- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Dügün sabahı 10 da gelen kayınvalideden iyidir deyip bırakıyorum.bu kayınvalide ünv. Mezunu aklı basında bir insan (dı).bir de gelip oturup öglen yemek söylediler kendilerine.utanmadan size de söyleyelim mi diyorlar.biz daha kahvaltı yapmadık dedim.onları kovmamak için kendimi dısarı atmıştım.ilk ve büyüüük kavgamızı o gün yaptık esimleSizce normal bir davranis mi. Kv esime mesaj atmis. Saat 09.45. Mesajda yazan şu. Kalktiniz mi size geliyorum. Yarim saat once farkli bir sebepten esimle tartismistik. Onu baska bir zaman uzun uzun anlatip fikrinizi alacagim. Esim de kalktik yazmis. Saat tam 10da yani mesajindan 15 dk sonra kv bizdeydi. Kahvalti da yapmamis. Cinler tepemdeydi zaten. Kahvalti hazirladim. Yuzum bes karış. Kv ne oldu bir sorun mu var dedi. Yok saat erken ya yeni kalktim dedim. O kadar. Sizce bu normal bir davranis mi arkadaslar.
Gayet normal esiniz onaylamis sorun esinde bence anladgm kadryla annesinin gelecegini soylememisSizce normal bir davranis mi. Kv esime mesaj atmis. Saat 09.45. Mesajda yazan şu. Kalktiniz mi size geliyorum. Yarim saat once farkli bir sebepten esimle tartismistik. Onu baska bir zaman uzun uzun anlatip fikrinizi alacagim. Esim de kalktik yazmis. Saat tam 10da yani mesajindan 15 dk sonra kv bizdeydi. Kahvalti da yapmamis. Cinler tepemdeydi zaten. Kahvalti hazirladim. Yuzum bes karış. Kv ne oldu bir sorun mu var dedi. Yok saat erken ya yeni kalktim dedim. O kadar. Sizce bu normal bir davranis mi arkadaslar.
Oğlunun evi dediğin yer gelinin de evi oluyor doğal olarak sormanız lazım. Sizin oğlunuz olabilir ama orada eşide var yani saygı herşeyin temeli. Siz ne kadar karşıdakinin saygı duyarsanız o kadarda saygı görürsünüz. Valla konu sahibi benim için çok büyük problem önceden plan yapılmamışsa kimse için erken kalkıp kahvaltı hazırlayamam. Belki eşimle planım var belki misafirim var birgün önceden haber vermek zorundaSizi takdir edip konuya yorumuna geçeyim.
Bunda anormal olan ne Allah aşkına,oğlumun evine ctesi kahvaltıya 8'de de giderim geline mi soracam,assin suratını otursun suratını sevdiğim. Buda sorun degil,bakın bu kadar.kucuk sebeplerle huzur bozulmaz,öncesinde tartışma yasamissiniz tamam da,kadına düzgünce moralinizin niye bozuk olduğunu aciklayabilirsiniz.Yukarida ki arkadaş gibi hiçe sayiliyorsaniz bilemem,ama oğlumun evine giderken gelin,oğlum diye ayirmam kim denk gelirse onu ararım.
getirmedim. ben genelde oturup insan gibi konusma degil de, karsi tarafin anladigi dilden konusma taraftariyim.Onların yaptıgı tabıkı sınır bozucu fakat siz o parayı koymadan once konu hakkındakı rahatsızlıgınızı dıle getırmısmıydınız? Degılse , cok fevrı olmus. Aılesı ıcın esınıze soyledıklerınızdr cok agır geldi bana... bosanma sebebı neydı?
Valla ben arkadaşıma falan mesaj atarımSizce normal bir davranis mi. Kv esime mesaj atmis. Saat 09.45. Mesajda yazan şu. Kalktiniz mi size geliyorum. Yarim saat once farkli bir sebepten esimle tartismistik. Onu baska bir zaman uzun uzun anlatip fikrinizi alacagim. Esim de kalktik yazmis. Saat tam 10da yani mesajindan 15 dk sonra kv bizdeydi. Kahvalti da yapmamis. Cinler tepemdeydi zaten. Kahvalti hazirladim. Yuzum bes karış. Kv ne oldu bir sorun mu var dedi. Yok saat erken ya yeni kalktim dedim. O kadar. Sizce bu normal bir davranis mi arkadaslar.
Oglunuz olur insallah birisi de gelininize yuz verme suna der bakarsin oyle emeklerine yaziklar olsun boyle zihniyeteEşininiz demesi lazım anne yatıyoruz öğleden sonra gel diye eşinizden yüz buluyor demek ki
evliyken ben, evime bir ay tatile gelen eltimle kaynimin tabagina para koymustum aksam yemeginde,bana birkere bile ellerine saglik demeyip, ex' e kesene bereket dedikleri icin.
madem onun kesesine bereket, alin para yiyin dedim. tabi ki yedi duvel duydu bu yaptigimi.
yaydilar herkese... umrum olmadi. iyi ki de yapmisim, geriye bakiyorum da karsilik olarak yaptigim cirkefliklere minnettarim.
ee? acayip veilkkez duydun diye gecmisimi sileyim :))))(hayatımda duyduğum en acayip şeylerden.
ee? acayip veilkkez duydun diye gecmisimi sileyim :))))(
Ooo eşe bak
Enisteye saygılar
Yazarım cnm hele bı gelsinler. Şu aralar gelmez. Planım onlar gelmeden çamaşır makinasını, bulaşık makinasını çalıştırcam. Mutfaktan bı kaç raf indirim temizlicem. Bide salona sehpa üzerine saç boyarken kullandığımız şeffaf eldivenlerden koyucam.Neee ozwlsden mi biz nolucaz
Asıl senin zihniyetine yazıklar olsun bu ne hadsizlik? Sana ne benim oğlumdan kızımdan beddualı falan konuşuyosun ?Oglunuz olur insallah birisi de gelininize yuz verme suna der bakarsin oyle emeklerine yaziklar olsun boyle zihniyete
Sizi tebrik etmeye geldim.gitmediler :)) x'cigim seninde ellerine saglik tabii dedi kaynim ama yuzu un beyaziydi bunu derken..eltim gercekten yemek yapmadin mi diye sordu:))) kardesleri saka yapmisim gibi, disaridan soyleyecektik x boyle saka yapti diyip ciğ ciğ guldu falan. gercekten de disaridan soyleyip ziftlendiler ailecek. ben balkonda sigara ictim butun gece olayin sokuyla. bu saygisizligim karsisinda nasil gitmezler diye onlar adina utanip dertlendim
kardesleri o an bana bagirip beni bozsaydi neler yapacagimi biliyordu, mecburen sustu. gittiklerinde de konuyu o acmadi ben actim
senin ailen kadar bedavaci cibiliyetsiz baska aile tanimadim cok enteresan tiplersiniz dedim yuzune karsi. ozamanda bisey demedi.
yazarken urperdim suan. karabasan gibiymis ozamanlar. suan yalnizlik beni uzsede, boyle kalabaliktan bu yalnizligi tercih ederim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?