Cumartesi fobisi:(

Dediğim başlığa gir, verilen linkleri tıkla, yazar olmana gerek yok. Abazadır çoğu, dikkat edersin. Ne bursu bu arada? Ne kadar süre kalacaksın? Ne güzel bir hayatın var aslında.

Yok üniversite okuyorum ama o da coronadan dolayi internetten devam ediyor
Tutunacagın okulun var seninde.. Insan hayatta illa bırıne tutunmak zorunda degıl kı.
Okulun bıtınce yapacagin kariyere odaklan mesela.
Burda cogu ınsan yalnız diyorsun, aralarına karıs.
Ilk merhaba senden cıksın.
Kac yasındasın bılmıyorum, yalnızlıktan kacamadıgım ıcın sevmeye karar verdim ben.
Cok gencsen sevme tabıı yalnızlığı, sevilecek bir sey degıl.

Ama ınsanlarla tanısmak ıcın adımlar atabilirsin. Tabıı bunu yaparken kesınlıkle guvenmeden yap.
Maksat vakit gecırmek degıl mı, olaya oyle bakarak yapabilirsin.

Saglıklısın, sevdiklerin saglıklı. Ac degılsın
Yani biseye tutunmak istiyorum diyorsan, bunlara tutun.
İnsanlar seni er gec bırakıyor zaten, dusuyorsun.
İnsana tutunma da yuzde yüz, neye tutunursan tutun.
Mutluluk senın kafanın ıcınde.

Bende paso çaya kahveye dayanıyorum iyi ki ikisi var ,yoksa ne yapardikşimdi çay zamanı mesala

Bende paso çaya kahveye dayanıyorum iyi ki ikisi var ,yoksa ne yapardikşimdi çay zamanı mesala
Çay insan istiyor sanki ya, yalnızken ne bileyim kendi kasık sesim hopurtum.. Zaten bitmiyor da hep kalıyor caydanlıkta.
Ama cay bıtanedır tabi annem babam cok sever. Evlerinde hep cay vardır onların.

Ben nescafecıyım ve turk kahvesi.
Sıgaramı unutmayım bu arada

Sefamız olsun, afiyet olsun

15 kedi besleyip, Mahallede top oynayan çocukların üzerine su dökme kıvamına gelmişsin

Evet allahtan egitimim var insanin bir hedefi olunca ona tutunuyor. Hafta ici ders calisiyorum zaten öyle geciyor haftasonu zoruma gidiyor ama yalniz olmak.

Yasim 33 cok genc sayilmam, yalnizligima son vermek istiyorum ama bi yandanda hicbir sey yapmiyorm yeni bir insan tanimak cok cok zor geliyor bana artik. Yorgun hissediyorm.

Bugün ben de iki bardak kahve ictim. Patates salatasi ve balik yaptim. Sonrada kitap okuyacaktim ama icimden gelmedi..

Kardeşinin evlenmek istediği kızın önüne taş koymayında, Görümcelikle vakit geçer
mis gibi uğraş görümcelik

Ben de 36 yasındayım, sacma sapan bir cift olmaktansa huzurlu yalnızlık diyorum.
Azıcık asık kaygısız basım.

Icınden geldıgınde okursun, olsun.
Icınden ne geliyorsa onu yap kendını sunu yapıcam diye zorlama.
Sana cay ısmarlamayan o adamla evlensen daha mı mutlu olurdun Allah askına soyle.
Biliyorum hala acı cekıyosun ama lutfen cekme ya.

Negatif düşüncelere sarsılmışsınız
yanlızlık kötü bir durum değil ne güzel kendinizi gerçekleştirebilirsiniz, kendinizi tanırsınız , hobiniz varsa ona vakit ayırırsınız
Gereksiz ve zararlı akraba ilişkilerinden uzak olmak ne güzel , positif yönlerine odaklanın zaten bu durumunuzda geçici bir ömür boyu zaten sürmeyecek sonradan değerini anlayacaksınız , bence keyfini çıkarın

Kardeşinin evlenmek istediği kızın önüne taş koymayında, Görümcelikle vakit geçer
mis gibi uğraş görümcelik
Onlar Türkiyede olcak ben yurtdisinda:) Kardesimle pek telefonda da görüsmeyiz zaten. Evlensinler onlar gelir belki buraya gezmeye diyorm o kadar yalnizim:)

Nasil tatlisiniz ruhumu okudunuz evet su an üzgün olmamin büyük bir sebebi o cok dikkatlisiniz:) Belkide son sansimdi kacirdim diyorum(biliyorm cok sacma) Ayrica ben her zaman yanlis bir iliskide oldugumda kendimi cok daha yalniz hissediyorum o konuda haklisiniz.

Ya melankolik son sans dedıgın tipe baksana cay ısmarlamaktan aciz, kadın ruhundan anlamayan deger vermeyi bilmeyen cimri okuzun tekiydi.

Ona mı layıksın Allah askına ya?
Ne demek son sansımmıs gıbı..
Kendine hakaret eder gıbı, bosversene.

Acı cektıgını anlıyorum ama, o kim kopek ki be son sansım olacak diyebilsen Valla rahatlayacaksın.

Ama ilerde cocuk istiyorum karsima kimse cikmazsa hic bir zaman gerceklesemeyecek bu dilegim. Bu arada sizde cok gencmissiniz. Siz istemiyormusunuz aile cocuk? Bu istegimin önüne gecemiyorum kesinlikle. Yarin calismaya baslayinca parada kazaniyorum ee simdi nolcak diye düsüncem. Gerci o zamana kadar nolcagini allah bilir

Cocugum olmuyor benim. Cocukla ilgili Allah inancım oldugu ıcın umudum var diyim umudum yok dıyınce kızıyorlar bana ama, ufacık bir ihtimal.

Oyuzden su saatten sonra ıkıncı evlilik yapacak olursam, huzur verir mi diye bakarım.

Saygı ve huzur benım ıcın bırıncı sırada.
Simdıye kadar kimseyle de gorusemedım, bır erkegın eksikliğini hissetmedim dıyım.

İş aileyse annem babam hayatta sukur saglıklılar ailem onlar benim.
Yogurdu ufleyerek yiyorum ozetle.
Artık gozu kara degılım.
Macera yasamak ıcınde bence yaslıyım.

Hayırlısını diliyorum kendim ıcın.
Sen eger hayatında bırını istiyorsan sana da hayırlı bir insan diliyorum.
Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…