2,5 yıldır evliyiz.çocuğumuz olmadı.sorun var(?).bir kere aşılama tedavisi yapıldı tutmadı.gittiğimiz tüm doktorlar normal yolla bebek sahibi olmamız zor dedi.tüp bebek tedavisi önerdiler.gittiğimiz merkezde doktor orgametril,folbiol ve corasprin verdi.eşim ve bana çeşitli testler yaptırmamızı istedi.adetin 2.günü ise başka testleri yapın 3.günü gelin dedi.adetin 2.günü test yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim.adet kanaması olarak düşündüğüm meğer düşükmüş
doktor cvd paneli testi yaptırmamızı önerdi.neden düşük olduğunu öğrenmeye yardımcı oluyor heralde
sorun(?) bende rahimde ve tüplerde sorun var.polikistik over de olduğumu yeni öğrendim.2 ayda bir hamile kalma şansım varmış...
Bu CVD paneli testi daha önce yaptıran,bilgisi olan varsa lütfen yardımınızı bekliyorum.
2,5 yıldır normal gebe kalamazken tam tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kaldım ve düşük oldu ?
acaba bu orgametril,folbiol ve corasprin ilaçlar mı hamile kalmamı sağladı ?
bilgilerinizi,tecrübelerinizi,düşüncelerinizi,görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür.

sorun(?) bende rahimde ve tüplerde sorun var.polikistik over de olduğumu yeni öğrendim.2 ayda bir hamile kalma şansım varmış...
Bu CVD paneli testi daha önce yaptıran,bilgisi olan varsa lütfen yardımınızı bekliyorum.
2,5 yıldır normal gebe kalamazken tam tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kaldım ve düşük oldu ?
acaba bu orgametril,folbiol ve corasprin ilaçlar mı hamile kalmamı sağladı ?
bilgilerinizi,tecrübelerinizi,düşüncelerinizi,görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür.