Cumartesi onda gelen kv

Dügün sabahı 10 da gelen kayınvalideden iyidir deyip bırakıyorum.bu kayınvalide ünv. Mezunu aklı basında bir insan (dı).bir de gelip oturup öglen yemek söylediler kendilerine.utanmadan size de söyleyelim mi diyorlar.biz daha kahvaltı yapmadık dedim.onları kovmamak için kendimi dısarı atmıştım.ilk ve büyüüük kavgamızı o gün yaptık esimle

Gayet normal esiniz onaylamis sorun esinde bence anladgm kadryla annesinin gelecegini soylememis

Hanginizin davranışını soruyorsunuz anlamadım ama, sizin yaptığınız çok ayıp.

Annesi mesaj attığında, müsait değilseniz eğer bunu söyleyebilirdi eşiniz.

Kayınvalidenizle ilgili olmayan bir konudan eşinizle tartışıp, yine eşinizin sebep olduğu yanlışın (ki yanlis da yok aslında, kadın haber vermis cunku. müsait degilseniz bunu esiniz söylemeliydi, kadının icine dogamaz değil mi?) acısını kayınvalidenizden çıkartmışsınız.

Saat 10 erken bir saat değil, normal kahvaltı saati.

Ayrıca gelen misafire o şekilde davranmak, terslenmek aşırı derecede ayıp geldi bana.

Ne desem, nereden tutsam elimde kaldı konu.
Malesef sizi haksiz buldum. Ben öyle davranmazdim da, hadi yanildim davrandım diyelim kendisinin gönlünü alirdim.

Oğlunun evi dediğin yer gelinin de evi oluyor doğal olarak sormanız lazım. Sizin oğlunuz olabilir ama orada eşide var yani saygı herşeyin temeli. Siz ne kadar karşıdakinin saygı duyarsanız o kadarda saygı görürsünüz. Valla konu sahibi benim için çok büyük problem önceden plan yapılmamışsa kimse için erken kalkıp kahvaltı hazırlayamam. Belki eşimle planım var belki misafirim var birgün önceden haber vermek zorunda

getirmedim. ben genelde oturup insan gibi konusma degil de, karsi tarafin anladigi dilden konusma taraftariyim.
kendimi asiri onemsedigimden enerjimi bosa harcamayi sevmem.

Ne ara böyle olduk , misafir sonuçta siz oğlunun eşi o oğlu ne var gelse yüz asmamalıydınız. Anne nihayetinde ne yaparsak yapalım hakkı ödenmez.. ileride sizinde gelininiz olabilir. bilmiyorum ben yüz asamam evime gelene..

Valla ben arkadaşıma falan mesaj atarım kv gelirken mesaj atması değişik geldi uyuyor olsanız bile uyanmazdiniz. Ancak eşiniz kalktık demiş. Ben eş tartismalarinin eve biri gelince ona da yansıtılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Eğer çok önemli bir durum yoksa haftasonu öğleden önce ziyaret edilmesi de doğru değil

Kendini bilen bi kadın kahvaltıya gelmez,kahvaltıya çağırır bence. O da mümkünse akşamdan haber verir. O yüzden ben sizi haklı buluyorum aslında,bizim evlerimiz karşılıklı. Her pazar kayınvalidede akşam yemeği yeriz yedi yıldır oluyor böyle bu durum,ben yedi yıldır davetle giderim. Aramazlarsa söylemezlerse gitmem.

Kayınvalide akşamları kesinlikle gelmez siz başbaşa oturmayı seviyorsunuz rahatsız ediyormuş gibi hissediyorum der hatta. Gelirse bi uğrar on dakikada kalkar otur diye de ısrar etmem.

Şuan yurtdışında o yüzden kpe 40 gün yemek hazırlıyorum o ayrı,onda da onun evine götürüyorum hergün misafir almak beni bunaltabilir ama pişirdiğim yemekten götürmek beni yormaz. Ne yapıp ne yapamayacağımı bildiğim için neye gönüllüysem onu yaparım. Buna eşim değil ben karar veririm çünkü BEN yapıyorum.

hayatımda duyduğum en acayip şeylerden.

Neee ozwlsden mi biz nolucaz
Yazarım cnm hele bı gelsinler. Şu aralar gelmez. Planım onlar gelmeden çamaşır makinasını, bulaşık makinasını çalıştırcam. Mutfaktan bı kaç raf indirim temizlicem. Bide salona sehpa üzerine saç boyarken kullandığımız şeffaf eldivenlerden koyucam.

Evi çok mu yakin kadın aramadan önce hazırlanmış sanırım nasıl olsa kabul edecekler kafasında

Annem beni arasa bende müsait değiliz diyemezdim acikcasi

Anlamıyorum buradaki kadınları. Neden kendinizi hizmetçi görüyorsunuz. İlla siz mi yapmak zorundasınız eşleriniz sakat mı? Kadın olduğunuz için hizmeti siz yapmak zorunda değilsiniz bilmiyorsunuz herhalde

Başlarda benimkilerde öyleydi ama kavga dövüş öğrettim hafta sonu benim eşim pazar çalışmıyor aramalarına bile taamulum yok biliyorlar nadir belki ararlar bir şey varsa yoksa gelemezler gelseler de duvar gibi yüzümle karşılaşırlar eşine durumu uygun dille anlamıyorsa anlayacağı dilden anlat iletsin

Oglunuz olur insallah birisi de gelininize yuz verme suna der bakarsin oyle emeklerine yaziklar olsun boyle zihniyete
Asıl senin zihniyetine yazıklar olsun bu ne hadsizlik? Sana ne benim oğlumdan kızımdan beddualı falan konuşuyosun ?

Valla bizimkiler sabah otobüsüyle gelirlerdi 7 olmadan, onlara hoşgeldiniz elimi yüzümü yıkayıp geliyorum derdim, sonra beraberce kahvaltı yapardık. Tuhaf gelmezdi bana hiç.

Sizi tebrik etmeye geldim.
Gerçekten önceki mesajınız ders niteliğinde bence.
Siz iyi niyetle güler yüzle evinizde misafir ağırlıyorsanız ve verilen karşılık buysa,dibine kadar haketmişler.
Ayrıca kendi kendinizi yemeyip gereğini ince bir şekilde yapmanız da çok hoş.
Kabalaşmak,eşle kavga etmek vb hareketlerin yanında gayet layık bir cevap olmuş.
Hep derim insan kendine değer verecek önce,layık olmadığı şeylere katlanmayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…