D grnm sorun

Jut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
340
4
96
Ankara
çirkinim ve bu durumu kafama çok takmaya başladım üzülüyorum çünkü insanlar beni hiç tanımadan dışlıyorlar.. hep hor görülen ben oluyorum...eğer böyle olmasa gerçekten takmıycam bunu kafama öyle atılgan bi kişiliğimde yok aman bakın ben ne kadar iyiy insanm çirknm ama ruhum güzel dedirticek bi durumda yok ortada. Bunalıma girdim resmen ya..

canım benim bence çirkin değilsindir
boşuna dememişler çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır
diye kendinle ilgilensin belki güzelliğin artabilir
nerden biliyim sitenin güzellik bölümlerini gez
emin ol güzelliğine katkı sağlıycaktır
kesinlikle bakım herşeyin başında gelir

fisfisfis sorunun sadece dış görnüşün olduguna eminsin yani?!!!!!!
bence değildir canım ayrıca düşündüğün gibi çirkin de değilsindir
arkadaşın dediği gibi bakımla ve imajla kendini değiştirebilirsinnn

Evet zaten ona üzülüyorum insanlar beni tanımadn dışlamaya başlıyorlar çok iticiyim sanırım.. Elden gelen bişey yok maalesef.

biliyo musun güzel insanlar kendini beğenmezmiş
sende güzelsindir eminim ama illa çirkinim diyosn imajla ve bakımla üstesinden gelebilirsin
ilk iş yarın imajla başla

Ne yapsam olmuyor.. zaten bişey yakışmıyor ki bana.. Bi palto almştm mesela arkadaşmn gazına gelip sonra pek begenmedm ama ara ara kulanıyodum yinede sonra bi gün başka bi arkdşıma ödnç verdm giysin diye inanılmazoldu sorun paltoda değil bendeymiş dedim her zmn ki gibi..

ne kdar karamsarsın çok sorun etmişsin güzelliği
önemli olan yüreğinin güzelliği olmadı estetik yaptırırız sana

evet ya bunalıma girdim bu yüzden bi de çevremdekilern bu konudaki acımasız tutum ve eleştirileri sinirlerimi bozuyor artık insn içine çıkmak istemiyorum...

evet ya bunalıma girdim bu yüzden bi de çevremdekilern bu konudaki acımasız tutum ve eleştirileri sinirlerimi bozuyor artık insn içine çıkmak istemiyorum...

bak şimdi çevrendekilerr seni bu konuda eleştiriyor mu?akannehir
o zaman sorun sende değil etrafında canım

çirkin insan yoktur.. çirkin lafınıda hiç sevmem. siz biraz sempatik ve sıcak kanlı espirili olursanız eminim tüm kapılar açılır:) sanki bizler kainat güzelimiyiz.. takmayın kafanıza.. Herşey Allah vergisi mühim olan sağlık.

çirkinim diyerek bence de haksızlık ediyorsundur kendine.diğer arkadaşların da dediği gibi biraz imaj ve bakımla çok daha iyi hissedeceksin kendini.ama işe önce kendine saygı duyarak severek başlamalısın.mesela çirkin bulduğun şey nedir?biraz anlatır mısın canım?

yani nasıl çirkinsin burnun mu kaşın mı gözünmü? bence çirkinlikten çok psikolojik seni ki.. kendini çirkin görmek istediğin için çirkin görünüyorsun. dışarıda hiç rastlamıyormusun kimisi tarz yaratıcam diye palyaço gibi dolaşıyor.. önce sen kendi güzelliğini kabul edip çevrene bu güzelliğini göstereceksin. güzede duran, yıldız tilbe, asuman krause güzel mi ama çirkinlikleride pek görünmüyor
sen sürekli çirkinip deyip eciş bücüş duruyorsan millet çirkinliğinden değil bunun kendine hayrı yok diyip sana yaklaşmıyorlardır. iş hayatı da böyledir önce başarına sen inanacaksın sonra başkaları sana inansın...
sen çokmu güzelsin diye sorarsan değilim sıradanım. ama allaha şükür aynaya baktığımda gördüğüm yüzü seviyorum. sağlıklıyım.

seni nasilda inandirmislar cirkin olduguna:1no2:
bence sen bi silkelen kalk once, sosyalles cevrene yasitlarina bak kendini gercekten de cirkin buluyorsan demekki bakima ihtiyacin var
mesela neren cirkin yuzunmu git kuafore saclarini kestir boyattir kaslarini aldir (gerci yasin kac onuda bilmiyorum)
fiziginmi cirkin ozaman fazla kilolarin varsa hemen kurtulmaya bak spor yap dans et kurtul onlardan
once sen kendine deger verki baskalarida versin

nası ya anlamadım, insanlar beni eleştiriyor çirkinim diye diyorsun, yüzüne direk sen çirkinsin mi diyolar?inanmak istemiyorum, inanamıyorum çünkü böyle bi şeye hiç şahit olmadım. hani tavrı tarzı hayattan bezgin insanlar vardır, onlar eleştirilir kendine çeki düzen ver denir, ya da imajı demode olan vardır o da eleştirilir. ama güzel olmadığı için bi insan nasıl eleştirilir, nasıl dışlanır ki?
aklım almıyor...

çirkin senmi bunu sana diyenler asıll çirkinn pehhh diyorumm oo cahill insanlara

ne demek çirkinim kesin değilsindir biraz süs püs kıyafet lazımdır valla bak hiç olmaz denilen insandan afet çıkıyoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elin ayağın tutuyorsa gözün görüyorsa konuşabiliyorsan hissedebiliyorsan sağlığın yerindeyse tüm güzellik odur bence.şükretmen lazım Allaha güç gelmesin

bir insan nasıl kendine çirkinim der?aklım almadı.çevrende seni bu bunalıma sürükleyen karakteri çirkin insanların sende yarattığı travmadan olsa gerek..çıkart hepsini hayatından derhal...

senı elestıren ınsanların ıcı cırkın bence
de ki onlara acaba best modelda derecen varda ben mı gormuyorum de guul gec
ve bakımla ne kızlar acayıp alımlı oluyor
herseyden once cazıbe farklı bısı
guzellıkle alakası yok
sadece guzellıkle de bı kapı acılmıor
ıs yasamında basarınla
arkadas cevreden guvenın ve karakterınle
sevgılın ıcın cılven ve hayat gorusunle vızyonunla etkılersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…