Cumartesi onda gelen kv

Seni tebrik ediyorum.
Şu para mevzunu iyi ki yazdın aklımda bulunsun bigün lazım olursa bende yapıcam.

Valla geçen haftada kv bizi saat 09:00 da aradı ne yapıyorsunuz diyor o saatte ne yapılır allah aşkına ya

Yakin oturuyorsa sacma o saatde onceden sozlesmisizdir kahvalti yapicaz diye tamam ama ne gerek var ki sabah saatlerinde gelmeye gorusmek istiyorsa oglen arasin musaitseniz gelicem desin normali budur

çok saygısızsınız..kaynanan size kahvaltıya gelmiş.neticede altı üstü kahvaltı ve eşinin annesi..benimsememişsin kaynananı..ama senin annen gelse kucak açarsın..aslında kaynanan da hata neden geliyor ki..evlat evlendimi uzak durmalı..ben olsam kaynanan yerinde senin yüzüne bakmam..

Asıl senin zihniyetine yazıklar olsun bu ne hadsizlik? Sana ne benim oğlumdan kızımdan beddualı falan konuşuyosun ?
Oglun olur insallah dedim bedduami bu nie korktun kotu gelinsin de basina gelir diyemi besle buyut evladini hadsizin biri gelsin yüz verme desin oylemi nasi dusunuyorsan öyle yasa insallah HADSIZ

Gizz agzin bal yesin evlatlarin hayirli olsun insallah ataya Anaya saygi bilsinler insallah

Şahsen ben hatasıyla günahıyla severim kayınvalidemi. Evet çat kapı gibi oluyor 15dk önceden haber vermek ama ben sorun etmiyorum ya. Bana habersiz gelirler genelde, yataktan kalktığım çok olmuştur. Eşimin annesi sonuçta, hem eşim arada diye hem büyüğüm diye hem çocuklarımın babaannesi diye saygı duyuyorum. Gelince eksiğimi aramıyorsa, laf sokuşturmuyorsa gelsin yensin içisin yani

Bence Normal değil ama şu durumda degil EĞER her hafta sonu erkenden arayip bunu yapıyorsa. Zaten bunu normal bulanlarda oğluşu olan geleceğin kv adaylarıdır.

Bknz ;

Son düzenleme:
Oglun olur insallah dedim bedduami bu nie korktun kotu gelinsin de basina gelir diyemi besle buyut evladini hadsizin biri gelsin yüz verme desin oylemi nasi dusunuyorsan öyle yasa insallah HADSIZ
Canım ben oğlumda olsa annem de olsa gelinim de olsa saygısızca çat kapı haftaiçi çalışan insanların evine haftasonu sabahın köründe saygısızca gitmem sen yorma o tatlı kafanı

Süpersin

Allah Allah gerçekten çok saskinim kv olmada hayatta ne olursan ol empati kurmasını bilirsen o kişinin annen oldugunu düşün var mi sorun yok dimi ama konu kv olunca cinler tepenize çıkıyor.Ne diyelim etme bulma dunyasi

Kendi anneniz gelseydi ona da surat asar mıydınız yoksa envai çeşit kahvaltı tabakları hava da mı uçuşurdu ?
Kusura bakmayin bana sormamissiniz ama bu sitede boyle bisey var anneniz olsa bilmem ne?en ufak biseyde bosa bunu oglum diyen birini neden annemle bir tuta

Kusura bakmayin bana sormamissiniz ama bu sitede boyle bisey var anneniz olsa bilmem ne?en ufak biseyde bosa bunu oglum diyen birini neden annemle bir tuta
Şahsen benim anneciğim önceden haber vermeden kahvaltıya 15 dk önceden gelmedi. Düşüncelidir canım annem :) düşüncesiz kvler sıkıntı zaten konu annem kaynanam değil. Annem çat kapı gelse eşim de rahatsız olmakta haklıdır derim

Kv yi haklı bulanlar, ilerde oğlunun evine baskına gider gibi gidecek olan geleceğin kv adaylarıdır yahu bu kadar belli etmeyin niyetinizi. Sonra gelinler “ hoopp hemşerim nereye?” deyince söyleniyorsunuz.
Bir gün önce haber vermek bu kadar zor mu? Acil durum olur çat kapı gidersin ayrı. Ama kv niyet farklı, niyeti “burası benim oğlumun evi, sen kim oluyorsun”u hissettirmek.
Konu sahibi sen haklısın. Kocanın senin hissettiğini hissetmesi için kısasa kısas yapman lazım. Kocandan habersiz çağır kız sülaleni eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…