cyclo kullananlar lütfen bi bakar mısınız

canım hanigi ilacı kullandın anlamadım..fsh ilaç vermiyolar..

Canim arkadaş cyclo prognova dan bahsediyor.bende kullanıyorum bu ilacı doktorum yazdı.östrojen hormonu ilacı bizde eksik olduğu için.bana doktor bu ilacı kullan incir ye dedi.

canım bak ne buldum umutsuz olmayalım bak bir üye ne demişşşş

slm hanımlar benim 1.5 yaşında bir oğlum var bebeğim olmadan önce fsh hormonu yüksekliğinden dolayı bebeğin olmaz demişlerdi doktorlar menepoza girmişsin diye bütün hayallerimi suya düşürmüşlerdi ama ALLAHIMA şükürler olsun ki bi oğlum var ama fsh yine başıma bela kurtulamadım gitti yine aynı dert baya yüksek daha önce kullanmadığım kür kalmamıştı düşürmek için eğer bildiğiniz bişey varsa benimle paylaşır mısınız (bu arada fsh yüksek olan hanımlar sakın umutsuzluğa kapılmayın BENİM FSH 64 TÜ kürler falan derken düşürdüm ve OĞLUMA kavuştum inşallah burada yazdıklarım sizede umut olur ve umudunuzu hiç bir şekilde kaybetmezsiniz )

Böyle şeyler okuyunca inan dunyam aydinlaniyor sanki...hayali bile güzel:) darisi hepimizin başına inşallah.

Merhaba bende 6 ay boyunca cyclo-progynova kullandım. Benim adetlerim hem uzun hemde çok yoğun geçiyordu. bu ilaçla hem süresi hemde yoğunluğu azaldı. Doktorum bırakmadan tedaviye devam etmemi söylemişti. ama herkes bırak kullanma diye bana uyarılarda bulundu. ben doktorumu dinledim kullandım. 2 ay içmedim bu süredede soğan kürünü bir kere uyguladım. Benim ayrıca bir 6cm myom birde 4,5 cm çikilota kistim var. Ama çok şükür ki gebeyim daha çok yeni ama inşallah Allah'ın izniyle sağlıkla doğduğunuda göreceğim benim size diyeceğim doktorunuzdan başka kimseye kulak asmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…