Cumartesi. Biraz saygi olur ya. Onceden sorulmaz mi allah askina. Musaitseniz kahvaltiya gelcem diye. Kalktiysaniz geliyorum nedir.7 de kapıya dayanmamıskı 10 cok erken bı saat degıl
Cumartesi. Biraz saygi olur ya. Onceden sorulmaz mi allah askina. Musaitseniz kahvaltiya gelcem diye. Kalktiysaniz geliyorum nedir.
Yok her hafta ayni terane. Ama arayip bi saat sonra gelirdi normalde. Damadina beni birak demis arabayla geldi bu sefer. Bugun de bizdeydi. Bir surat bir afra bir tafra. Dun de şen şakrak ayrilmisti. Ki suratim ona da degildi. Mal kocama sinirliydim. Tum haftasonu kavga ettik zaten. Ama hersey hanimefendiyle alakali olmak zorumda ya.Bence fazla büyütmüşsünüz. Ama bu kayınvalidenize daha önceden ne kadar dolu olduğunuza da bağlı tabi. Başka sorunlarınız olduysa buna takılırsınız.
Şahsen ben kayınvalidemin eşimi aramasına bozulmam ne farkeder ki. Kadın evde sıkılmış gidip beraber bi kahvaltı yapalım diye düşünmüş olabilir. Saat 10 da geç bi saat değil bence. Yakın oturuyorsa 15 dk sonra gelmesi de normal. E bi de yabancı değil ki o gelince de normal kahvaltılıkları koyarsın ortaya bi çay demler içersiniz. Hiçbi yerinde bozulacak bir şey göremiyorum
Aslinda kadina degildi surat ama yarim saat once kavga etmisiz. Maalesef gulemedim aaa sen mi geldin diye. Sonra sonra acildim. Iyi ayrildik zaten. Hersey onunla alakali olmak zorunda degil ki. Bugun de geldi zaten. Hatta sabah onda ne yapiyorsunuz diye aradi. Ne oldu dedi benim hödük koca. Ne olacak da oylesine aradim dedi. Bu kv haftasonu bize rahat vermiyor. Bugun de aksam geldi. Aha daha simdi cikti evden. Bir afra bir tafra gormen gerek.Kendi annen olsaydi yapan ve esin boyle davransaydi?
Yani hak verdim ama tutum yanlis. Esinin annesi gelmis kadin artik ustelik sorup gelmis. Kadina surat yapacagina hoduk kocana kizsaydin bana sormadan ne kalktik ne musaitiz diyosun diye.
Kayinvalide degilim, bu tarz olaylari da sevmem ama bu konuda hak veremedim.
Soyle dedim. Saat erken ya daha yeni uyandim. Ondan suratim asik gibi gelmistir. Benim kv mesaji almis. Bugun sabahtan gene aradi ne yaptigimizi merak etmis. Aksam da bizdeydi. Surati asik asik oturdu. Simdi kalkti gitti.Bana değilse "Anne bugun cumartesi izin gunumuz daha yatiyoruz telin sesine uyandik" derim mesaji alir zaten.
Kendi annem hayatta degil o yuzden zaten butun bu kiyaslayamamalar o yuzden bu kadar uzerime geliyorlar. Ama ailemin geri kalani asla boyle bir dusuncesizlik yapmazlar. Yapmadilar yillardir. Bi kv zaten ondan baska huzur kaciran yok.Kendi annen olsaydi yapan ve esin boyle davransaydi?
Yani hak verdim ama tutum yanlis. Esinin annesi gelmis kadin artik ustelik sorup gelmis. Kadina surat yapacagina hoduk kocana kizsaydin bana sormadan ne kalktik ne musaitiz diyosun diye.
Kayinvalide degilim, bu tarz olaylari da sevmem ama bu konuda hak veremedim.
Kızıyla mı yaşıyor?Aslinda kadina degildi surat ama yarim saat once kavga etmisiz. Maalesef gulemedim aaa sen mi geldin diye. Sonra sonra acildim. Iyi ayrildik zaten. Hersey onunla alakali olmak zorunda degil ki. Bugun de geldi zaten. Hatta sabah onda ne yapiyorsunuz diye aradi. Ne oldu dedi benim hödük koca. Ne olacak da oylesine aradim dedi. Bu kv haftasonu bize rahat vermiyor. Bugun de aksam geldi. Aha daha simdi cikti evden. Bir afra bir tafra gormen gerek.
Hayir esiyle.Kızıyla mı yaşıyor?
Ben de kızıyla yaşıyor da haftasonu karı kocayı başbaşa bırakmaya çalışıyor sanmıştım. Bütün haftasonu sizde olması çok saçma o zaman. Eşinle konuş, bir sonraki haftasonu direkt müsait değiliz desin.Hayir esiyle.
Kendini bilen birisi zaten o saatte o duruma kendini düşürmez.Sizce normal bir davranis mi. Kv esime mesaj atmis. Saat 09.45. Mesajda yazan şu. Kalktiniz mi size geliyorum. Yarim saat once farkli bir sebepten esimle tartismistik. Onu baska bir zaman uzun uzun anlatip fikrinizi alacagim. Esim de kalktik yazmis. Saat tam 10da yani mesajindan 15 dk sonra kv bizdeydi. Kahvalti da yapmamis. Cinler tepemdeydi zaten. Kahvalti hazirladim. Yuzum bes karış. Kv ne oldu bir sorun mu var dedi. Yok saat erken ya yeni kalktim dedim. O kadar. Sizce bu normal bir davranis mi arkadaslar.
Yok canim ne mumkun. Anaci benim hödük. Super otesi anaci hem de. Oyle birsey soylesem yeni kavga konusu vermis olurum eline.Ben de kızıyla yaşıyor da haftasonu karı kocayı başbaşa bırakmaya çalışıyor sanmıştım. Bütün haftasonu sizde olması çok saçma o zaman. Eşinle konuş, bir sonraki haftasonu direkt müsait değiliz desin.
Bugun gene geldi. Bir afra bir tafra gormen gerek. Dunku suratim da direkt ona degildi aslinda. Benim hodukle kavga ettigimiz icin onaydi. Hemen toparlanamam ben. Kv sorunca da sabah erken ya yeni uyandim ondan dedim. Bugun iki kelime konusmadi benimle. Nasil mesafeli. Tavir yapmam evden uzaklastirmadi. Geldi ama surat yapti. Hay allahim ya. Bu sabah da aradi napiyorsunuz diye. Durtmeden duramiyor.Kendini bilen birisi zaten o saatte o duruma kendini düşürmez.
Yok duramaz onlar.Bugun gene geldi. Bir afra bir tafra gormen gerek. Dunku suratim da direkt ona degildi aslinda. Benim hodukle kavga ettigimiz icin onaydi. Hemen toparlanamam ben. Kv sorunca da sabah erken ya yeni uyandim ondan dedim. Bugun iki kelime konusmadi benimle. Nasil mesafeli. Tavir yapmam evden uzaklastirmadi. Geldi ama surat yapti. Hay allahim ya. Bu sabah da aradi napiyorsunuz diye. Durtmeden duramiyor.
Her hafta ayni durum. Bu sefer daha erken geldi. Aradi 15 dk sonra bizdeydi. Eskiden 1 saat filan musade ederdi toplanmamiza. Bu sefer sabahin korunde geldi.Sürekli mi yapıyor bunu ? Sürekli ise yanlş bi durum..ama değil ilk ise olablir yani oğlu sonuçta hep beraber kahvaltı yapmak istemiş olablr..bence siz eşinizle sorun yaşadığınz için biraz gergin biraz hassas olablirsz..yoksa o kadar büyütlck bişey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?