cyclo kullananlar lütfen bi bakar mısınız

allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım inşallah...bizlere moral oldu..dua et bizlere..

allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım inşallah...bizlere moral oldu..dua et bizlere..

Dualarım sizinle:) inşallah sizlerinde güzel haberlerini duyarım ama sakın moralinizi bozmayın ve düzenli tedaviden vazgeçmeyin tabiki dualarda çok öenmli bol bol güzel dualar edin Allah inşallah isteyen herkese nasip eder:)

Canim bende bu ilaci kullaniyorum adet olmadim daha biteli 5 gun olacak.korkuyorum

Ne guzel ayni durum bende de sizler bize umut oluyorsunuz iyiki yazmissiniz buraya ne zamandan beri erken menepozdunuz

Hamcocugunuz oldumu nedir duruml
c

Ayni benim gittigim doktorlar da boyle konustu. Bosuna tüp bebek bile deneme dediler
ezgim çok şanslısın senin gittiğin dr lar ne kadar umutlu konuşmuş.benimkiler çok umutsuzlar..vah vah daha çok gençsin diyo bana.yumurta satın al yurt dışından diyo...depresyona soktular beni yaaa..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…