- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Aynı benÇay insan istiyor sanki ya, yalnızken ne bileyim kendi kasık sesim hopurtum.. Zaten bitmiyor da hep kalıyor caydanlıkta.
Ama cay bıtanedır tabi annem babam cok sever. Evlerinde hep cay vardır onların.
Ben nescafecıyım ve turk kahvesi.
Sıgaramı unutmayım bu arada
Sefamız olsun, afiyet olsun ♥
Bosanıgım. Tum ailem sevdiklerim dostlarımdan farklı bir sehırde yapayalnızım.
Tuzun kurudura Yoo degıl deme seklim.Boşanığım nedir yaaa
Tuzun kurudura Yoo degıl deme seklim.
Tuzun kurudura Yoo degıl deme seklim.
Ben cayi fazla sevmiyorum kahveciyim. Bir sabah bir de aksam yemekten sonra cok seviyorum french pressleAynı bençay zaten eksik olmuyor bizde de,bugün yasağa ,işyerinde de olmazsa olmazim çay,hem çok severim,hem de sıkılıp bunalınca bana eşlik ediyor ya isyerinde de yerimden kalkmam için bahanem oluyor
Ben de 36 yasındayım, sacma sapan bir cift olmaktansa huzurlu yalnızlık diyorum.
Azıcık asık kaygısız basım.
Icınden geldıgınde okursun, olsun.
Icınden ne geliyorsa onu yap kendını sunu yapıcam diye zorlama.
Sana cay ısmarlamayan o adamla evlensen daha mı mutlu olurdun Allah askına soyle.
Biliyorum hala acı cekıyosun ama lutfen cekme ya.
Denizli tatil miTek basıma tatile gittim geldim evi bok götürüyor Valizi bile ancak yıkadım iki gündür yatıstayım. İki sezon dizi izledim.
Büyük ihtimalle yarın giyeceklerimi yıkar ütüler Ortalıgı gözle görülür şekilde toplarım.
Şimdi evli olduğumu düşünüyorum da
Denizli tatil mi
Onu da içerim sütlü filtre vazgecilmezimmmmBen cayi fazla sevmiyorum kahveciyim. Bir sabah bir de aksam yemekten sonra cok seviyorum french pressle
Nereye gittiniz? Her seyi tek basima yapiyorm ama tatile gidemem herhalde diye düsünüyorum.Tek basıma tatile gittim geldim evi bok götürüyor Valizi bile ancak yıkadım iki gündür yatıstayım. İki sezon dizi izledim.
Büyük ihtimalle yarın giyeceklerimi yıkar ütüler Ortalıgı gözle görülür şekilde toplarım.
Calisiyormusunuz nereye hazirlaniyorsunuz? Ben de kahve mi icip biraz esneme hareketleri yapiyorumOnu da içerim sütlü filtre vazgecilmezimmmmsabah uyanır uyanmaz hazırlanırken
antalya, neden ki ben çok keyif aldımNereye gittiniz? Her seyi tek basima yapiyorm ama tatile gidemem herhalde diye düsünüyorum.
Oh ne guzel, tatil ıcın erken oldugunu dusunuyorum ben gecen sene ılkkez bozcaadaya gıtmıstım cok begenmıstım. Bu sene de aklımda orası var ama temmuz sonu gıbı ınsallah. Ne guzel kafamı dinlemiştim, koylarında yuzmustum.Tek basıma tatile gittim geldim evi bok götürüyor Valizi bile ancak yıkadım iki gündür yatıstayım. İki sezon dizi izledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?