cyclo kullananlar lütfen bi bakar mısınız

hayye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
143
30
118
35
Hatay
mrh.arkdaşlar erken menapoz nedeniyle adet olamıyordum cyclo kullannca ilaçbitiminde 4 sonra adet oluyordum bu bile rahatlatıyor beni.ancak bu ay ilaç bitiminden 2 sonra yani dün lekelenme kahverengi pembe karışımı şeklinde peçeteyle silinecek kadar az geldi adet oluyorum sandım fakat sonu gelmedi allahım genemi menapoz geldi sıkıntıdan ölecem lütfen yaşayanınız var mı bu durumu

gebe olma ihtimaliniz var mı test yaptırdınız mı?bende aynı dertten muzdaribim bnm fsh:64 lh:42 sizin değerleriniz kaç öğrenebilir miyim?

gebe olma ihtimaliniz var mı test yaptırdınız mı?bende aynı dertten muzdaribim bnm fsh:64 lh:42 sizin değerleriniz kaç öğrenebilir miyim?

canm benm ilk öğrendiğimde fsh 75 sonra 19 sonra 24 olmuştu.allahıma şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrendim allah size de nasip eder inş.şu an çok şaşkınım çünkü tüp bebek bile olmaz denmişti takdir allahın

çok ama çok sevindim sizin adınıza sizin halinizi ben çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ama mutlu sona erişmişsiniz Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip eder inşaallah Böyle güzel haberleri duydukça bnmde umudum daha da artıyor bu arada kaç yaşındasınız kaç yıldır erken menopoz hastasısınız değerlerinizi nasıl düşürdünüz kullandığınız kür ya da ilaçlar var mı bilgi verirseniz çok sevinirim??

çok teşk ederim cnm 32 yaşındayım 1 yıldır düzensiz adet oluyorum.menapoz aklımın ucundan dahi geçmezdi.tam çocuk düşündümüz ay adet olmayaınca hamilelik sandım fakat sonuçlar menapoz dedi.3 aydır mücadele ediyorum hem de canla başla yüreğim hiç kabuletmedi olumsuzluğu hep int.araştırdım hayıt çayı içtim 1 ve sonrasında incir kürü ve havuç kürü içtim.bu sefer adet olmayınca menapoz gene dedim derken sonuç pozitifti.ama dr inanmıyor ta ki keseyi ve kalp atışını duyana kadar açıkçası ben de inanmıyorum yarın randevum var bakalım hayırlısı.allah herkese size de nasip etsin

bende bu hastalığı 4 5 yıldır çekiyorum şuan 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende ilk duyduğumda ki yaşım çok gençti kulaklarıma inanamadım annem hala adet olurken ben olamıyordum ama zamanla kabullendim bunun benim için bir imtihan olduğunu düşündüm ve sabırla beklemeyi öğrendim.Ayrıca geçen aylarda haşimato hastası olduğumu da öğrenince bir kez daha yıkıldım ama Rabbim bütün bu güçlüklerden sonra feraha kavuşturacak buna inanıyorum.. ilaçsız adet olamıyorum cyclo progynova kullanıyorum birkaç birkisel kür denemem oldu ama faydasını görmeyince yapma şevkimde kalmıyor açıkçası ama sizden aldığım bu güzel haberle hayıt çayına başlamaya karar verdim.Bebeğinizle ilgili güzel haberleri buradan paylaşırsanız büyük bir zevkle takip ederim.hamilelerin duaları kabul olurmuş duanızı eksik etmeyin)

canm benm allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez sizi çok iyi anlıyorum aynı duygularını hatta daha beterini duydum yaşadım.güçlü ol pes etme.ben çok ümitsiz vaakaydım hiç yumurtam kalmamıştı senn yaşında bana göre çok küçük bu yüzde inanıyorum sen de güzel haberlerini vereceksin ama mücade edeceksin .biz bu gün keseyi gördük.haftaya inş.kalp atışlarını duyarız.allahım gece gündüz dua ediyorum kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

okadar sevindim ki bende erken menopoz fsh 30 ama ultrasonda follikül var .ama fsh yüksek olunca tüp bebeğe başlayamadık .senin bu durumuna çok sevindim.allah bizede nasip eder inşallah

okadar sevindim ki bende erken menopoz fsh 30 ama ultrasonda follikül var .ama fsh yüksek olunca tüp bebeğe başlayamadık .senin bu durumuna çok sevindim.allah bizede nasip eder inşallah

amin cnm olumsuz hiç bir sonuca sakın takılma .bak ne güzel follikül varmış.bana dr.hep söylüyordu follilül var diye ama testler kötüydü.önemli olan olması.belki zayıftır.bunn da çaresi vardır.canını sıkma.benm durumum daha kötüydü okumuşsundur yazdıklarımı.

canım okuyamadım anlatır mısın kaç yıldır olmamıştı çocuğun tüp denedin mi ve ne yaptın fsh düşürmek için kaç fsh ile kaldın çok soru sordum sanırım seni okuyunca öyle umutlandım ki

kusura bakma yeni gördüm doğal yolla hamile kaldım.tüp hiç denemdik .ama olmasaydı bu ay tüp merkezine gidecektim açıkçası.hayıt çayı ile fsh düştü ve incir havuç kürü ile de yumurtalıkları geliştirdi sanırım arttırdı. 3 aydır fsh öğrendim ve çocuk düşünüyordk.1 yıldır adet düzensizliği vardı ama çocuk istemiyorduk bu yüzden farkedemedik bendeki durumu.

Canım o kadar sevindim ki ben de 4 ay önce öğrendim kaç fsh ile kaldın acaba.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin sana

Canım o kadar sevindim ki ben de 4 ay önce öğrendim kaç fsh ile kaldın acaba.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin sana

saol cnm allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin .ilk öğrendiğimde fsh 75, 2.ay 19 hamile kaldığım ay 24 tü

demek ki fsh yüksek olsa da hamile kalınabiliyormuş.bazen doktorları dinliyorum internet filan çok moralim bozuluyor.tamam şansımız az ama biz de anne olabiliriz ben böyle düşünüyorum.inşallah ben de burada hamile olduğumu söylerim .allahım herkesle beraber bana da hayırlı evlet noluuuuur

saol cnm allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin .ilk öğrendiğimde fsh 75, 2.ay 19 hamile kaldığım ay 24 tü

Arkadasim okadar umut oldunki bana..benimde fsh yuksek 89 a kadar cikti.26 yasindayimm..yumurtam yok drlar cok umutsuz konusuyolar..aglamaktan gözümde yas kalmadiiii..

Arkadasim okadar umut oldunki bana..benimde fsh yuksek 89 a kadar cikti.26 yasindayimm..yumurtam yok drlar cok umutsuz konusuyolar..aglamaktan gözümde yas kalmadiiii..

birbirimizi belki de en iyi biz anlarız.bazı kadınlar 40 ına kadar doğururken gencecik yaşta bunu gördük umarım bu imtihanımızı atlatırız umutsuz olmayalım .ilk gittiğim doktorum dün bi hastam geldi fsh si 30 du hamile kalmış olabilir neden olmasın demişti.verecek olan allah canım

canım peki bu ilacı kullanırken hamilelik belirtin oldumu hissettin mi bişeyler

canım peki bu ilacı kullanırken hamilelik belirtin oldumu hissettin mi bişeyler

evet bu ilacı kullanırken hamile kalmıştım.hiç bi şey hissetmedim çünkü yüksek fsh olunca da baş dönmesi ve mide bulantıları olduğundan fark edemedim.ilaç bitip adet olmayınca şüphelendim ve test yaptım.darısı sizlere olsun inş.

canım hanigi ilacı kullandın anlamadım..fsh ilaç vermiyolar..

ezgim çok şanslısın senin gittiğin dr lar ne kadar umutlu konuşmuş.benimkiler çok umutsuzlar..vah vah daha çok gençsin diyo bana.yumurta satın al yurt dışından diyo...depresyona soktular beni yaaa..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…