kitap okuyorum.. Saman gibi bir hayatım varPeki nasil zaman geciriyorsunuz su an?
Yinede hayatinizda biri var iste düsündügünüz sizi düsünen benim de vardi o zaman bir kac gün yalniz olmak zor olmuyordu hatta hosuma gidiyordu ama ben uzun süredir yalnizimEvli oluncada hep birlikte olunmuyo ki esim 6 gun is yerinde calisiyo pazar gunude ek ise gidiyo ben hep yanlizim sağlığımız yerinde olsun yeter☺ayrica yanliz kalmak guzel bence ben alistim
Ben de buraya takiliyorum yalniz hissedince aslinda gün icinde zaman cok hizli geciyor. Kahvalti banyo temizlik kitap ama yapcak bir sey olmayinca düsünmeye basliyormŞuan Yaz olduğu için çok yoğunum Tarlaya gidiyorum Ekim biçim işleri.. Evde olduğum zaman kahvaltı sonra temizlik sonra yemek yapıyorum kalan vakitte kitap okuyorum.. Saman gibi bir hayatım varevli olsam nolcak ki yalnız takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?