- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Iyyyy pis herif, hatırladım. Konusmustuk senınle oyle hatırlıyorum.Bahsetmiştim daha önceki konularımda da zaten tam köşe yastığıydi, telefonu onun hayatıydı,ilişkilerini de telefonda yaşıyordu
Komsuların yanına ınmıs olabilir git merhaba de dedıkM melankolik_24 bebeğim hemen çekildin köşeye böyle olmaz kisonra yalnızlıktan dem vuruyorsun. Gel katıl aramıza.. Önerdiğim dizileri izlemediysen sana da öneriyorum.
Evet biliyorum sende benim gibi biraz entrika, zeka seviyorsun. Benziyoruz o yüzden sevdiğim dizileri seveceğini veya izlediğini tahmin ettimVurdun
Merak ettiriyorsun suan gıdıp diziye baslıcam buraya bakamıcam agahabababab
Bir gün kahvaltı ediyoruz bir pazar sabahiydi hiç unutmam. Güzel bir sofra hazırladım tam oturduk bu elinde tlf ayrı bir gezegende. Ben kahvaltı etti m üç çay içtim bir de kahve içtim adam hala msj larda. Keşke o an Naber diye mesaj atsaydimBenim eski eş kişini özetledin ya ,açardı ya bi belgesel,ya film artı kulaklıkla, elinde de telefon bi tas da çekirdek alırdı önüne, O bi koltukta ben bir koltukta benim izlediğim dizilerle de dalga geçerdi, ben giderdim yatardım en sonunda o sabaha kadar koltukta bıraktığım şekilde kalirdi
Kölelik dönemi bitti ,baba evinde 9 aydır premsess gibiyimmmIyyyy pis herif, hatırladım. Konusmustuk senınle oyle hatırlıyorum.
Attın kamburu sırtından oh mis.
Simdı cay kahve keyıf zamanı.
Arivaaa
Bende her pazar dört dörtlük kahvaltı hazirlardim,ben daha kahvaltının başlangıcındayken adam hiç konuşmadan herşeyi siler süpürür 5 dk içinde salona köşesine cekilirdiBir gün kahvaltı ediyoruz bir pazar sabahiydi hiç unutmam. Güzel bir sofra hazırladım tam oturduk bu elinde tlf ayrı bir gezegende. Ben kahvaltı etti m üç çay içtim bir de kahve içtim adam hala msj larda. Keşke o an Naber diye mesaj atsaydim
Oyy kiyamam gel sarilalimBende her pazar dört dörtlük kahvaltı hazirlardim,ben daha kahvaltının başlangıcındayken adam hiç konuşmadan herşeyi siler süpürür 5 dk içinde salona köşesine cekilirdibende oturur bir demlik çayı mutfak da tek başıma içerdim,bir saat kahvaltı keyfi yapardim
asdfkhlkEşiniz yapardi belki bi kismini..rahatlik olurdu
ben hususi sakin olsun diye sezon acılmadan gittim cok sezonda tavsiye etmem kimsecikler yoktu ben yokken 50 60 kişi kadardık :)Ben daha gidemedim de
Ama senin için sevindimnasil kalabalık oluyor mu deniz
Komsularin yanina indim bahceye tanistik:) malesef onlarda tam kalkiyorlarmis ama en azindan tanistik yanlarinda benim yaslarimda bir adamda vardi sonra kiz arkadasiyla buluscakmis kalkti:))M melankolik_24 bebeğim hemen çekildin köşeye böyle olmaz kisonra yalnızlıktan dem vuruyorsun. Gel katıl aramıza.. Önerdiğim dizileri izlemediysen sana da öneriyorum.
Olur hayır diyemem ❤bu tipler bize sayıyla mi gönderilmiş yarabbimOyy kiyamam gel sarilalim
Ben akşam büyümü yapar o adamı kızdan ayırırım sen içini ferah tutKomsularin yanina indim bahceye tanistik:) malesef onlarda tam kalkiyorlarmis ama en azindan tanistik yanlarinda benim yaslarimda bir adamda vardi sonra kiz arkadasiyla buluscakmis kalkti:))
Otel mi ev falan mi tuttunuz? Sizde baska yalniz kisiler var miydi? Bilmem hic gitmedim. Aliskanlik diyelim.
Yok ya asiri cok konusuyor allahtan basi bagli:)Ben akşam büyümü yapar o adamı kızdan ayırırım sen içini ferah tutSüslenmeye başla sen, yakında başını bağlıcam o iş bende
Oh ne guzel, tatil ıcın erken oldugunu dusunuyorum ben gecen sene ılkkez bozcaadaya gıtmıstım cok begenmıstım. Bu sene de aklımda orası var ama temmuz sonu gıbı ınsallah. Ne guzel kafamı dinlemiştim, koylarında yuzmustum.
Benım ev stabıl iki aksamda bir eve gelince supururum sac'a karsı antipatim var cunku. Bazen silerim de.
Ucunu kaçırırsam toplayamıyorum cunku.
Pazartesi annem gelecek ınsallah, ozaman da dolaplarımı falan halledeceğiz birlikte.
Ben yokken emınım o halleder bana kalmasın diye ♥
Mındhunter ı ızledım en son bitirdim. Bulursam guzel bisey baslarım bende.
Gunler birbiriyle aynı ama saglıklıyız, bu sans bana gore.
Sana da kolay gelsin
Kalabalık iyidir,yalnızlıktan sikayet etmiyor muyuz zaten.aslında tatil için tam zamanı son gün cıkarken bi kalabalıklaştı ruhum daraldı denizde havuzda boştu ki cok cok sıcaktı kapkara oldum. Temmuz ortalarını düşünemiyorum.
sosyal mesafe nedeniyle restoranlarda her müşteri ile birgörevli ilgilendi mesela kalabalık olsaydı açlıktan ölürdük beklerken
bende pazar sabahı başlayacagım bir yandan toparlamaya hafta iiçi vakit kalmaz cünkü :)
Ya iyide herkes ya evli ya sevgilisi varKalabalık iyidir,yalnızlıktan sikayet etmiyor muyuz zaten.
Belkı bir beyle tanısırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?