cüzdanda Unutulan prezervatif !!!

Ya bende cuzdanımda prezervatıf tasıyorum ama kocamda tasısa suphelenmem ondan cunku bende tasıyorum bazen ıkı gunlugune bıyere kacarken bebek esyası hazırlamaktan onları hep almayı unutuyoruz cuzdan garantı duye dusundum ama sızın anlattıgınız bıldıgınız yabancı toka ve sac telı ve cuzdan yenı ne ara unutuldu esınız bencede yalancı
Sizin Taşıma nedeniniz belli,kullanıyorsunuz oysaki ben hiç kullanmadım

Aldatma yaşanan bir evde çocuk büyütmek istemem, başka bir kadın kokusu girer o eve.
Her türlü aile ilişkisi içinde başka bir mefes de vardır gözle görülmeyen çünkü.
En sağlıklısı, annenin mutlu ve güvenilir bir ortamda yaşamasıdır bence.

Boy boy torunum olsun, çocuğum değil torunum; fiziki bir şiddet ya da en ufacık aldatma girişiminde 80lik dedeyi boşarım.
Bana el kaldıran ya da başka tene heyecan duyan, yanımda nefes alamaz.

Ha diğer şeylerde ise bünyem alıyor valla, çekiyorum çektiriyorum da gayet güzel:))
Eskiden kınardım nasıl devam ediyorlar diye ama herkesin bünyesi de midesi de yumuşak karnı da başka, 30lu yaşlar bunu öğretti bana.

Yani eşimin başkasına aşık olmasını, başkasıyla ilişki yaşamak istemesini, üzülsem bile kabul edebilirim. Benden boşanıp gidip istediği yerde istediğini yapabilir. Zorluk bile çıkartmam. Ama benim yıkadığım donunu gidip başka yerde çıkartıp, bir de gelip benim yatağıma yatmaya kalkışırsa, onu donunu bile satacak hale getiririm açıkçası.

Her evliliğin dinamiği farklı, her insan başka, ilişki başka. Ben de sizin gibiyim aslında, dayak ve aldatma olmadı ama bazı hatalarını affettirmeye çalışıyor şu an. Becerebilirse ne ala, beceremezse yollarımıza ayrılırız ne yapalım. Ben de kınadığım çok şeyi yaptım, ama aptal yerine konmak berbat birşey olmalı.

herkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Hamilelik ve sonrasinda yaşadığımız şiddetli kavgalar,hakaretler ve gördüğüm bazı kafa karıştırıcı şeylerden dolayı evimi ayırmıştım,7 ay oluyor.Son iki haftadır eşim her şeyi çözebiliriz deyip barışmak için Israr ediyor fakat ben kabul etmiş olmama rağmen içim soğumuyor,olmuyor.her şeyi affetsem cüzdanında bulduğum prezervatifi unutamıyorum.Az önce sordum tekrar o prezervatif neden cüzdanındaydı diye.. Eskilerden kalmış bir şeydi cüzdana ne zaman ne amaçla koyduğumu bilmiyorum diyor.prezervatif kullandığımız bişey değilken evde çok önceden Şerit halinde 3-4 adet görmüştüm ama cüzdsndaki tekti.Önce dedi ki cüzdanın bozuk para yerini kullanmıyordum oraya koymuş unutmuşum,iki dk sobra diyor neden koyduğumu unutmuşum.Bu arada evleneli 1.5 yıl olmuştu o ara,cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde! Aptal mi sanıyor bu adam beni hanımlar tokatlayın beni lütfen bu adam aldattı beni değil mi ? Ve salak yerine koyuyor değil mi !!!

Ha ayrıca Bulduğum sadece prezervatif değildi evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum vE hamileydim

Söylediğim için üzgünüm ama evet şüphelerinizde haklısınız ne yazık ki aldatmış. Siz bilirsiniz içinize siniyorsa affedin. Ya da yem atın konuşturun. Hamile iken aldattığını biliyorum söylemeni bekledim bunca zaman ama söylemedin gibi

Evli bir adam cüzdanında, üzerinde ya da arabasında prezervatif taşımaz.
Taşımamalı yani...
Hele ki bir de karısı hamileyse hiç işi olmamalı yani ...

Zor yaaa
Acaba hamileyken uzak mı durdunuz eşinizden? Cinsel anlamda yani?
Ya ben bilememekle birlikte, yani gözü dışardaysa her akşam sevişseniz yine gider aldatır yani di mi?
Bilemiyorum ... 😞
Ben hep gebeyken de ihmal etmedim , doğuma kadar haftada bir. Doğumdan sonra da 40 gün ara, ama sonra 2-3 haftada 1 de olsa ilk 5 ay hep istemesem de ilişkiyi ihmal etmedim, sonra yüzüme vurmasın diye...

Siz de bir değişiksiniz valla:confused:
Başkası görse meselesi değil de, çantamda her şey olur ama bir tek prezervatif koymak aklıma gelmezdi.
Ee canım 4aylık bebeye kardeş gelmesin bide gittiğimiz yerlerdr kardeş olmayalım diye mecbur taşıyoruz :KK53: :deli:

Yani eşimin başkasına aşık olmasını, başkasıyla ilişki yaşamak istemesini, üzülsem bile kabul edebilirim. Benden boşanıp gidip istediği yerde istediğini yapabilir. Zorluk bile çıkartmam. Ama benim yıkadığım donunu gidip başka yerde çıkartıp, bir de gelip benim yatağıma yatmaya kalkışırsa, onu donunu bile satacak hale getiririm açıkçası.

Her evliliğin dinamiği farklı, her insan başka, ilişki başka. Ben de sizin gibiyim aslında, dayak ve aldatma olmadı ama bazı hatalarını affettirmeye çalışıyor şu an. Becerebilirse ne ala, beceremezse yollarımıza ayrılırız ne yapalım. Ben de kınadığım çok şeyi yaptım, ama aptal yerine konmak berbat birşey olmalı.
Hay ağzına sağlık, aynı pencereden bakıyoruz bu konuya.
Başkasına aşık olmak, çok can acıtsa da sessiz sedasız hüzünlü bir elvedayı hakeder bence de.
Amma velakin, şu 2 dklık zevk için onca emeği, yemini hatta bir hayatı çöpe atanlar var ya...
İbreti alem yapmalı onları.

Umarım eşiniz size kendini affettirebilir, ilk sevdiğiniz haline geri dönebilir.
Çaba varsa, sonu güzel gelir mutlaka.
İnsanoğlu neleri yapmam etmem derse, onunla cebelleşir.
Kandırılmak, aptal yerine konmak vs; bırakın evliliği hiçbir ortaklık ya da ilişkide bulunmaması gereken bir ahlakdışı durumdur.
:KK43::KK43::KK43:

Alışverişte cüzdan yere düşse içindekiler dağılsa yada çalınsa içindekilere bakıyorsun ce eee :KK53:
Yok öyle bi gözünde ki 5.kattsn düşse asls görünmez:deli: sex and the citydeki samantha aklıma geldı dubaide prezervatifleri yere sacılmıstıda araplar bunu taşa tutacaklardı ahaha:rolleyes::KK53::KK70:

Zor yaaa
Ya ben bilememekle birlikte, yani gözü dışardaysa her akşam sevişseniz yine gider aldatır yani di mi?
Bilemiyorum ... 😞
Ben hep gebeyken de ihmal etmedim , doğuma kadar haftada bir. Doğumdan sonra da 40 gün ara, ama sonra 2-3 haftada 1 de olsa ilk 5 ay hep istemesem de ilişkiyi ihmal etmedim, sonra yüzüme vurmasın diye...
Bu söylediğinize katiyen katılmıyorum, alıntıladığınız için cevap vereceğim.
Aldatılmanın sebebi olamaz, ihmal vs bunlar hep kadına yüklenen suçlar.
Ben iki hamileliğimde(ikisi üst üste geldi lohusalık da derken 2 sene nerdeyse) kardeş kardeş yattım yani.
Aldatılsaydım bile benim suçum asla demezdim, onun şerefsizliği derdim.
Keza, cinsel münasebette bulunmamak aldatma sebebi ise, çok yorgun olarak dünyaya gelmiş bir jenerasyon var totolarını kaldıramıyorlar.
E topluca o kadınlar olarak aldatalım adamları, bakın bakalım neler oluyor../

Zor yaaa
Bilemiyorum ... 😞
Hamileliğim riskliydi yasağım vardı ama yine de gerekçe olamaz bence.

Özürleri de kabahatinden büyük ayrıca deli olmamak işten değil.Öyle Saçma Şeyler uyduruyor ki ben miyim fesat diyprum

Çok güldüm ya maşallah Allah arttırsın.
Biz de çekirdek çitleyip dizi izleyelim işte naparsın, iki çocuklu hayat :KK70:
Valla bu bebe ıkı yasını bıtırmeden double korunmaya devam hem hap kullanıyorum hem prezervatıf allah ssns kolaylık versın yasları cok yakın:dua:

Bu söylediğinize katiyen katılmıyorum, alıntıladığınız için cevap vereceğim.
Aldatılmanın sebebi olamaz, ihmal vs bunlar hep kadına yüklenen suçlar.
Ben iki hamileliğimde(ikisi üst üste geldi lohusalık da derken 2 sene nerdeyse) kardeş kardeş yattım yani.
Aldatılsaydım bile benim suçum asla demezdim, onun şerefsizliği derdim.
Keza, cinsel münasebette bulunmamak aldatma sebebi ise, çok yorgun olarak dünyaya gelmiş bir jenerasyon var totolarını kaldıramıyorlar.
E topluca o kadınlar olarak aldatalım adamları, bakın bakalım neler oluyor../
Benim eşim alman ,
Bunun bir çözüm getireceğini düşünmüyorum..
Farkındaysanız zaten ben de dedim ki aldatacak kişi her şekilde aldatır sanırım, yani hergğn birlikte olsan da yapar sanırım dedim.
Ben yine de eşimi ihmal etmemeye çalıştım, bu sadece eşim için değil, bizim ilişkimiz içindi .
Hamilelikte de risk yoksa zaten ilişkiyi yanlış bulmuyor doktorlar. Aksine yararı var, doğanın kanunu.

Hamileliğim riskliydi yasağım vardı ama yine de gerekçe olamaz bence.

Özürleri de kabahatinden büyük ayrıca deli olmamak işten değil.Öyle Saçma Şeyler uyduruyor ki ben miyim fesat diyprum
Siz kararınızu verin bilemiyorum.
Diyorum ya yepacak adam hergece birlikte olsanız da yine yapar.
Ama nası salaklıktır cüzdanda brakmak arkadaş.
Bi de siz onun çocuguna hamileyken yani...
ya bazen baya enayi gibi hissediyorum biz kadınları.
Neyse...

Bi kere de ben böyle bulmuştum bi çantada baya carlamıştım, sonra benim bi önceki tatilde onu bavula koyduğum ortaya çıkmıştı susup oturmuştum 😂

Back
X