Cumartesi fobisi:(

Bahsetmiştim daha önceki konularımda da zaten tam köşe yastığıydi, telefonu onun hayatıydı,ilişkilerini de telefonda yaşıyordu
Iyyyy pis herif, hatırladım. Konusmustuk senınle oyle hatırlıyorum.
Attın kamburu sırtından oh mis.
Simdı cay kahve keyıf zamanı.
Arivaaa

Bir gün kahvaltı ediyoruz bir pazar sabahiydi hiç unutmam. Güzel bir sofra hazırladım tam oturduk bu elinde tlf ayrı bir gezegende. Ben kahvaltı etti m üç çay içtim bir de kahve içtim adam hala msj larda. Keşke o an Naber diye mesaj atsaydim

Iyyyy pis herif, hatırladım. Konusmustuk senınle oyle hatırlıyorum.
Attın kamburu sırtından oh mis.
Simdı cay kahve keyıf zamanı.
Arivaaa
Kölelik dönemi bitti ,baba evinde 9 aydır premsess gibiyimmmŞimdi bazen düşünüyorum ne yaşamışım ben ya diye neyse ki kabus 2.5 yılla sınırlı kaldı

Bende her pazar dört dörtlük kahvaltı hazirlardim,ben daha kahvaltının başlangıcındayken adam hiç konuşmadan herşeyi siler süpürür 5 dk içinde salona köşesine cekilirdibende oturur bir demlik çayı mutfak da tek başıma içerdim,bir saat kahvaltı keyfi yapardim

Oyy kiyamam gel sarilalim

M melankolik_24 bebeğim hemen çekildin köşeye böyle olmaz ki sonra yalnızlıktan dem vuruyorsun. Gel katıl aramıza.. Önerdiğim dizileri izlemediysen sana da öneriyorum.
Komsularin yanina indim bahceye tanistik:) malesef onlarda tam kalkiyorlarmis ama en azindan tanistik yanlarinda benim yaslarimda bir adamda vardi sonra kiz arkadasiyla buluscakmis kalkti:))

Komsularin yanina indim bahceye tanistik:) malesef onlarda tam kalkiyorlarmis ama en azindan tanistik yanlarinda benim yaslarimda bir adamda vardi sonra kiz arkadasiyla buluscakmis kalkti:))
Ben akşam büyümü yapar o adamı kızdan ayırırım sen içini ferah tut Süslenmeye başla sen, yakında başını bağlıcam o iş bende

Otel mi ev falan mi tuttunuz? Sizde baska yalniz kisiler var miydi? Bilmem hic gitmedim. Aliskanlik diyelim.

her sey dahil oteldi ev cidden sıkıcı olur. Akşamları eğlencesi filan güzeldi.
açıkcası yoktu başka kişi ama beni de gairpseyen olmadı açıkcası ki ne düşündükleri de umurumda olmazdı. çoğu kişi çiftken ben içkimi alıp aralarında oturdum.
aksine otel çalısanlarından kalite sorumlularına kadar herkes o kadar yardımcı olmaya çalıştı ki iş stresinden cok bunalmıştım bana cok iyi geldi tavsiye ederim. bence hiç takma nasıl görünür diye.

aslında tatil için tam zamanı son gün cıkarken bi kalabalıklaştı ruhum daraldı denizde havuzda boştu ki cok cok sıcaktı kapkara oldum. Temmuz ortalarını düşünemiyorum.
sosyal mesafe nedeniyle restoranlarda her müşteri ile birgörevli ilgilendi mesela kalabalık olsaydı açlıktan ölürdük beklerken

bende pazar sabahı başlayacagım bir yandan toparlamaya hafta iiçi vakit kalmaz cünkü :)

Kalabalık iyidir,yalnızlıktan sikayet etmiyor muyuz zaten.

Belkı bir beyle tanısırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…