Cumartesi fobisi:(

Aynı ben çay zaten eksik olmuyor bizde de,bugün yasağa ,işyerinde de olmazsa olmazim çay,hem çok severim,hem de sıkılıp bunalınca bana eşlik ediyor yaisyerinde de yerimden kalkmam için bahanem oluyor

Evdeyim Tek başımayım akşama kadar temizlik yaptım aldım elime kahvemi açtım netflixden bir film huzurun tadını çıkarıyorum

Evliyim de ne oldu 2 çocukla hep evdeyim. Eşim mi o arkadaşlarıyla 2 günlüğüne denize kampa gittiler. Aradım en son kadın kahkahaları geliyordu öyle sakin bi yere de gitmemişler. Dün kendime tiramisu yaptım, yedim. Sabaha karşı anca uyudum. Bu gece de yalnızım. Hafta içide işleri yoğun olur yine yalnızım. Yalnızım da yalnız.

Tutun kollarimdan düşerim şimdi yalnizim dostlarim yalnizim yalniiiz.

Bende hep filmlerdeki gibi isterim hafta sonlarim geçsin, romantik komedi tarzında ama cok zor. Arada olması belki daha iyidir meselaaa daha mutlu hissediyoruzdur dedi küçük pollyanna ya da nil
Bende dışarı çıkana kadar dışarı istiyorum çıkınca 10 dakikaya evi istiyorum öyle degisigim

Ben bu günün cumartesi olduğunu unutmuşum Kocişi de az önce arkadaşlarının yanına yolladım ve salona kuruyemiş, mısır depolayıp yayıldım mis gibi Amaannn modum aktif. Siz de fazla üzülmeyin.

Aynı ben çay zaten eksik olmuyor bizde de,bugün yasağa ,işyerinde de olmazsa olmazim çay,hem çok severim,hem de sıkılıp bunalınca bana eşlik ediyor yaisyerinde de yerimden kalkmam için bahanem oluyor
Ben cayi fazla sevmiyorum kahveciyim. Bir sabah bir de aksam yemekten sonra cok seviyorum french pressle

Tek basıma tatile gittim geldim evi bok götürüyor Valizi bile ancak yıkadım iki gündür yatıstayım. İki sezon dizi izledim.
Büyük ihtimalle yarın giyeceklerimi yıkar ütüler Ortalıgı gözle görülür şekilde toplarım.

Şimdi evli olduğumu düşünüyorum da

Denizli tatil mi

Nereye gittiniz? Her seyi tek basima yapiyorm ama tatile gidemem herhalde diye düsünüyorum.

Oh ne guzel, tatil ıcın erken oldugunu dusunuyorum ben gecen sene ılkkez bozcaadaya gıtmıstım cok begenmıstım. Bu sene de aklımda orası var ama temmuz sonu gıbı ınsallah. Ne guzel kafamı dinlemiştim, koylarında yuzmustum.
Benım ev stabıl iki aksamda bir eve gelince supururum sac'a karsı antipatim var cunku. Bazen silerim de.
Ucunu kaçırırsam toplayamıyorum cunku.
Pazartesi annem gelecek ınsallah, ozaman da dolaplarımı falan halledeceğiz birlikte.
Ben yokken emınım o halleder bana kalmasın diye

Mındhunter ı ızledım en son bitirdim. Bulursam guzel bisey baslarım bende.
Gunler birbiriyle aynı ama saglıklıyız, bu sans bana gore.
Sana da kolay gelsin

Ac bir film bir kadeh te şarap peynir tabağı meyveler oh miss.
Eski eşim varken yanında yalnizdim. Sürekli tlf da adam. Kafasına göre film açar bir elinde de tlf. Bir aksam sarilayim dedim film izle dedi banaAyy cok zor oyle olmak. Huzurun tadını çıkar tatlım. Bir çok insan eşlerinin yanında yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…