Cumartesi fobisi:(

Insanin basina kötü bir sey gelmeden ya da kaybetmeden anlamiyor ki. Yalnizliktan nefret ediyorum ama dediginiz gibi bazi seylerin önüne gecilmiyor hayatta
Biliyor musun hep nefret ettiklerimizle sınanıyoruz.
Neyden nefret edersek onun içinde yaşıyoruz ben de dahil.
Yalnızlığı sevmeyi denesen daha mutlu olursun bence.

Tarlaya ne ekiyorsun aybus hanımcım?

Ben de bugün cok sevdigim bir yemegi yaptim kendime. Yeni bir de kitap aldim evde yalnizken okurum diye ama icimden gelmiyor hic su an.
Afiyet olsuun Bende çok severim kitap okumayı ama moralim bozukken canim sıkkınken asla okuyamam okuduğunu anlamam, kafanızı dağıtacak seyler yapsanız örneğin komedi filmi veya fantastik filmler izleyin. Inanın güzel bir filmse sizi alip götürüyor

Ben de buraya takiliyorum yalniz hissedince aslinda gün icinde zaman cok hizli geciyor. Kahvalti banyo temizlik kitap ama yapcak bir sey olmayinca düsünmeye basliyorm
Sosyalleşmessen sıkılırsın ama ben istanbulda olsam arkadaşım çok hiç sıkılmam. Senin kimsesiz kalma nedenin nedir?

Bugun hıcbısey yapmadım sabahtan beri pijamalarlayım. Uc nescafe ıkı turk kahvesi ıctım. İskender soyledım dısarıdan aksam yemegi dıye de onu yedım.
Sımdıde koca bir cıkolata gomdum.
Yarın detoks ve diyete baslıyorum cunku.
İnsallah evdeki esyaları yemem uyuyana kadar.

Tezim icin bir kitap okuyorum filmede cevrilmis onu izlemeyi düsünüyorum. Benim demek istedigim sürekli yalnizligima bir cözüm bulmak istiyorum her haftasonu böyle gecsin istemiyorum

Evliyim esim calisiyor ben de oglumla bahcede oynuyorum. Napalim,her cumartesine bir aktivite de bulamiyoruz hele ki su virus ortaminda

Sizde mi yalniz yasiyorsunuz?

Biber var Domates var Patlıcan var fasulye var barbunya var
Ya ne guzel. Dalından yiyorsun cok ozenıyorum ben oyle seylere.

Cıceklerım var evde cokca, baya ınsan oper gibi opup seviyorum hepsını gecen kaktusu optum yanlıslıkla dudaklarım sıstı.
Toprakla ugrasmak terapi gibidir emınım.
Afiyetle yiyin ınsallah.

Masallah sana bende sabahtan bu yana 2 paket bisküvi gömdüm o kadar

Sosyalleşmessen sıkılırsın ama ben istanbulda olsam arkadaşım çok hiç sıkılmam. Senin kimsesiz kalma nedenin nedir?
Yurtdisinda olmak. Burda bosandim, cevrem yok fazla önceden esimle cevrem vardi onlarla görüsmüyorum her seye sifirdan basladim yani. Karsima dogru düzgün biri cikmadi sonra

Sağol Allah razı olsun. Valla yolun bursaya düşerse gel beklerim

Ne güzel yurtdışındasınız! Orada buradaki gibi aa yalnız diye dedikodu yapılmıyordur. Eksisözlük dertleşecek insan veritabanına gir, biriyle yazış.
Yok burda öyle sorun yok yalniz yasayan bir cok insan var. Halkin geneli ya ayrilmis ya bosanmis ya da yalniz yasayan insanlar. Eksi sözlükte yazar degilim yinede yapabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…